Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2018 Mah, eu vreau sa te dai cu vitezana, pe banii tai :-))))) Tare asta cu adminu' :-)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Ceea ce omul incearca sa explice este ca pe motor,cand cazi, iti prinde piciorul si ti-l face praf motorul. Exact cum a patit ,a pus omul si poze. Pe scuter stai cu picioarele lipite in fata, protejate de carene, cazi si nu patesti nimic la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2018 Incearca, dar o face neconvingator. Sunt trei pagini scrise si abia acum spune de ce vrea scuter, daca preciza din prima se intelegea clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onicas Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2018 Incearca, dar o face neconvingator. Sunt trei pagini scrise si abia acum spune de ce vrea scuter, daca preciza din prima se intelegea clar. OK! Acuma dai delete la topic mister admin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Romanii sunt rai, invidiosi, prostavani...si cand fac ceva cash, le place sa se laude fuck*-le muma'n paie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2018 OK! Acuma dai delete la topic mister admin. Cu mare drag, dar nu putem inchide decat topicuri de pe bursa si oarecum pe aria Accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Fa'ti prietene ce te taie capu' cu banii pe care'i ai, si nu mai suna prin cazarma goarna ...asa n'o sa mai faca nimeni misto de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onicas Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2018 Ba retardatule, nu era o lauda,sa ajuns prea departe..de aia am postat si am zis ce o sa îi cumpăr, admim ca nu stergi postare sa te ia dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 "admim ca nu stergi postare sa te ia dracu." Berea, lada de bere si floricelele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 Nu ca zic, dar vreau sa spun. Daca eram eu admin l-as mai fi lasat macar o saptamana inainte sa il banez. Mi se pare amuzant personajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 31, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 31, 2018 Nici pomeneala, trebuie intretinuta cumva buna dispozitie a userilor. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 ) amuzant topicu'. S a incins atmosfera nu gluma. Acum is curios. Se poate face swap de la o motocicleta mai puternica ? Nu ar iesi mai ieftin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onicas Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2018 Nu ca zic, dar vreau sa spun. Daca eram eu admin l-as mai fi lasat macar o saptamana inainte sa il banez. Mi se pare amuzant personajul. Si de ma baneaza tot o sa revin cu update-uri pana îl termin, nu mai scăpati de mine! )))) admin băiat bun » Post actualizat in 31 Jan 2018 18:38 Si de ma baneaza tot o sa revin cu update-uri pana îl termin, nu mai scăpati de mine! )))) admin băiat bun Promit ca dupa ce îl termin luam r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 De'o gramatica de clasa a4a nu ti'a mai ramas ceva maruntis...? Nu ca ai avea nevoie,intreb si eu din plictiseala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onicas Postat Februarie 1, 2018 Autor Share Postat Februarie 1, 2018 Ba da, mi-a rămas ceva mărunt,ca sa pot sa îți fu* muierea, si să îți cumpăr nişte lumânări, ok? » Post actualizat in 01 Feb 2018 21:39 Hai ca mai am niste bani, sa cumpar un rucsac de lq tine sau o geanta custom-made-ule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 cum scapi de vacari dai de tractoristi , se calmeaza tractoristii vin iarasi capsunarii ... csf nustiu scsf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 viata e ''greu'' colegu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 (editat) Colegu face parte din categoria "sluga peste hotare, in germanea" ! Muahahahaha Editat Februarie 2, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Si nici n-are bani de tractor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Turbofin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onicas Postat Aprilie 26, 2019 Autor Share Postat Aprilie 26, 2019 (editat) Fac acesta postare speciala pt băieți care au râs de mine ca pun TURBO acuma 1 an si ceva, ca nu stiu ce, am revenit!! Sunt bine mersi, si cu 111 CP pe el la roată va pup Las si niste videos pe youtube Editat Aprilie 26, 2019 de onicas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 Ti-ar trebui si niste frane pe masura puterii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 In primul rand felicitari pentru initiativa. Intotdeauna am apreciat oamenii care FAC CEVA, nici macar nu are importanta ce e acel ceva. Totusi nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca la puterea asta nu ar trebui upgrade si la alte elemente? (gen suspensie, frane, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onicas Postat Aprilie 26, 2019 Autor Share Postat Aprilie 26, 2019 Poi deja am investit foarte mult anul asta am ajuns la peste 7000€ cu turbo stage 3, anul viitor revin cu suspensi ohlins + etriere brembo , suspensia spate o sa fie cu reglaje, brembo fata/spate, luna viitoare face upgrade la disc-uri de la 267mm la 300mm, punem atrieri de pe R6 si furca mai buna pana luam OHLINS, probabil si alte cabluri + manete, deja cu tot ce ii pe ea undeva la 20.000€ si mai trebe sa bag vreo 7000 Video cu test, pe marți(30) o sa ajung in naples italy, acolo am facut modificarile, dar va pot arata altu pana una alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Candidat pentru cel mai rapid si scump wc din RO? Cu jumătate din aia 7000 dati separat pe upgrade, luai motoreta stock care are mai mulți cai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate