Niko_bst Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 (editat) Salutare! Creez si eu topicul asta cu o rugaminte , daca cineva este dispus sa ma lase sa probez o motocicleta in Bucuresti, naked gen : rn-6n, hornet , bandit. Am 1,60 si vreau sa ma apuc de scoala dar as vrea sa incerc doar sa ma urc sa vad cat de bine ating cu picioarele asta inainte de scoala. Nu vreau sa ma dau vreau doar o proba! Astept cu nerabdare Mulțu’ Editat Aprilie 26, 2019 de Niko_bst Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 26, 2019 Admin Share Postat Aprilie 26, 2019 Odorheiu Secuiesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niko_bst Postat Aprilie 26, 2019 Autor Share Postat Aprilie 26, 2019 Offff....sunt din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 26, 2019 Admin Share Postat Aprilie 26, 2019 Exista arie pentru București, ți-am mutat topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niko_bst Postat Aprilie 26, 2019 Autor Share Postat Aprilie 26, 2019 Multumesc nu am stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 53 minutes ago, Niko_bst said: Salutare! Creez si eu topicul asta cu o rugaminte , daca cineva este dispus sa ma lase sa probez o motocicleta in Bucuresti, naked gen : rn-6n, hornet , bandit. Am 1,60 si vreau sa ma apuc de scoala dar as vrea sa incerc doar sa ma urc sa vad cat de bine ating cu picioarele asta inainte de scoala. Nu vreau sa ma dau vreau doar o proba! Astept cu nerabdare Mulțu’ Poti incerca sa ii rogi pe cei de la scoala moto. Ar fi chiar util sa faci asta, pentru ca pe motocicleta aia vei da examenul. Sunt curios de ceva: daca nu stai bine pe ea, ce faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 Acum 3 minute, XaeL a spus: Sunt curios de ceva: daca nu stai bine pe ea, ce faci? Schimba pozitia ce sa faca?:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niko_bst Postat Aprilie 26, 2019 Autor Share Postat Aprilie 26, 2019 Multumesc pentru sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Pe 4 ma intorc in tara, daca te ajuta Hornet 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Salutare,stiu ca la unele scoli moto din Bucuresti ai o sedinta de proba gratuita inainte sa incepi cursurile. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Hornet poate, Bandit, te poti sui pe al meu da' ma indoiesc, este si mai greu. Mai degraba Kawa ER-6N sau Ducati Monster-ul cel mic. Succes, in primul rand la scoala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Cu un Ducati Monster te pot ajuta eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Din ce stiu er 6n ar trebui sa fie cel mai jos. Incearca pe fb ca gasesti mult mai multe persoane active Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 28, 2019 Share Postat Aprilie 28, 2019 La 26.04.2019 la 14:26, Niko_bst a spus: Astept cu nerabdare Mulțu’ Direct A-ul il vrei? Nu crezi ca ti-ar sta mai bine pe un scuter? N-ai experienta, fizicul nu te ajuta dar tu vrei sa dai direct pentru moto categoria A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niko_bst Postat Aprilie 29, 2019 Autor Share Postat Aprilie 29, 2019 Exact! Vreau direct A si îl voi lua! La 27.04.2019 la 9:29, Djenavar a spus: Pe 4 ma intorc in tara, daca te ajuta Hornet 2006 Multumesc! La 27.04.2019 la 21:25, iulianserban a spus: Cu un Ducati Monster te pot ajuta eu. Multumesc! Daca vrei stabilim un loc sa ne vedem La 28.04.2019 la 13:17, Nguyen a spus: Direct A-ul il vrei? Nu crezi ca ti-ar sta mai bine pe un scuter? N-ai experienta, fizicul nu te ajuta dar tu vrei sa dai direct pentru moto categoria A? Da! Fix A si o sa-l iau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Ok, anunță-mă tu când ai vrea și vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niko_bst Postat Aprilie 29, 2019 Autor Share Postat Aprilie 29, 2019 Acum 3 minute, iulianserban a spus: Ok, anunță-mă tu când ai vrea și vedem Seara dupa 7:30 -8:00 sau sambata daca ai timp ! La 28.04.2019 la 1:51, Klaus Cata a spus: Din ce stiu er 6n ar trebui sa fie cel mai jos. Incearca pe fb ca gasesti mult mai multe persoane active Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Acum 2 ore, Niko_bst a spus: Exact! Vreau direct A si îl voi lua! Da! Fix A si o sa-l iau! Bine draga, dar ai grija ca o motocicleta e mai naravasa decat un barbat. Pe barbat il mai prostesti, motorul nu prea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niko_bst Postat Aprilie 29, 2019 Autor Share Postat Aprilie 29, 2019 La 28.04.2019 la 1:51, Klaus Cata a spus: Din ce stiu er 6n ar trebui sa fie cel mai jos. Incearca pe fb ca gasesti mult mai multe persoane active ai senzatia ca sunt o fetiscana fara minte? Nu inteleg dc aceasta atitudine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Nu,măi Niko, senzația asta o are nguyen. Klaus a zis că îți este de ajutor. On topic, eu te pot ajuta cu sv650 dar sincer, mai bine faci școala, vezi despre ce e vorba și la final alegi. Sv cred ca e mare, adica saua mea se potrivește la înalțimea mea,173.dacă simți că vrei sa încerci, cu cricul pus si pe urmă să o tii dreapta fara să scoatem cricul, ne putem vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niko_bst Postat Aprilie 29, 2019 Autor Share Postat Aprilie 29, 2019 Acum 9 minute, Flower-Power a spus: Nu,măi Niko, senzația asta o are nguyen. Klaus a zis că îți este de ajutor. On topic, eu te pot ajuta cu sv650 dar sincer, mai bine faci școala, vezi despre ce e vorba și la final alegi. Sv cred ca e mare, adica saua mea se potrivește la înalțimea mea,173.dacă simți că vrei sa încerci, cu cricul pus si pe urmă să o tii dreapta fara să scoatem cricul, ne putem vedea. Lui nguyen i-am raspuns! Lui klaus i-am multimit! Acum 11 minute, Flower-Power a spus: Nu,măi Niko, senzația asta o are nguyen. Klaus a zis că îți este de ajutor. On topic, eu te pot ajuta cu sv650 dar sincer, mai bine faci școala, vezi despre ce e vorba și la final alegi. Sv cred ca e mare, adica saua mea se potrivește la înalțimea mea,173.dacă simți că vrei sa încerci, cu cricul pus si pe urmă să o tii dreapta fara să scoatem cricul, ne putem vedea. Am hotarat sa incerc direct in scoala sa vedem ce parere au cei de acolo’ Am vorbit la Luis si am inteles ca nu au motoare asa joase si de aceea am decis sa incerc moto sa vad ce mi se potriveste dupa care sa caut scoli cu motoare potrivite ptr inaltimea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Daca esti hotarata , ai sa-l iei. In principiu, mergi calare pe motor, nu-l cari in carca... Eu am CBR 1000 F, si e greu ca un tanc. Am piciorul drept paralizat, il leg de motocicleta, si tot ma duc... Orienteaza-te dupa ce se poate face, nu dupa ce NU se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 (editat) Acum 58 minute, Niko_bst a spus: Lui nguyen i-am raspuns! Lui klaus i-am multimit! Am hotarat sa incerc direct in scoala sa vedem ce parere au cei de acolo’ Am vorbit la Luis si am inteles ca nu au motoare asa joase si de aceea am decis sa incerc moto sa vad ce mi se potriveste dupa care sa caut scoli cu motoare potrivite ptr inaltimea mea! Vezi că cei de la ami au parc moto variat. Am mers pe kawa joase,dar eu contraziceam cumva legile fizicii și îmi displaceau. Erau persoane mignone care au luat carnetul, la poligon plecau cu moto de pe cric, deci este posibil să iei A ul fără probleme. Editat Aprilie 29, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niko_bst Postat Aprilie 29, 2019 Autor Share Postat Aprilie 29, 2019 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: Vezi că cei de la ami au parc moto variat. Am mers pe kawa joase,dar eu contraziceam cumva legile fizicii și îmi displaceau. Erau persoane mignone care au luat carnetul, la poligon plecau cu moto de pe cric, deci este posibil să iei A ul fără probleme. Multumesc din suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 (editat) 15 hours ago, Niko_bst said: ai senzatia ca sunt o fetiscana fara minte? Nu inteleg dc aceasta atitudine Cu replicile alea de mai sus, cam asa pare, din pacate. Parca esti un copil caruia i se spune "nu poti" si răspunde "ba pot si va arat eu!" Ma refer la: 18 hours ago, Niko_bst said: Exact! Vreau direct A si îl voi lua! Da! Fix A si o sa-l iau! Editat Aprilie 30, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate