Ribo Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Pe bune, sunt 20 de pagini de nimic..si vrei sa ma uit la primele posturi Ia zi , merge treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2019 Autor Share Postat Iunie 26, 2019 Doar la primul post. E prea complicat pentru tine? Merge, merge și când nu merge. Acum 11 ore, Contabil a spus: Cind n-am fost eu linga tine si celalalt incepator? .... am avut o mica rabufnire, dar stiam ca-i Cristi in spatele vostru .... pe Cristi il stiu de mult! Om de treaba si bun. Da, confirm. Și el a fost în imediata vecinătate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 @Flower-Power, ai crash bars/frame sliders? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2019 Autor Share Postat Iunie 26, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Acum 27 minute, mateiuli a spus: @Flower-Power, ai crash bars/frame sliders? La ce-i trebuie, nu vezi ca pe maneca scrie Arlen Ness? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2019 Autor Share Postat Iunie 26, 2019 Stai ,poate acum îți dai și tu seama ce am. Acum 7 minute, Nguyen a spus: La ce-i trebuie, nu vezi ca pe maneca scrie Arlen Ness? Care e problema cu ce scrie pe mânecă..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Grea dacă vreo să o ridici de pe jos. De greutate mă plâng pentru că nu o pot ridica de pe jos. Topcase ul nu mai este acolo demilt, a fost primul lucru pe care l-am făcut, să îl dau jos. De ce iti faci tu atatea griji ca nu o poti ridica?! Intodeauna se va gasi un domn, 2 , 3 care sa te ajute (macar te ajuta ca sa poata trece de tine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Acum 1 oră, Metal Heart a spus: Vezi, ti-am zis ca ceva nu faci bine: NU O MAI RIDICA DE JOS! Ca sa nu mai faci asta, NU O MAI SCAPA! corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Iar asta cu ridicatul? Ti-a mai spus lumea, ridicatul tine de tehnica, nu de muschi. Ti-am dat si link, daca nu ma insel, cu o tipa de 1.60, care ridica GS sau hari de 350 kg. Poate incerci si tu manevra, cand ai langa tine cativa forumisti, care sa o culce la pamant usor-asa au ocazia sa isi umfle si muschii :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Pana acum eu am fost nevoit de 2 ori sa iau alta motoreta ca o scapam pe jos si o lasam acolo ca nu puteam sa o mai ridic. Poate tu ai mai mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2019 Autor Share Postat Iunie 26, 2019 (editat) Acum 3 ore, Ana! a spus: De ce iti faci tu atatea griji ca nu o poti ridica?! Intodeauna se va gasi un domn, 2 , 3 care sa te ajute (macar te ajuta ca sa poata trece de tine). Sigur se găsește cineva să mă ajute, acum depinde pe ce coclauri sunt. Spre ex , când am ajuns in Buc trebuia să urc o linie de tramvai pentru ca era un accident și traficul era deviat. L-am invitat pe polițist să mă ajute să urc bordura respectiva, linia de tramvai nefiind la același nivel cu șoseaua. Acum 32 minute, Adrian M. a spus: Iar asta cu ridicatul? Ti-a mai spus lumea, ridicatul tine de tehnica, nu de muschi. Ti-am dat si link, daca nu ma insel, cu o tipa de 1.60, care ridica GS sau hari de 350 kg. Poate incerci si tu manevra, cand ai langa tine cativa forumisti, care sa o culce la pamant usor-asa au ocazia sa isi umfle si muschii :))) Am văzut clipul, știu că ține de tehnică..și forță în picioare. Acum 12 minute, paulynos a spus: Pana acum eu am fost nevoit de 2 ori sa iau alta motoreta ca o scapam pe jos si o lasam acolo ca nu puteam sa o mai ridic. Poate tu ai mai mult noroc. Mă faci să râd..încă. Editat Iunie 26, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 (editat) Paulica, fara doar si poate, zii sincer si cu mana pe inima: ai drept de ghidon, au ba? Pen'ca daca ai, avem treburi de facut! Editat Iunie 26, 2019 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 @paulynos, da si tu un pm cand mai faci de astea, nu de alta, dar sunt om saritor, imediat o ridic si te lipsesc de ea, daca la tine nu merge :))) Dar sa ne intelegem, o culci frumos, la 0 la ora, daaa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 28, 2019 Autor Share Postat Iunie 28, 2019 Niciunul nu se oferă să-l plimbe..cât a rămas fără permis. Bine că tu, măcar, te oferi să îl ajuți cu ridicatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Pai invita-l tu... Iti mai da un sfat, mai una-alta. Cu ocazia asta te inveti si cu pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 4 minute, Flower-Power a spus: Niciunul nu se oferă să-l plimbe..cât a rămas fără permis. Bine că tu, măcar, te oferi să îl ajuți cu ridicatul. Cine a ramas fara permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 28, 2019 Autor Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 9 minute, Metal Heart a spus: Pai invita-l tu... Iti mai da un sfat, mai una-alta. Cu ocazia asta te inveti si cu pasager. Nu pot ca să îmi permit sunt atotneștiutoare, devine și mai grea motocicleta și....decât dacă vine cu totemul lui, să stau liniștită că totul va fi bine. Acum 10 minute, Nguyen a spus: Cine a ramas fara permis? Esti o curioasă mică... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Iar a ramas ma fara permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Eu am ramas bre fara permis, dar nu iar, atunci demult, 3 luni e suspendarea pt viteza. Ieri luai permisul inapoi, sunt gata sa sperii pisicile vecinilor din nou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 1 minute ago, paulynos said: Eu am ramas bre fara permis, dar nu iar, atunci demult, 3 luni e suspendarea pt viteza. Ieri luai permisul inapoi, sunt gata sa sperii pisicile vecinilor din nou . Bravo boss, dar stiu ca poti sa reduci pedeapsa daca dai exam..sau nu emrgea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Nu mergea, sunt niste conditii pt examenul de reducere si eu nu m-am incadrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Nu pot ca să îmi permit sunt atotneștiutoare, devine și mai grea motocicleta și....decât dacă vine cu totemul lui, să stau liniștită că totul va fi bine. Esti o curioasă mică... Credeam ca a ramas kosh fara permis, ca se tot lauda ca merge legal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 26 minute, paulynos a spus: Nu mergea, sunt niste conditii pt examenul de reducere si eu nu m-am incadrat. :)))) 3 ani sa nu fi avut suspendat permisul. Si asa reduci de la 90 la 30. Facut asta anul trecut...cu auto. Ce iti mai place gazul :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 28, 2019 Autor Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 3 ore, Nguyen a spus: Credeam ca a ramas kosh fara permis, ca se tot lauda ca merge legal. Întreabă-l pe el, pe kosh ,când ai curiozități care nu îți dau pace Eu nu am de unde să știu și nu mă preocupă, în general. Am și eu preocupările mele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate