Flower-Power Postat Septembrie 30, 2019 Autor Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 8 ore, adidas a spus: Ea e Flower? Am vazut-o pe banda 1 inainte de intrarea in pasajul Baneasa. Am vrut sa-i dau un claxon, dar mi-a fost teama sa nu o sperii Nu..nu eram eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 10 ore, Flower-Power a spus: Mă opresc aici. E greu viata pe mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Acum 11 ore, Flower-Power a spus: Mă opresc aici. Cata tragedie...opreste-te din alergatura plimbarilor si "priveste cerul". Editat Septembrie 30, 2019 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 13 ore, ianachim a spus: daca nu ti dai seama singur... e naspa.... vei avea in permanenta o presiune pe umeri si la un drum lung te va obosi daca nu are sistem de prindere piept si abdomen se misca pe tine in viraje in cazul unei caderi ceea ce transporti in el te poate rani grav macar atat ai putut anticipa ca poti pati? "Prietene", bati campii intr-un stil fantastic. Mai dureros e ca unii chiar iti dau dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 13 ore, ianachim a spus: daca nu ti dai seama singur... e naspa.... vei avea in permanenta o presiune pe umeri si la un drum lung te va obosi daca nu are sistem de prindere piept si abdomen se misca pe tine in viraje in cazul unei caderi ceea ce transporti in el te poate rani grav macar atat ai putut anticipa ca poti pati? De acord ca o sa ai o presiune pe umeri, mai ales daca te apuci sa bagi o gramada de Kg in el. Dar nu are de ce sa se miste la curbe. La franare si accelerare, da. Mai ales la franare te poti trezi ca iti fuge prin stanga sau prin dreapta. Dar la fel depinde ce greutate indesi in el. Si da, daca cazi este un element cu care te poti rani, mai ales daca te apuci sa cari cutii, fiare sau cine stie ce minuni. Dar banuiesc ca daca mergi cu un rucsac in spate nu te dai ca sa pilesti scaritele de asflat... Dar dincolo de toate astea, nu degeaba s-a inventat top case-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 28 minute, einstein1984 a spus: da, 40 de kile in top case sunt f sanatoase. pentru o iesire de o zi, o geaca si 1 litru de apa intr-un rucsac nu sunt o problema (in pet, nu sticla de sticla). Sanse mai mici sa-l pierzi decat mlegat de sa. pai asa nu mai concluzionam discutia. Desi scrie in diverse limbi pe sau pe langa top case, in puii mei ca ''Max.10 Kg'' intelege (aproape) oricine. Daca musai vrei sa iei atatea kile dupa tine, pleci draqu cu masina. Nici macar apa nu merita sa o cari dupa tine. Opresti frumos intr-o benzinarie, o cafea calda, o apa rece, a maslina, o atentie si mergi mai departe. Ca doar esti la plimbare nu la cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 13 minutes ago, Silver Arrow said: pai asa nu mai concluzionam discutia. Desi scrie in diverse limbi pe sau pe langa top case, in puii mei ca ''Max.10 Kg'' intelege (aproape) oricine. Daca musai vrei sa iei atatea kile dupa tine, pleci draqu cu masina. Nici macar apa nu merita sa o cari dupa tine. Opresti frumos intr-o benzinarie, o cafea calda, o apa rece, a maslina, o atentie si mergi mai departe. Ca doar esti la plimbare nu la cursa. Sa ridice mana sus cine a respectat limita aia de 10kg tot timpul :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 1 minute ago, Ribo said: Sa ridice mana sus cine a respectat limita aia de 10kg tot timpul :))) in al meu de 59L am bagat in el cat intr-ul troller mare la cala :))) Ce sa-i faci cand intarzie comanda la side-caseuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 2 minutes ago, LimpTA said: in al meu de 59L am bagat in el cat intr-ul troller mare la cala :))) Ce sa-i faci cand intarzie comanda la side-caseuri 18 kg am avut , pus pe cantar :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 6 minute, Ribo a spus: Sa ridice mana sus cine a respectat limita aia de 10kg tot timpul :))) In general in top case pun chestii la care am nevoie de acces rapid genul o sticla de apa de juma' de litru, ceva de imbract, salopeta de ploaie, spray si carpa de curatat viziera, trusa medicala si vesta reflectorizanta etc. Daca e de carat mai mult exista side case-uri. Si problema nu e legata de stabilitatea mobrei. Ca daca ai pasagera sau pasager tot acolo ajungi cu stabilitatea. E vorba de cat rezista suportii cutiei in regim dinamic. Mai ales ca sta in consola. Atunci cand dai de o deniverlare sau ceva de iti rupe noada ai toate sansele se rupi suportii cutiei Acele 18 Kg de le-ai carat s-au transformat din 18 daN in 30 daN sau mai mult. Daca mergi usurel duce si cele 18 Kg sau chiar mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Inteleg ca si voi va oferiti sa ii transportati rucsacul fetii? Important este sa o si conduceti si acasa, nu sa o lasati singura pe drum, ca nu ii place sa fie lasata asa. Fiti si voi cavaleri, nu doar participanti la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 6 ore, CosX a spus: "Prietene", bati campii intr-un stil fantastic. Mai dureros e ca unii chiar iti dau dreptate... Povesteste ne din experieta ta ..prietene cat de bine este Sa cari in rucsac in spate 9 ore si 500 de km sa inteleg unde bat campii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Eu ies aproape numai cu rucsacul la turele de o zi. Ieri am facut 550 km cu rucsacul in spate si nu m-a durut spatele sau umerii. Nu ma deranjeaza la curbe si nu se misca pe mine necontrolat. Nu vine peste mine la franari, nu ma trage in spate la accelerari, nu ca as avea vreo vitezana, dar chiar si asa... Si culmea, nu e decat un amarat de rucsac de licean, fara curele de strans la mijloc si piept. In oras, zilnic pe motor ies numai cu rucsacul. A nu se intelege ca are mai mult de cateva kile si nu cred ca am carat in el vreodata foarfece, topoare si pietre ascutite. Eu prefer rucsacul in afara pentru ca senzatia mea e ca topcase-ul imi da o traiectorie mai ciudata la viteze de 150+ iar in oras, am lovit cu topcase-ul luneta unei masinni hatchback mai inalta, atunci cand am schimbat culoarele dintre benzi la semafor, inclinand motorul prea mult ca sa pot lua curba stransa dintre masini, astfel iesind topcase-ul din latimea mea si a motorului. De atunci, prefer rucsac si in oras. Ianachim, nu zici rau ce zici, dar nu se aplica la toata lumea. Este foarte posibil sa oboseasca o persoana cu o statura mai firava, sa ii dea o oboseala adiacenta la ture mai lungi. Pe de alta parte insa, nu cred ca te afecteaza la curbe, mai ales daca nu este un rucsac mai greu de 3-4 kg. De aia zic, sunt multe nuante ale discutiei. Pacat ca pe forumul asta si in general noi ca romani, mai intai atacam omul, dupa care dezbatem ideea discutiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) 1 oră în urmă, ianachim a spus: Povesteste ne din experieta ta ..prietene cat de bine este Sa cari in rucsac in spate 9 ore si 500 de km sa inteleg unde bat campii Ca sa te citez pe tine : " daca nu iti dai seama ..... e naspa". Curier moto. Rucsac de 60 L. Zi lumina cu el in spate. Ai primit 2 pagini de raspunsuri un pic mai mult gandite. Editat Septembrie 30, 2019 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Acum 16 minute, CosX a spus: Ca sa te citez pe tine : " daca nu iti dai seama ..... e naspa". Curier moto. Rucsac de 60 L. Zi lumina cu el in spate. Ai primit 2 pagini de raspunsuri un pic mai mult gandite. prietene.... tu confunzi grav placerea cu munca nevoia cu hobby experienta cu incepatorul m am lamurit de experinta ta ..... am carat in spate un rucsac cu o drona phantom 3 pentru 4600 km in tura de turcia si mi s a luat de placerea asta tu esti curier moto pe CHEIA cu scuter sau polizezi scaritele printre blocuri ??? cu cat ai un rucsac mai mare in CALATORIILE MOTO (nu cand livrezi prin bucuresti) cu atat tendinta e sa arunci cat mai multe in el!! de aceea singurul rucsac care l mai car este un kamelbag in care chiar nu pot pune mai nimic decat acte bani, apa si un acumulator extern si asta doar in turele lungi Editat Septembrie 30, 2019 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 La 29.09.2019 la 19:08, mihai c a spus: Asta e cel mai simpatic post din ultimele saptamini Nu! Cel mai "stunning". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Acum 10 minute, ianachim a spus: prietene.... tu confunzi grav placerea cu munca nevoia cu hobby experienta cu incepatorul m am lamurit de experinta ta ..... am carat in spate un rucsac cu o drona phantom 3 pentru 4600 km in tura de turcia si mi s a luat de placerea asta tu esti curier moto pe CHEIA cu scuter sau polizezi scaritele printre blocuri ??? cu cat ai un rucsac mai mare in CALATORIILE MOTO (nu cand livrezi prin bucuresti) cu atat tendinta e sa arunci cat mai multe in el!! de aceea singurul rucsac care l mai car este un kamelbag in care chiar nu pot pune mai nimic decat acte bani, apa si un acumulator extern si asta doar in turele lungi Corect ce zici. Dar ma tem ca ai deviat de la subiect. Aici ai deschis subiectul despre rucsaci purtati de incepatori, nu pentru 4600 km. Pastreaza coerenta discutiei, sa avem toti acelasi reper. Daca ne atacam iar intre noi, discutia se duca de rapa. Editat Septembrie 30, 2019 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 1 minut, misionaru a spus: Corect ce zici. Dar ma tem ca ai deviat de la subiect. Aici ai deschis subiectul despre rucsaci purtati de incepatori, nu pentru 4600 km. Pastreaza coerenta discutiei, sa avem toti acelasi reper. Daca ne atacam iar intre noi, discutia se duca de rapa. pai daca imi compara curieratul moto masculin cu plimbatul unei incepatoare ii dau si eu exemple in afara topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Acum 51 minute, ianachim a spus: prietene.... tu confunzi grav placerea cu munca nevoia cu hobby experienta cu incepatorul m am lamurit de experinta ta ..... am carat in spate un rucsac cu o drona phantom 3 pentru 4600 km in tura de turcia si mi s a luat de placerea asta tu esti curier moto pe CHEIA cu scuter sau polizezi scaritele printre blocuri ??? cu cat ai un rucsac mai mare in CALATORIILE MOTO (nu cand livrezi prin bucuresti) cu atat tendinta e sa arunci cat mai multe in el!! de aceea singurul rucsac care l mai car este un kamelbag in care chiar nu pot pune mai nimic decat acte bani, apa si un acumulator extern si asta doar in turele lungi Ce cari tu, e fix problema ta. Apoi vii si generalizezi... si cand am vb de curierar nu m am referit la trafic de oras si nici la scuter...ci distante lungi si motor de 850 . Ar fi ok daca, la fel ca ceilalti de mai sus ai face mentiunea de la inceput ca experienta ta neplacuta a fost atat..doar a ta... Dar tii sa te dai cocos pe diverse topicuri. Ramai in banca ta cu GS ul de Thassos si nu mai da sfaturi neavizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Pân' la urmă s-a făcut joncțiunea între rucsac și posesoare? Observ din discuțiile de pe acest forum că ieșirile în grup se cam termină separat... Mie, care nu prea ies cu parteneri de drum, mi s-ar părea civilizat ca înainte de a întra în București unde fiecare se duce către destinația proprie să existe o oprire de strâns mâinile. Poate oi fi eu mai de modă veche. Dar să dispari ca măgaru' în ceață cu obiectele partenerei de drum... Editat Septembrie 30, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 9 hours ago, CosX said: "Prietene", bati campii intr-un stil fantastic. Mai dureros e ca unii chiar iti dau dreptate... De ce ai cara un rucsac in spate 8-9 ore cand poti sa nu faci asta si sa te simti mai confortabil? Sunt o gramada de alternative mai bune. Nu bate campii deloc, si eu sunt de acord cu el. Pe de alta parte nu inteleg de ce sa tii lucrurile vitale in rucsac, cu siguranta gasesti loc prin buzunare pt chei, portofel, telefon, sau o borseta ceva. Vorba aia, a zburat el topcaseul cu mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 30, 2019 Autor Share Postat Septembrie 30, 2019 Dacă trebuie să pun rigla, o pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Ce naiba sa faci si cu rigla la tine? Nu e nevoie de rigla, iei actele, banii, cardul si le bagi frumos intr-un buzunar. La fel faci si cu telefonul si cheile. Sau borseta/geanta de picior. Te adaptezi la situatie. Si nu mai stai dupa colegii de drum la fiecare pitstop: ia rucsacul, da-mi rucsacul. Sau ei dupa tine. Pai suntem motociclisti sau nu mai suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Acum 23 ore, the mentalist a spus: Am auzit io ca e bine sa ai rucac pentru ca cazi pe moale! :)) Corect!! Mai bine ai doi pe fata mai mari Acum 22 ore, adidas a spus: Ea e Flower? Am vazut-o pe banda 1 inainte de intrarea in pasajul Baneasa. Am vrut sa-i dau un claxon, dar mi-a fost teama sa nu o sperii credeam ca esti mai clever Acum 35 minute, paulynos a spus: De ce ai cara un rucsac in spate 8-9 ore cand poti sa nu faci asta si sa te simti mai confortabil? Sunt o gramada de alternative mai bune. Nu bate campii deloc, si eu sunt de acord cu el. Pe de alta parte nu inteleg de ce sa tii lucrurile vitale in rucsac, cu siguranta gasesti loc prin buzunare pt chei, portofel, telefon, sau o borseta ceva. Vorba aia, a zburat el topcaseul cu mici... caposenie ce esti, mi ai rupt mana cu ghiozdanul ala de-l carai pe transfagarasan in tinerete. Si in bucuresti cred ca te-ai culcat cu bretele la intorcere :))) Bine ca-l aveai, ca altfel nu ma tineam dupa 848 ul ala frumix : Acum 15 minute, paulynos a spus: Pai suntem motociclisti sau nu mai suntem? Mizez pe perversa de pe targu ocna Editat Septembrie 30, 2019 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Acum 2 ore, CosX a spus: Ce cari tu, e fix problema ta. Apoi vii si generalizezi... si cand am vb de curierar nu m am referit la trafic de oras si nici la scuter...ci distante lungi si motor de 850 . Ar fi ok daca, la fel ca ceilalti de mai sus ai face mentiunea de la inceput ca experienta ta neplacuta a fost atat..doar a ta... Dar tii sa te dai cocos pe diverse topicuri. Ramai in banca ta cu GS ul de Thassos si nu mai da sfaturi neavizate. mai sufla un pic in esapament sa l faci si tu din 850 in 1200 dupa cel faci ca nou.... curier moto cu rucsac de 60 l sa vii la banca de THASSOS ps pentru a nu mai altera topicul pana nu treci la 1200 si THASSOS nu ti mai raspund Editat Septembrie 30, 2019 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate