trilogy Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Placerea a fost de partea noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 30, 2020 Autor Share Postat August 30, 2020 Aștept cu nerăbdare să ne mai vedem în formația asta la o ciorbiță și o cafea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Pana la urma pe unde ati fost ca din poze nu pot sa ghicesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Bucuresti-Siriu ( poza cu semnul interzis) -Cheia ( poza cu camionul pe care scrie Murgu)- Bucuresti. Atentie pe Cheia la camioane si cretinii de șoferi care depășesc in curbe fara vizibilitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Flower s-a dat cu genunchiu' jos? Băgați poze cu anvelopele spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 A fost o plimbare fara sa etalam aptitudinile moto deci poza ar fi irelevanta. Important este că lumea a apreciat traseul și compania și toți au ajuns teferi in București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 La câți cretini cu mobre ss sau cu veleități ss erau sa ne doboare in depășiri fara logica, prefer 1000 flower. Eu personal la tot drumul asta (+ 400 km) am văzut 3 incidente iar la toate 3 au fost super motoriști care cu mușchiul încordat la maxim erau sa ne adauge la statistica confundând circuitul cu soseaua. Așa că ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Chucki, credeam că o să te inspiri de la traseul nostru de 22-23 August..1518 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Acum 54 minute, Muretto Grundieg a spus: Chucki, credeam că o să te inspiri de la traseul nostru de 22-23 August..1518 km. Să trăiți! In cat timp l-ați făcut? Problema e că în ultimul timp a fost greu cu timpul.... Nu mai pot sa rup decât maxim 1 zi pe săptămână. Și atunci mă împart în treburile casei și plimbare. Puteai totuși să arunci un telefon. N-am uitat că tre sa trec cu licoarea pentru doamna. Și poza cu cauciucul :))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Acum 15 ore, mrrlr a spus: A fost o plimbare fara sa etalam aptitudinile moto Care aptitudini? La 30.08.2020 la 9:47, Flower-Power a spus: Iar ai reglat oglinzile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 31, 2020 Autor Share Postat August 31, 2020 da. Un pic. De pe loc, pe un drum forestier cu pietriș, pe urcare...am nimerit neutral și nu am realizat pe moment iar în pantă a fost mai greu să o țin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: da. Un pic. Dupa ce le reglezi tragi la loc peste piulite garniturile de cauciuc pt ca au rol de etansare, nu doar de ornament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 2, 2020 Autor Share Postat Septembrie 2, 2020 Am înțeles că suferi de OCD.. o să sufăr cu tine în curând. Să vă mai pun poze..din escapadă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Ce inseamna "OCD"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Acum 21 minute, pitesti2010 a spus: Ce inseamna "OCD"? “GOAGAL” zice tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Prea complicat pentru mine. Pfff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 Acum 11 ore, Flower-Power a spus: Am înțeles că suferi de OCD.. o să sufăr cu tine în curând. Nu e o OCD, e spirit de observatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanX Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 poate ma alatur si eu la tura viitoare daca mai aveti loc de incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 E PMD... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 3, 2020 Autor Share Postat Septembrie 3, 2020 Acum 7 ore, RazvanX a spus: poate ma alatur si eu la tura viitoare daca mai aveti loc de incepatori Sigur! Ne organizăm și facem. Acum 7 ore, john17 a spus: E PMD... Ce înseamnă măh PMD? Că nu merge la o căutare pe google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 Psihoză maniaco depresivă, unde e psihăloaga din tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 7, 2020 Autor Share Postat Septembrie 7, 2020 Există dorință de ieșit sâmbătă eventual și duminică dacă parcurgem un drum mai lung și ne cazam pe undeva? Altfel putem doar sâmbătă. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Ivan, te gandesti la o pedala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 bwhahahahahahhahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 8, 2020 Share Postat Septembrie 8, 2020 Acum 10 ore, ZaiR a spus: Ivan, te gandesti la o pedala? Fii mai explicit, te rog! Io-s bagabont cam in fiece weekend, cu doo sau patru roate...asa ca da-mi un reper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate