Flower-Power Postat Iunie 25, 2019 Autor Share Postat Iunie 25, 2019 (editat) Acum 7 minute, the mentalist a spus: Sper ca despre motoreta e vorba! :)) Despre ce altceva ar putea fi vorba...relax, am pus mult stres pe tine? Te simți încordat? Relax. Editat Iunie 25, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Hai ca ne-am jucat destul, ne mai auzim spre weekend si in functie de vreme poate ne organizam in grup, ca sa zic asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 (editat) Acum 38 minute, Flower-Power a spus: Comtabilul are ce povesti..dar poate în privat, că în benzinărie nu s-au vorbit multe. Ce povesti? .... pe drum ai reactionat instinctiv corect la virajul mai atipic, ai crescut viteza de deplasare aproape constant, f.f.mica pt. mine, dar normala pt. o incepatoare "cruda", restul am spus mai sus ... ce cred eu despre mobra ta - ai sa te chinui cu ea. Din punctul meu de vedere, este bine sa ai o mobra mai mica ... pe care s-o duci in limitele ei de putere, dupa care s-o schimbi ...... nu sa ai o mobra pe ca sa poata mult mai mult decit poti tu, si s-o conduci cu frica si foarte tirziu ..... la ce poate ea cu adevarat. Dar este ... punctul meu de vedere. Eu apreciez la o mobra greutatea, ciclistica, pozitie, consumul (contabil ... ), viteza in limite rezonabile si rezervor pt. minim 350km. Editat Iunie 25, 2019 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 25, 2019 Autor Share Postat Iunie 25, 2019 Acum 7 minute, the mentalist a spus: Hai ca ne-am jucat destul, ne mai auzim spre weekend si in functie de vreme poate ne organizam in grup, ca sa zic asa! Ok. Mă anunți, nu vreau să te joci mai mult decât e cazul. Ești răbdător și ai și moto. Acum 10 minute, Contabil a spus: Ce povesti? .... pe drum ai reactionat instinctiv corect la virajul mai atipic, ai crescut viteza de deplasare aproape constant, f.f.mica pt. mine, dar normala pt. o incepatoare "cruda", restul am spus mai sus ... ce cred eu despre mobra ta - ai sa te chinui cu ea. Din punctul meu de vedere, este bine sa ai o mobra mai mica ... pe care s-o duci in limitele ei de putere, dupa care s-o schimbi ...... nu sa ai o mobra pe ca sa poata mult mai mult decit poti tu, si s-o conduci cu frica si foarte tirziu ..... la ce poate ea cu adevarat. Dar este ... punctul meu de vedere. Eu apreciez la o mobra greutatea, ciclistica, pozitie, consumul (contabil ... ), viteza in limite rezonabile si rezervor pt. minim 350km. Da, am avut alte repere..unele mai subiective, că am închiriat sv și am fost satisfied. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 (editat) @Flower-Power Hai sa ne intilnim inca o data peste 2-3 ani .... si atunci o sa vedem ce poate sv-ul tau ... fata de micuta mea. OK? Editat Iunie 25, 2019 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Care-i faza cu contabil asta, de ce are probleme ca o are mica? Cat e de mica? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 25, 2019 Autor Share Postat Iunie 25, 2019 (editat) Acum 18 minute, Contabil a spus: @Flower-Power Hai sa ne intilnim inca o data peste 2-3 ani .... si atunci o sa vedem ce poate sv-ul tau ... fata de micuta mea. OK? Bai omule, eu nu concurez cu nimeni...nici măcar cu mine. Eu am apreciat sincer că ai avut răbdare și ai stat după mine, mi-ai văzut toate greșelile ..nu mă pune în concurență cu tine, că nu mă simt în stare și nici nu e cazul. Eu îți mulțumesc că ai avut răbdare și nu am fost singură. Sunt datoare...ca să înțelegi. Editat Iunie 25, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 A .... nici gind, am vrut sa fie o evaluarea a ta .... in ceeace priveste cresterea capacitatii de a conduce sv-ul. Cred ca noi ne intelegem mai bine fata in fata ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxxR1 Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Pot să vin și eu la următoarea plimbare? :] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 25, 2019 Autor Share Postat Iunie 25, 2019 Sau poate m-ai încurajat, iar eu , nu am băgat de seama, iarta-mă Acum 2 minute, MaxxR1 a spus: Pot să vin și eu la următoarea plimbare? :] Sigur, arată bine e ok, se încălzește repede la nevoile mele... o să fii frustrat. E loc pentru toată lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 (editat) Cind n-am fost eu linga tine si celalalt incepator? .... am avut o mica rabufnire, dar stiam ca-i Cristi in spatele vostru .... pe Cristi il stiu de mult! Om de treaba si bun. Editat Iunie 25, 2019 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 25, 2019 Autor Share Postat Iunie 25, 2019 Acum 9 minute, Contabil a spus: A .... nici gind, am vrut sa fie o evaluarea a ta .... in ceeace priveste cresterea capacitatii de a conduce sv-ul. Cred ca noi ne intelegem mai bine fata in fata ..... de acord. Acum 41 minute, the mentalist a spus: Care-i faza cu contabil asta, de ce are probleme ca o are mica? Cat e de mica? :)) Nu te geloza... știi că țin la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 25, 2019 Share Postat Iunie 25, 2019 Acum 1 oră, Contabil a spus: Ce povesti? .... pe drum ai reactionat instinctiv corect la virajul mai atipic, ai crescut viteza de deplasare aproape constant, f.f.mica pt. mine, dar normala pt. o incepatoare "cruda", restul am spus mai sus ... ce cred eu despre mobra ta - ai sa te chinui cu ea. Din punctul meu de vedere, este bine sa ai o mobra mai mica ... pe care s-o duci in limitele ei de putere, dupa care s-o schimbi ...... nu sa ai o mobra pe ca sa poata mult mai mult decit poti tu, si s-o conduci cu frica si foarte tirziu ..... la ce poate ea cu adevarat. Dar este ... punctul meu de vedere. Eu apreciez la o mobra greutatea, ciclistica, pozitie, consumul (contabil ... ), viteza in limite rezonabile si rezervor pt. minim 350km. Absolut corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Acum 8 ore, Flower-Power a spus: Sigur, arată bine e ok, se încălzește repede la nevoile mele... o să fii frustrat. E loc pentru toată lumea! Doamne, da-mi putere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 (editat) Acum 11 ore, Flower-Power a spus: Hai să o vezi...ți-o arăt live. Sfat, ca tot te plangi de greutatea motocicletei: da jos mizeria aia de topcase + suportul aferent. Pe langa faptul ca arata oribil, ai agatata pe moto o greutate inutila in cea mai proasta pozitie, adica mult in spate si sus... Stiu ca o sa zici ca e util, ca bla bla, dar mai bine ia cu tine un rucsac pe care il fixezi pe locul pasagerului cu o plasa dinaia elastica. Editat Iunie 26, 2019 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Maaare diferență între poziția topcase-ului și rucsacul pus pe șa! Ce să zic, dacă ar căra, cum o fac eu ocazional, fiare prin topcase, poate s-ar simți diferența. Mă surprinde masa sv-ului, eu, puțin cât m-am dat cu așa ceva, am simțit-o f ușoară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 SV-ul este o moto foarte usoara si bine echilibrata. Mai ales cel cu ghidon lat. Este usor de manevrat in oras si in spatiile inguste. Daca moto asta ti se pare grea, ceva nu faci bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 E normal sa ti se para grea la inceput. O sa treaca in timp. Asta cred ca e general valabil cu orice mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2019 Autor Share Postat Iunie 26, 2019 Acum 16 minute, Metal Heart a spus: SV-ul este o moto foarte usoara si bine echilibrata. Mai ales cel cu ghidon lat. Este usor de manevrat in oras si in spatiile inguste. Daca moto asta ti se pare grea, ceva nu faci bine. Grea dacă vreo să o ridici de pe jos. 1 oră în urmă, danutu_m a spus: Sfat, ca tot te plangi de greutatea motocicletei: da jos mizeria aia de topcase + suportul aferent. Pe langa faptul ca arata oribil, ai agatata pe moto o greutate inutila in cea mai proasta pozitie, adica mult in spate si sus... Stiu ca o sa zici ca e util, ca bla bla, dar mai bine ia cu tine un rucsac pe care il fixezi pe locul pasagerului cu o plasa dinaia elastica. De greutate mă plâng pentru că nu o pot ridica de pe jos. Topcase ul nu mai este acolo demilt, a fost primul lucru pe care l-am făcut, să îl dau jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Vezi, ti-am zis ca ceva nu faci bine: NU O MAI RIDICA DE JOS! Ca sa nu mai faci asta, NU O MAI SCAPA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2019 Autor Share Postat Iunie 26, 2019 Ce e cu caps lock ul asta...te simt stresat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Iar a cazut pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2019 Autor Share Postat Iunie 26, 2019 Ribo, mai ia o acadea. Nu am căzut ,puișor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 (editat) Atunci dc trebe s-o ridici? de ce nu sta sus? Sau nu vbim despre motoreta cu ridicatu? Editat Iunie 26, 2019 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2019 Autor Share Postat Iunie 26, 2019 Vorbim cazuri ipotetice, în caz de nevoie. Recitește primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate