pierrotlefou Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Acum 5 minute, john17 a spus: Oricum poza asta e numa' bună de avatar pt Flower! Adevarul e ca ma pricep... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Acum 1 oră, john17 a spus: @kenedmoto și @pierrotlefou, vă anunț oficial că ați mușcat-o! Poza nu-mi aparține și nici nu reprezintă alaiul horticol, am găsit-o pe net. A, eu n-am participat la acțiune, am fost pe cont propriu azi. Recunosc ca am muscat-o. Macar astea sunt reale? ca nu vad nici o floare pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Cum nu vezi?!? E un buchet frumos în poză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 1, 2020 Autor Share Postat Iunie 1, 2020 La 31.05.2020 la 11:31, FlipperCo a spus: N-am putut sa ajung din pacate si regret, mai ales ca se vede ca a stat lumea prea mult in casa. Bravo, have fun! Iat Flouer cred ca a avut o surpriza cand a vazut ce capacitate magnetica are Le-am facut varza, am facut si greseli, ma grabesc tare. Mea culpa! Flower, scuze pentru “Flouer” Nu e problemă! Nu am atât magnetism dar nu e problemă! Data viitoare te așteptăm și pe tine! Acum 16 ore, kenedmoto a spus: Recunosc ca am muscat-o. Macar astea sunt reale? ca nu vad nici o floare pe acolo. Astea sunt poze reale, eu am fost fotograful "de serviciu". Tu ești cam departe de mine dar nu e problemă, poate ne vedem la jumătatea drumului. Acum 18 ore, pierrotlefou a spus: Adevarul e ca ma pricep... Te pricepi, te pricepi..e frumos avatarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 19, 2020 Autor Share Postat Iunie 19, 2020 Duminică nu știu cum se anunță vremea dar, am chef de o ieșire spre munte. Doritori/ doritoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Duminica, ceva soare cu nori, maine nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 19, 2020 Autor Share Postat Iunie 19, 2020 Mâine am alte planuri..și nu am cum, din păcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 De ce nu spre mare, Portul Tomis de ex? Oricum sunt sanse mai mici de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: Duminică nu știu cum se anunță vremea dar, am chef de o ieșire spre munte. Doritori/ doritoare? un Siriu - Intorsura Buzaului - Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 20, 2020 Autor Share Postat Iunie 20, 2020 Sună bine. Cu tine? Răbdarea e un atu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Ai intrebat de tura nu de întâlnire . Pentru ture exista motociclism.ro, pentru restul Tinder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 20, 2020 Autor Share Postat Iunie 20, 2020 încă mă țin tare și refuz să îmi fac cont pe tinder. Merci! Tot de tură vorbeam și eu..mi-am adus aminte că trebuie să ajung, nu știu când, la un service să îmi reglez oglinzile că sunt "leșinate". Later edit: pentru că m-a ajutat un coleg forumist să îmi reglez oglinzile astăzi am ieșit de una singură, până la urmă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 La 20.06.2020 la 9:06, Flower-Power a spus: astăzi am ieșit de una singură, până la urmă. mno... ce selfi stic ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noapte Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 La 20.06.2020 la 9:06, Flower-Power a spus: încă mă țin tare și refuz să îmi fac cont pe tinder. Merci! Tot de tură vorbeam și eu..mi-am adus aminte că trebuie să ajung, nu știu când, la un service să îmi reglez oglinzile că sunt "leșinate". Later edit: pentru că m-a ajutat un coleg forumist să îmi reglez oglinzile astăzi am ieșit de una singură, până la urmă. Destul de ruginit surubul de M8 din dreptul trifonsaiserului cu coclenduri de pe a dvs motocicleta, stimabila convorbitoare, dar macar discurile de frana sunt prezente pe ale dvs roti, nu ca si la mine. Va felicit sincer pt asta! :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 23, 2020 Autor Share Postat Iunie 23, 2020 (editat) Vă salut, domnule glumeț Noapte! La 21.06.2020 la 22:58, Taz Asg a spus: mno... ce selfi stic ai dronă.. Editat Iunie 23, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Știu că e din "scurt" dar prefer să vă las un timp de gândire..am "liber " în 25 și 26 și aș pleca undeva cu o noapte de cazare pe undeva. Doritori/ doritoare ? Traseul nu are importanță atâta vreme cât motociclim. Este posibil să pot și o zi din weekendul 18 ,19 dar încă nu știu care.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 18, 19 nu cred, poate doar 19. 25-26 sanse muuult mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Păstrăm legătura ..putem și o Bulgaria..poate se bagă și @AlexAB care a zis că ne vedem la o tură..a zis cândva demult , sper să nu fi uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Nu cred ca vine AlexAB daca nu e rost de namol;eu la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Poate vine..și poate și tu îți iei nevasta și veniți..sunt vorbăreață și sociabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Acum 25 minute, mihai c a spus: namol Nămol? Back door adică? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Atunci hai la Techirghiol Cam riscant cu Bulgaria, nu stim ce le mai trece unor asa zici conducatori prin cap (de la ei sau de la noi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 credeam ca ... MOTOCICLIST= AVENTURA dar se pare ca ... doar credeam mergeti bai frate in BG in GR ca nu patiti nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Știu că e din "scurt" dar prefer să vă las un timp de gândire..am "liber " în 25 și 26 și aș pleca undeva cu o noapte de cazare pe undeva. Doritori/ doritoare ? Nimic nu e in scurt,confirm ca esti pe drumul cel bun, dar nu reusesti sa ma convingi,cum facem?☻ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate