pitesti2010 Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Pe cine a plouat azi? ia ghiciți! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 25, 2020 Autor Share Postat Iulie 25, 2020 Acum 39 minute, ianachim a spus: unde a plouat ? eu merg de la 9 dimineata si acum m am oprit fara pic de ploaie Horezu-Rânca-TA...ploaie și frig Mâine voi continua TA. Wish me luck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Acum 11 minute, Flower-Power a spus: Horezu-Rânca-TA...ploaie și frig Mâine voi continua TA. Wish me luck! Cu grija ca maine e tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Succes! Si mare grija, Cu ploaia asta lejera se face o mazaga periculoasa pe asfalt. Asta este motociclitul: este si pe soare si pe ploaie Recunosc ca itarii din poza nu sunt chiar cei mai potriviti pentru ploaie. Macar mai ai unii de schimb la tine, poate dupa ce o trece vreo ploaie sa te poti schimba? Te asteptam, duminica seara si cu alte poze faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Acum 3 minute, taong_mapagbiro a spus: Las-o bre sa se ude ...aaa devine motociclista true Nu ai inteles inca ... se uda doar daca si cand vrea ploaia este pistol cu apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 25, 2020 Autor Share Postat Iulie 25, 2020 Nu mai am alți ițari de schimb...Mă gândeam că e vară, soare..se usucă în mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 @Flower-Power Asa este ca se usuca. Asa am zis si eu saptamana trecuta de i-am uscat in baia hotelului cu feonul . Ne povestesti tu maine pe la ora asta cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 (editat) Acum 13 minute, Flower-Power a spus: Nu mai am alți ițari de schimb...Mă gândeam că e vară, soare..se usucă în mers. Ai stat ceva cu fundul in apa, inteleg. Rezolva cumva problema asta ca nu-i ok. Te usuci doar la drum intins, nu pe TA. Si udatura nu e buna decat daca e bere sau alte cateva lichide. Si totusi, tu ai plecat singura spre TA, stiindca vremea nu-i ok si fara costum de ploaie? Credeam ca te iubesti mai mult Sa nu-mi spuna nimeni povestea cu “adevaratul motociclism”. Aia se intampla accidental, te prinde asta este, îi dai bice murat. Dar sa pleci nepregatit, e alta poveste... Editat Iulie 25, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Acum 1 minut, FlipperCo a spus: Ai stat ceva cu fundul in apa, inteleg. Rezolva cumva problema asta ca nu-i ok. Te usuci doar la drum intins, nu pe TA. Si udatura nu e buna decat daca e bere sau alte cateva lichide. Si totusi, tu ai plecat singura spre TA, stiindca vremea nu-i ok si fara costum de ploaie? Credeam ca te iubesti mai mult Sa nu-mi spuna nimeni povestea cu “adevaratul motociclism”. Aia se intampla accidental, te prinde asta este, îi dai bice murat. Dar sa pleci nepregatit, e alta poveste... Si @Silver Arrow are dreptate, vezi ca pe vreme ploioasa, drumul nu-i foarte ok. Pe la jumatate se lucreaza inca, se circula uneori pe un sens, e nisip, pietris, si pe ud nu se prea vad. Lipsesc parapeti si in weekend sunt multi conservari idioti. Ai grija, mers usor si atent. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Chiar acum, taong_mapagbiro a spus: De fapt aci este problema ...ca se usuca si se smochineste nu stiu daca de la ploaie o fi fost , dar ce stiu este ca luni si marti ma pisham din 2 in 2 ore (scuze limbajul draga Floricica dar asta e treaba cu uscatul izmenelor din mers la 12-15 grade. Ai inteles tu despre ce este vorba). @Flower-Power nu iti fa griji daca drumul mai are zone alunecoase. Incet treci peste orice obstacol. Nu te grabeste nimeni. De aceea si mie imi place sa merg singur. Inca un sfat de ploaie: daca te-o prinde ploaia scoate blugii din cizmulitze. Altfel toata apa care sa va scurge pe blugi se va duce drept in galosi si este neplacut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Mai flacai , ale nu-s poze de criticat stilul de mers ... Pe ziua de azi singura replica valabila este : she's hot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Chiar nu stiu de ce esti asa misogin..Flower e o nuanta binevenita intr-un forum prea masculin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 eu inca ma intreb cine e norocosul care iti face poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Acum 29 minute, Starcream a spus: Amin si eu ma anin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Din pasagera a ajuns motocicista si cu astea doua poze deja e peste multi de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Acum 33 minute, adidas a spus: Din pasagera a ajuns motocicista si cu astea doua poze deja e peste multi de pe forum sa fie ... ca nu ne suparam :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Acum 3 ore, adidas a spus: peste multi de pe forum Xenia Zaragevna Onatopp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 26, 2020 Autor Share Postat Iulie 26, 2020 Și am ajuns și acasă..pe TA am prins o ceață ce m-a terorizat nespus, nu vedeai la 2 m în față. Nici să trag pe dreapta nu puteam că nu vedeam, sau nu m-ar fi văzut alții, așa că am mers. Pe drum am mai prins niște ploi bune, cât să le țin minte și să mă determine să mă duc la decathlon cu proxima ocazie să îmi cumpăr ceva pelerină sau ceva de genul. Și niște poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Bravo! Sa iti fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Și nici nu m-am rugat să te ploo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Și am ajuns și acasă..pe TA am prins o ceață ce m-a terorizat nespus, nu vedeai la 2 m în față. Nici să trag pe dreapta nu puteam că nu vedeam, sau nu m-ar fi văzut alții, așa că am mers. Pe drum am mai prins niște ploi bune, cât să le țin minte și să mă determine să mă duc la decathlon cu proxima ocazie să îmi cumpăr ceva pelerină sau ceva de genul. Și niște poze.. Felicitari pentru tura! Ai mancat si tu un bulz sau o pastrama la Stana Stefanu? Daca vorbim de ploi, nu stiu daca Decatlon iti rezolva problema (chiar nu stiu daca au echipament serios de ploaie, dar uita de pelerine, etc, esti pe motor). Eu zic sa cauti un echipament bun de ploaie, dedicat pentru moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 https://www.louis.eu/produktkategorie/motorcycle-rainwear/140?sort=recommendation&gender=DU&page=1&article_view=grid Merge si de astea de la Drumuri si Poduri PS:nu descoperisem inca www.Louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 (editat) Cu echipamentul de ploaie treaba sta cam asa: oricate am incercat tot intra apa pe la cusaturi intre picioare. Adica tot te uzi la chiloti. Problema este ca toata apa care curge de pe casca si de pe tine se aduna inevitabil intre picioare. Cum nici un producator de mobre nu s-a gandit sa faca o sa cu gaura de scurgere, se face o mica baltoaca intre picioare. Te mai ridici din cand in cand sa se scurga dar pina la urma se face un traseu al apei pe la cusatura si asta a fost. Acuma ideea este sa mergi mai putin decat ii ia apei sa ajunga la chiloti. Mai ai varianta de sa incalzita, ocazie cu care macar iti intra apa calda Cel mai bine tot mobra de apara de ploaie. Cu Goldwing-ul pot merge pe o ploaie mai lejera fara probleme. Cand toarna cu galeata s-a terminat. Iar chestia cea mai nasoala la costumele de ploaie este ca daca nu te uda ploaia transpiri de te iau dracii Personal daca e probabil sa dau de ploaie am urmatoarea solutie: un rand de haine de schimb: ciorapi. chiloti, tricou si pantaloni. @ALEX-CRUISER Acum 4 minute, ALEX-CRUISER a spus: https://www.louis.eu/produktkategorie/motorcycle-rainwear/140?sort=recommendation&gender=DU&page=1&article_view=grid A intepenit editorul.... Eu am luat acest minunat costum: https://www.louis.eu/artikel/proof-hoodie-rain-suit-women-and-men/208896?list=818e3f7331f302033df462e3fd08de86 La fix a intrat apa intre picioare. Editat Iulie 26, 2020 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Chiar acum, Silver Arrow a spus: Cu echipamentul de ploaie treaba sta cam asa: oricate am incercat tot intra apa pe la cusaturi intre picioare. Adica tot te uzi la chiloti. Problema este ca toata apa care curge de pe casca si de pe tine se aduna inevitabil intre picioare. Cum nici un producator de mobre nu s-a gandit sa faca o sa cu gaura de scurgere, se face o mica baltoaca intre picioare. Te mai ridici din cand in cand sa se scurga dar pina la urma se face un traseu al apei pe la cusatura si asta a fost. Acuma ideea este sa mergi mai putin decat ii ia apei sa ajunga la chiloti. Mai ai varianta de sa incalzita, ocazie cu care macar iti intra apa calda Cel mai bine tot mobra de apara de ploaie. Cu Goldwing-ul pot merge pe o ploaie mai lejera fara probleme. Cand toarna cu galeata s-a terminat. Iar chestia cea mai nasoala la costumele de ploaie este ca daca nu te uda ploaia transpiri de te iau dracii Personal daca e probabil sa dau de ploaie am urmatoarea solutie: un rand de haine de schimb: ciorapi. chiloti, tricou si pantaloni. @ALEX-CRUISER Cel mai scarba imi este cand ploua 10-20 km.......ca imi ia mai mult timp sa ma echipez....de transpirat nu mai zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 La un 10-20 km de ploaie mai repede te scoti cu un poncho cum au scuteristii De altfel pelerina bine mentionata de catre Floricica noastra poate fi mai utila avand in vedere cum iti intra apa intre picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate