walking^human Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Azi, in jur de ora 13, pe sensul spre rondul piata Alba Iulia, in mijlocul intersectiei din titlu, statea in fund pe jos un barbat de 40-50 ani, langa el fiind casca, un F650 (parca), si un auto cu bara indoita (nu retin modelul). Riderul era constient si vorbea la telefon, insa din ce am vazut avea un picior intr-un unghi aiurea si niste pete de sange pe blugi. Nu am considerat oportun sa opresc- nu aveam cu ce sa-l ajut si n-am vrut sa mai vin (si eu) doar sa casc gura si sa fac poze. Sper ca e ok si ca macar fractura nu era deschisa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 (editat) . Editat Iulie 5, 2019 de claudeel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Iulie 7, 2019 Autor Share Postat Iulie 7, 2019 Nu stie nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Este bine, fara fracturi, doar socul initial si ceva contuzii. Din fericire nu a fost grav. Am vazut cum s-a intamplat, o desteapta cu ford fusion nu a cedat trecerea, si tot ea cu gura mare, ca a avut viteza mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Prefer să mă abțin din a comenta...sper să îmi și iasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 Astia care conduc Ford, niste Peugeot-isti neimpliniti...si nici cu Daciile nu mi-e rusine, bineinteles si BMW-urile, de Opel nu mai vorbesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 Acum 1 minut, littlekriminal a spus: Astia care conduc Ford, niste Peugeot-isti neimpliniti...si nici cu Daciile nu mi-e rusine, bineinteles si BMW-urile, de Opel nu mai vorbesc... ai uitat vw si skoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 Chiar si dubele!! :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 cacao, deci eu sunt neîmplinit, fwutui. Am mai învățat un lucru nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Iulie 14, 2019 Share Postat Iulie 14, 2019 pai si nimic despre Japoneze?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 La 12.07.2019 la 12:13, george05 a spus: cacao, deci eu sunt neîmplinit, fwutui. Am mai învățat un lucru nou. La mobre, treaba sta altfel, vfr ul nu este mobra, zzr1400 este pentru sugaci, ss ul este motorul ideal pentru un barbat, ducati este ideal pentru mecanici,incepatori sau avansati. Mai completati voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 KTM pt cine e oare? Nu de alta dar am Ford(deci sunt naspa), am SS(deci sunt barbat adevarat) si KTM SM(????). Avand in vedere cele de mai sus, astept decizia forumului ca sa fac media aritmetica sa vad in ce categorie de om ma incadrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Iti spun eu fara calcule: avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 (editat) @mad.alin Masina si ss-ul nu valoreaza mai mult decat doua pungi de seminte de la aprozar. Deci pica. @GoodKat:fan Adolf nu sunt, am barba, nu mustata. Mersi mersi, e jucarie faina mobreta. Editat Iulie 15, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Da dar nu multi isi permit si ss si sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Ktm ul este pentru un cocalar in devenire, unu' care nu are bani de bmw. Cei cu bmw sunt cocalari veritabili,valoare tati Deci, george05, ti am facut dosarul, baiat,cocalar wannabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Bun! Deci tre sa fac cumva sa imi iau si un bemeveu. Notat, ma apuc de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Vezi ca o moto bmw necesita si o masina similara, nu merge fordul. Sa ti explic: proprietarul de auto bmw nu mai poarta lantul de aur la gat,s a demodat, a realizat ca este mult mai util pe post de distributie La moto Bmw, acelasi drac, cand vin saracii si te intreaba, boss, "de ce e asa auriu lantu?", aici este sansa ta sa etalezi smecheria. "Am pus lant de aur pentru ca il curata bijutierul, nu mecanicul cu benzina, aia e pentru saraci" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 (editat) On 12.07.2019 at 10:55, littlekriminal said: de Opel nu mai vorbesc... Stai bre, ca si eu conduc Opel. Ce-au astia cu Opel? Sa vand masina, preventiv? Unde mai pui ca am cruiser Vakasaki, nici nu vreau sa ma gandesc ce specie de varzar sunt de fapt. Editat Iulie 15, 2019 de Wolfman Meh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Acum 9 minute, Wolfman a spus: Stai bre, ca si eu conduc Opel. Ce-au astia cu Opel? Sa vand masina, preventiv? La astia cu opel e mai delicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Nu știu ce au, dar știu că nu au gusturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Acum 2 ore, Ice-D a spus: Vezi ca o moto bmw necesita si o masina similara, nu merge fordul. Sa ti explic: proprietarul de auto bmw nu mai poarta lantul de aur la gat,s a demodat, a realizat ca este mult mai util pe post de distributie La moto Bmw, acelasi drac, cand vin saracii si te intreaba, boss, "de ce e asa auriu lantu?", aici este sansa ta sa etalezi smecheria. "Am pus lant de aur pentru ca il curata bijutierul, nu mecanicul cu benzina, aia e pentru saraci" Naiba sa ma ia de neserios. Deci nu-s nici cal nu-s nici magar, cu utilajele din dotare. Mi-am irosit viata pana la varsta asta necunoscand de fapt sensul vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Si astia care avem cardane la bemvee, unde ne punem lanturile sa ne etalam si noi valuarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Acum 3 ore, Ice-D a spus: , aia e pentru saraki" fixed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Am zis că mă abțin și uite că nu o fac...nu înțeleg nevoia de topic atâta vreme cât nu ai oferit ajutorul. Cum vine asta ,treci, vezi, ajungi acasă și deschizi un topic în speranța că ce..?! Poate am eu o zi mai blue.. La 12.07.2019 la 10:56, Taz Asg a spus: ai uitat vw si skoda Și cu ăștia cu skoda ,ce aveți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate