ianachim Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 plec pe la 8 din bucuresti inca nu s hotarat daca sa fie pe bv sau arges care te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 cu scuteru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Cam din scurt, as fi venit. În weekend as vrea sa îl fac, sper ca o sa fie liber acum. Aștept poze, în perioada asta de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2019 Autor Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 48 minute, Cavaleru a spus: cu scuteru? Ma mananca rau insa nu cred sa vad maine dimineata cu ce chef ma trezesc Acum 58 minute, caracterincompatibil a spus: Pff.nenea achim.fa poze te rog cu drona,la Vidraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 La 8.00 este ceata pe orice varianta, in zonele cu padure , ai grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2019 Autor Share Postat Octombrie 22, 2019 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: cu scuteru? Asta mic... m a enervat rau cu intrebarea ..asa ca m am hotarat PLEC CU SCUTERUL deci max 80 km la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 4 minute, ianachim a spus: Asta mic... m a enervat rau cu intrebarea ..asa ca m am hotarat PLEC CU SCUTERUL deci max 80 km la ora du-te bre cu gsa-ul ca daca dai cu scuteru in cateva gropi pe zi iti ajunge pt cateva saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2019 Autor Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 13 minute, b374 a spus: du-te bre cu gsa-ul ca daca dai cu scuteru in cateva gropi pe zi iti ajunge pt cateva saptamani. RCA EXPIRAT.... NU AM GRABA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 39 minute, ianachim a spus: Asta mic... m a enervat rau cu intrebarea ..asa ca m am hotarat PLEC CU SCUTERUL deci max 80 km la ora ce-as veni si eu, dar nu am cum dpdv medical Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Chiar acum, Paca a spus: Nu te mai lua bre dupa medici ... nu ma iau dupa ei, ma iau dupa ce zice spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2019 Autor Share Postat Octombrie 22, 2019 Acum 4 minute, Cavaleru a spus: nu ma iau dupa ei, ma iau dupa ce zice spatele Merg domol ca nu i graba o sa vin cu poponeata rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 (editat) Vidraru = Sodoma? 1 oră în urmă, Paca a spus: fara curea de transmisie Poate-l rezolv intr-o saptamana Da' ce faci bre, torci fire, mergi să mulgi arborele de cauciug și dup-aia îți tricotezi curea?!? Editat Octombrie 22, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Eu am fost astăzi pe Transfăgărășan, mă rog, ieri că e trecut de miezul nopții. Într-adevăr a fost ceață până la amiază când a ieșit soarele și am început urcarea dinspre Curtea de Argeș. Drumul a fost liber. Atât de liber încât mă așteptam să fie închis la un moment dat. Puțină umezeală pe jos la umbră, dar totuși cu temperaturi între 14 (Vidraru) și 19 grade (Bâlea), deci excelent. După baraj mi-a făcut flash-uri o mașină și am înțeles că e ceva pe carosabil. Acel ceva se plimba nestingherit chiar pe stradă! Altfel, culori de toamnă, frunze multe pe alocuri alunecoase și frumos de pustiu! @ianachim Am uitat să încarc bateriile la dronă că am decis în scurt plecarea, așa că am lăsat-o acasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Prea din scurt... Ma duc maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Grija cu ceata. Eu am plecat ieri la 10 si din cauza cetii spre TF si am inotat in ea pe A1 pana la 11.15 Astazi ma intorc pe TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Daca mai sunt doritori pentru maine... plecare din Buc pe Pitesti, retur pe Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 23, 2019 Autor Share Postat Octombrie 23, 2019 ceata pana la ploiesti dupa SOAREEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 frumos, ce vreme ai prins! bv! cum e cu 80 la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 @caracterincompatibil tu cam tre sa stai cuminte si sa dai cu scroll de ressurect pe Sym Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Opreste la REFUGIU BALEA TUNEL......este omenie....25 ron pranzul...26 ron cazarea......este superb. Cum treci prin tunel spre AG fix la iesire brusc in dreapta...... garantez ca nu regreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 19 minute, caracterincompatibil a spus: La ce oră ai ajuns înapoi? nu am fost, eu sunt cu spatele zdrente si abia ma recuperez de la o intindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Wow. Felicitari pt RABDAREA de a merge cu scuterul pana acolo. Cred ca a fost distractiv pe Transfagarasan cu scuterul, dar pana acolo.....pffff dureaza. Ca si pozitie la drum lung a fost confortabil scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 3 ore, caracterincompatibil a spus: La ce oră ai ajuns înapoi? La 20.00 am facut 12 ore pe iesirea asta 4 alimentari 2 pauze de cafea si N’ pauze drona si foto a fost exact un program cum mi am dorit am tras tare sa prin lumina in caldare la balea si dupa cafeaua de la cabana balea si zborul de rigoare nu m am grabit deloc pe retur la km 60 pe autostrada poponeata si a cert dreptul de pauza de 15 - 20 min pe canapea in benzinarie 80-90 medie si depasiri pe la 100-110 in rest cat a permis drumul IMG_2101.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 pai si ce vrei sa doarma in depasiri, le-a facut cu cat i-a permis scuteru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 16 ore, ianachim a spus: pe retur la km 60 pe autostrada poponeata si a cert dreptul de pauza de 15 - 20 min pe canapea in benzinarie 80-90 medie si depasiri pe la 100-110 in rest cat a permis drumul cam tare pentru tine zic ca te-ai riscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate