Kagemusha Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Pramac Generac Australian Motorcycle GP Phillip Island, 25-27 octombrie Timpii, după ora României. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Imi plac maxim cursele astea de departe. Dum dimi deja gasesc pe torente cursele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 Nici nu știu cum să spun: sesiunile sunt prea târziu, sau sunt prea devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Diii Batore, diiiii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Hai mr Q Editat Octombrie 24, 2019 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Razbunarea pescarusului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 3 ore, Kagemusha a spus: Nici nu știu cum să spun: sesiunile sunt prea târziu, sau sunt prea devreme? buna asta. ma pregateam cu replica gen daca e in noapte e tarziu si daca e in dimi e devreme, da 3 dimi e dimi devreme si in acelasi timp in noapte. Acum 2 ore, xt600 a spus: Diii Batore, diiiii!! care-i faza cu batore? Acum 1 oră, Aion2014 a spus: Razbunarea pescarusului cine naiba e pescarusul? am senzatia ca raman in urma.. pestisorul era rosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 6 minutes ago, frigider said: care-i faza cu batore? Așa îi spune @xt600 lui Rossi. Are oarece justificare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 1 oră, P T R a spus: Hai mr Q Acum 12 minute, frigider a spus: pestisorul era rosi. Haha daa imi aduc aminte de casca aia...parca a castigat cand a venit cu ea...la San Marino era?heh,good old times...a dat de inteles ca rechinul era un rechin arogant...stim noi cine...iar drept urmare arogantul a venit dupa aia cu o casca cu rechin De aici trag concluzia ca i.a placut analogia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Acum 38 minute, frigider a spus: care-i faza cu batore? Citeste nuvela lui Ion Agarbiceanu, Fefeleaga... Bator era batranul cal al eroinei... Restul a completat foarte bine colegul @Kagemusha Editat Octombrie 24, 2019 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Ulan Bator? Orele afișate țin cont de schimbarea de oră de duminică, parcă se dau limbile cu o oră în urmă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 2 minute, john17 a spus: Orele afișate țin cont de schimbarea de oră de duminică, parcă se dau limbile cu o oră în urmă? Din cate stiu eu da. Deci ora cursei ar fi 6 am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) @frigider... iar pescarusul e cel din cursa din 2015 .... cand sa intersectat cu casca lui Iannone.. tare curios sunt ce da Qart din el aici.... creca toata lumea asteapta asta.. sa nu o dea de gard dreq.. :)) macar un pic de duel cu MM sa vedem si noi... sa stiam daca putem spera la ceva... sau ba... :))) Editat Octombrie 24, 2019 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 38 minute, xt600 a spus: Citeste nuvela lui Ion Agarbiceanu, Fefeleaga... Bator era batranul cal al eroinei... Restul a completat foarte bine colegul @Kagemusha nu prea-s citit dar titlul imi suna cunoscut. am uitat, sunt si eu om. ma rog, frigider. Acum 35 minute, john17 a spus: Ulan Bator? Orele afișate țin cont de schimbarea de oră de duminică, parcă se dau limbile cu o oră în urmă? la ulan ma gandeam si eu Acum 32 minute, Buggy a spus: @frigider... iar pescarusul e cel din cursa din 2015 .... cand sa intersectat cu casca lui Iannone.. tare curios sunt ce da Qart din el aici.... creca toata lumea asteapta asta.. sa nu o dea de gard dreq.. :)) macar un pic de duel cu MM sa vedem si noi... sa stiam daca putem spera la ceva... sau ba... :))) deci pescarusul e ianone? incet incet ajungem undeva. Acum 36 minute, john17 a spus: Orele afișate țin cont de schimbarea de oră de duminică, parcă se dau limbile cu o oră în urmă? haos total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 iannone mai exista??.... :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 O duce un pic mai bine decat Zarco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 5 minutes ago, frigider said: deci pescarusul e ianone? Iannone l-a luat pe al lui în chiar în cască. Dar, dacă nu mă înșel, cred că și arogantu' a lovit unul cu carena pe când era la Yamaha. Oricum, pe acolo sunt mereu pescăruși, doar e la ocean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 1 oră în urmă, Aion2014 a spus: O duce un pic mai bine decat Zarco... ptr ca lifestyle... pixde si distractie... Zarco face plimbari pe munte :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Pentru ca pe Zarco nu-l tine cardanul cat il tine pe Iannone, de-aici si frustrările Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Deocamdată e a doua onda după Marquez deci e bine Urâtă căzătura lui 4raro,cică o să rateze fp2 ul însă mâine ar trebui să ruleze fără probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 N-aveți somn? Am vz acum în reluare high slide-ul lui Qua, urât... Zarcoiu 13 în fp1, mamba 18. Cum spuneam, nici nu e greu să fie înaintea lui! O să ziceți că mamba nu merge pe ud, bla - bla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 25, 2019 Autor Share Postat Octombrie 25, 2019 Zarco și-a "revenit". E în urma lui Lorenzo după FP2. Abraham a fost ceva timp pe 10 și a terminat pe 12 sau 13 dacă nu mă înșel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Go Abraham! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 25, 2019 Autor Share Postat Octombrie 25, 2019 Acu' văd că pe final Zarco i-a luat fața arogantului în FP2, e pe 15 și Lorenzo chiar în urma lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 De ce dupa FP2 s-a facut un "Tyre test session"? Iar "anticipeaza" MIchelin probleme cu incaltarile??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate