Sari la conținut

17. Pramac Generac Australian Motorcycle GP

Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 187
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 3 ore, Kagemusha a spus:

Nici nu știu cum să spun: sesiunile sunt prea târziu, sau sunt prea devreme?:what:

buna asta. ma pregateam cu replica gen daca e in noapte e tarziu si daca e in dimi e devreme,

da 3 dimi e dimi devreme si in acelasi timp in noapte. :D

Acum 2 ore, xt600 a spus:

Diii Batore, diiiii!! 

care-i faza cu batore?

Acum 1 oră, Aion2014 a spus:

Razbunarea pescarusului 😈😈😈

cine naiba e pescarusul? am senzatia ca raman in urma..

pestisorul era rosi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, P T R a spus:

Hai mr Q

:rock:

Acum 12 minute, frigider a spus:

pestisorul era rosi.

Haha daa imi aduc aminte de casca aia...parca a castigat cand a venit cu ea...la San Marino era?heh,good old times...a dat de inteles ca rechinul era un rechin arogant...stim noi cine...iar drept urmare arogantul a venit dupa aia cu o casca cu rechin :bounce:

De aici trag concluzia ca i.a placut analogia

Link spre comentariu

Acum 38 minute, xt600 a spus:

Citeste nuvela lui Ion Agarbiceanu, Fefeleaga... Bator era batranul cal al eroinei... Restul a completat foarte bine colegul @Kagemusha

nu prea-s citit dar titlul imi suna cunoscut. am uitat, sunt si eu om. ma rog, frigider.

Acum 35 minute, john17 a spus:

Ulan Bator? :huh:

Orele afișate țin cont de schimbarea de oră de duminică, parcă se dau limbile cu o oră în urmă? 

la ulan ma gandeam si eu :D

Acum 32 minute, Buggy a spus:

@frigider... iar pescarusul e cel din cursa din 2015 .... cand sa intersectat cu casca lui Iannone..

tare curios sunt ce da Qart din el aici.... creca toata lumea asteapta asta.. sa nu o dea de gard dreq.. :)) 

macar un pic de duel cu MM sa vedem si noi... sa stiam daca putem spera la ceva... sau ba... :))) 

deci pescarusul e ianone? incet incet ajungem undeva.

Acum 36 minute, john17 a spus:

Orele afișate țin cont de schimbarea de oră de duminică, parcă se dau limbile cu o oră în urmă? 

haos total.

Link spre comentariu

5 minutes ago, frigider said:

deci pescarusul e ianone?

Iannone l-a luat pe al lui în chiar în cască. Dar, dacă nu mă înșel, cred că și arogantu' a lovit unul cu carena pe când era la Yamaha. Oricum, pe acolo sunt mereu pescăruși, doar e la ocean.

Link spre comentariu

N-aveți somn? :huh:

Am vz acum în reluare high slide-ul lui Qua, urât... 

Zarcoiu 13 în fp1, mamba 18. Cum spuneam, nici nu e greu să fie înaintea lui! O să ziceți că mamba nu merge pe ud, bla - bla... 

Link spre comentariu

Păi unde să alerge?!? Se urcă pe mobră și DIIIIIIIIIII!!! Îi dă tare să nu treacă efectele analgezicelor și ăia e, ii dă 1/2 tur dințosului. Pe Doohan îl susțineau ăia până la mobră și îl ajutau să încalece. 

Editat de john17
Link spre comentariu

Acum 9 minute, Kagemusha a spus:

Acu' văd că pe final Zarco i-a luat fața arogantului în FP2, e pe 15 și Lorenzo chiar în urma lui.

As spune ca pt amandoi etalonul e Chel....insa Chel mere bine aici tot timpul.

Honda v.2018 spuneau pilotii Honda ca e mai user friendly dar mai slaba ca si putere,deci s-ar putea sa il ajute asta pe Zarco.Oricum are nevoie de ceva timp pana sa se adapteze pe o moto pe care nu a mai mers neam.Acuma bine...fata de kktm eu cred ca va fi o surpriza placuta pt el Honda :bounce:

Chiar acum, john17 a spus:

Păi unde să alerge?!? Se urcă pe mobră și DIIIIIIIIIII!!! Îi dă tare să nu treacă efectele analgezicelor și ăia e, ii dă 1/2 tur dințosului. Pe Doohan îl susțineau ăia până la mobră și îl ajutau să încalce. 

Unu era Doohan.De la el cam gata.Au mai mers si Pedrosa si Lorenzo si Rossi cu picioare in ghips suruburi in clavicule samd,dar Doohan era speshial :bow: 

Link spre comentariu