B.B. Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 (editat) Zarco pe 6 in FP4!! Știe cineva ce e TTS? Acum 5 ore, the mentalist a spus: Cel mai mult mi-au placut mereu la MotoGp fanii Rossi :)) Ar rastalmaci adevarul in orice mod posibil numa sa fie ei linistiti in mintea lor , sa li se reconfirme la infinit ca idolu' dezvoltator e cel mai cel, cel mai NOBIL, neprihanit dar dârz, un domn pe circuit! :)) Filmuletu ala doar dovedeste inca o data ca MM a facut mereu tot ce a putut si a dat 100% chiar daca prin asta a mai jenat pe careva. in schimb idolu' sunt 100% sigur ca l-a dat jos pe MM din mârlanie in Argentina, atunci a si declansat in micutz dorinta de razbunare. Care a venit prin umilirea Doctorului in cursa cu episodul 'ciubotica'. Ne-a aratat tuturor nu numai ca e mai bun ca Rossi, dar si ca daca vrea da ture in jurul lui si il depaseste de 20 de ori in cursa, cum s-ar juca pisica cu soarecele. Atunci nervii ginecologului au explodat si stim ce a urmat: marsh mah in tarana! Evident toate astea pot fi interpretate cum ne-am obisnuit de catre mareea galbena... Big LIKE! Editat Octombrie 26, 2019 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 (editat) Acum 30 minute, Kagemusha a spus: Sigur ceva pute. Oliveira a spus clar că e dezamăgit de decizia KTM de a-l aduce pe Binder. Da, si mie mi se pare ceva dubios, insa pe de alta parte, ceea ce spune Leitner este confirmat de Poncharal... Daca ceea ce spun cei doi este adevarat, atunci iesirea lui Oliveira este de-a dreptul deplasata. Ceva nu se leaga... cineva minte, sau spune doar o jumatate de adevar.. Oricum, ceva ma face sa cred ca Oliveira si-a cam dat foc la valiza, cu declaratiile astea. Ceva imi spune ca va imbatrani la Tech3, avand in vedere cat de deschisi la critici sunt oficialii KTM.. Editat Octombrie 26, 2019 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 https://www.gpone.com/en/2019/10/24/motogp/lorenzo-no-one-stays-at-the-top-forever-rossi-and-i-can-rise-again.html?fbclid=IwAR23z-HOSk_peOwd4p1Fk5xCEVIbBH-6kD-J0WCe6h6GssxDxXRwLtwYWhY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Acum 34 minute, B.B. a spus: Big LIKE! Lol v-ati gasit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 26, 2019 Autor Share Postat Octombrie 26, 2019 (editat) 36 minutes ago, B.B. said: Știe cineva ce e TTS? Este sesiunea aia în care au testat anvelopele pentru sezonul viitor. TTS stands most likely for Tyre Test Session. 21 minutes ago, xt600 said: ... ceea ce spune Leitner este confirmat de Poncharal... Așa zic cei doi. Sau, mai precis, asta este ceea ce Herve a auzit de la Leitner și Beirer,. Da' el nu știe ce s-a discutrat cu Miguel (dacă s-a discutat ceva). 9 minutes ago, xt600 said: https://www.gpone.com/en/2019/10/24/motogp/lorenzo-no-one-stays-at-the-top-forever-rossi-and-i-can-rise-again.html?fbclid=IwAR23z-HOSk_peOwd4p1Fk5xCEVIbBH-6kD-J0WCe6h6GssxDxXRwLtwYWhY Asta e cea mai bună pe care am auzit-o săptămâna asta. The return of the kings... Editat Octombrie 26, 2019 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 https://www.gpone.com/en/blog/paolo-scalera/2019/10/20/diary-of-a-crisis-from-rossi-to-ducati-many-are-crying.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 26, 2019 Autor Share Postat Octombrie 26, 2019 4 minutes ago, xt600 said: https://www.gpone.com/en/blog/paolo-scalera/2019/10/20/diary-of-a-crisis-from-rossi-to-ducati-many-are-crying.html Deci la anu' contăm doar pe lupta între Honda lui Marc și Yamaha lui Quarta. Era de așteptat. Să vedem ce scoate Gigi din pălărie în douăzeci douășunu... "Two riders in a crisis: Jorge Lorenzo and Valentino Rossi Let's take the mystery of Jorge Lorenzo. It intrigues us because we saw him win and, today, we don't recognize him, but we don't even recognize Valentino Rossi, busy with numerous transformations without knowing this time if, from the chrysalis in which he is cocooned - fourth man for Yamaha - a butterfly will break free. Let's face reality: 2020 doesn't look good for the big losers of 2019. If, in fact, the rider from Mallorca has to hope that Honda will make a miracle happen by creating a bike just for him, Valentino must pray that his new chief mechanic, Davide Munoz, will manage to get him out of the quick sand he's stuck in because, if Yamaha is second and fourth with Quartararo and Vinales, it makes no sense for Rossi to fall at the 20th lap after having already accumulated an almost 15 second delay." Aici, Scalera trebuie să-ți dea drepturi de copyright, că o spui de mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Fanaticii Rossi sunt pe masura fanaticilor anti-Rossi. E simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Tocmai ce-am avut o ref(v)elatie, sunt care tot trag ca kktm e penala de tot ca sec fata de lider la sf cursei, sa nu uitam totusi ca in pluton mai ai "batalii" , te mai tine vreunul pe loc etc. Deci nu reflecta realitatea 100%.. Fata de lider care n-are pe nimeni in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Eu poluez forumu asta de vreo 15 ani, au fost ani in care serviciul imi permitea sa msi citesc niste stiri motogp si sa mai postez 'informatii utile'. Acum nu mai am timp, mai intervin si mai bag batu prin gard cand vsd cum abereaza fanii Rossi. Pentru ca am spus de 1000 de ori, nu am nimic cu Rossi- un mare campion- ci cu o parte din fanii lui. Aia cei mai prosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Acum 5 ore, adidas a spus: Discutiile despre fani, ultrasi, etc s-au transat demult si au incetat sa mai prezinte interes. Acum se discuta ontopic. Nu dezgropa mortii! Chiar ca....iar ajungeti la 'Brusli il bate pe Vandam?' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Acum 1 oră, the mentalist a spus: Pentru ca am spus de 1000 de ori, nu am nimic cu Rossi- un mare campion- ci cu o parte din fanii lui. Aia cei mai prosti. Si cum stabilesti care sunt aia mai prosti, cand tu te dovedesti mult sub nivelul lor??? Intrii pe un teren alunecos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Kilometrii nostrii de teren... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Acum 1 oră, the mentalist a spus: Eu poluez forumu asta de vreo 15 ani, au fost ani in care serviciul imi permitea sa msi citesc niste stiri motogp si sa mai postez 'informatii utile'. Acum nu mai am timp, mai intervin si mai bag batu prin gard cand vsd cum abereaza fanii Rossi. Pentru ca am spus de 1000 de ori, nu am nimic cu Rossi- un mare campion- ci cu o parte din fanii lui. Aia cei mai prosti. Eu sunt de 14 ani pe forumul asta si stiu cati au fost banati de imbarligaturile tale!Tu impreuna cu inca cativa provocati lumea si apoi,mana in mana cu moderatorii de atunci, le dadeati banare!Sa-ti zic de Little Wayne sau de Lil Debul!Poti sa-i pacalesti pe cei veniti mai tarziu care nu stiu cum procedati, vitejilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 E clar.. gandesti ca un sofer de pe autospeciala de strans gunoiul.. Ti-am mai sugerat si cu alta ocazie, continua sa faci kilometrii, rationamentele nu sunt atuul tau. Acum 6 minute, the mentalist a spus: Kilometrii nostrii de teren... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 'Intrii', 'kilometrii', 'nostrii'- toate se scriu cu un singur 'i', dar n-ai cum sa intelegi tu o aluzie mai fina, analfabet fiind... Acum 29 minute, adiy32 a spus: Eu sunt de 14 ani pe forumul asta si stiu cati au fost banati de imbarligaturile tale!Tu impreuna cu inca cativa provocati lumea si apoi,mana in mana cu moderatorii de atunci, le dadeati banare!Sa-ti zic de Little Wayne sau de Lil Debul!Poti sa-i pacalesti pe cei veniti mai tarziu care nu stiu cum procedati, vitejilor! Uite ca ai scapat de moderare, nu mai sunt reguli, de fapt nici forum si nici forumisti nu prea mai sunt! Ohhh, little PeeWee, i remember Trebuie sa recunosc ca era funny cand eram militian, puteam sa dau warn tuturor tampitilor si se inflamau pana pocneau :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 (editat) Acum 41 minute, adiy32 a spus: Eu sunt de 14 ani pe forumul asta si stiu cati au fost banati de imbarligaturile tale!Tu impreuna cu inca cativa provocati lumea si apoi,mana in mana cu moderatorii de atunci, le dadeati banare!Sa-ti zic de Little Wayne sau de Lil Debul!Poti sa-i pacalesti pe cei veniti mai tarziu care nu stiu cum procedati, vitejilor! Mare om, mare caracter.. ma refer la colegul cu probleme de mental. Editat Octombrie 26, 2019 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Va agitati degeaba, nici o secunda nu s-a pus problema ca Rossi este mai bun ca Marcquez sau invers, discutia facea referire doar la lipsa de respect ce o arata pe pista Marc. Si nu este vorba ca da el 100% si de aceea se intampla ce se intampla, aici este problema de educatie, ca si in cazul celor care in trafic, iti franeaza in fata intentionat, este cam acelasi comportament. Din pacate trebuie sa ramai modest pe pista si doar in sinea ta sa te crezi cel mai bun (valabil pentru toti pilotii), dar cand ti se urca la cap, probabil si ajutat de pupincuristii de pe langa el, te agiti si taxezi pe toti cei care indraznesc sa aiba o sansa reala in dueluri. Aici trebuie sa admiram ce a tot facut Dovi, care a inteles cel mai bine cum este Marc, cu stilul lui ori la bal ori la spital din ultimul tur. Asta se mai intampla si din cauza ca el nu a avut niciodata o accidentare grava si nu-i doresc sa invete pe calea cea grea ca acest tupeu gratuit nu este benefic, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 (editat) Acum 40 minute, the mentalist a spus: 'Intrii', 'kilometrii', 'nostrii'- toate se scriu cu un singur 'i', dar n-ai cum sa intelegi tu o aluzie mai fina, analfabet fiind... Fiind mai saracut cu duhul, de felul tau, gramatica este un teren alunecos pentru tine. Cand spui: "100000 kilometri" se scrie cu un singur i, pentru ca este vorba despre un plural nearticulat.. cam grea notiunea asta pentru tine, (cine este analfabetul??) dar nah.. iti dau o lectie gratuita de gramatica. Exista insa situatii cand pluralul SE ARTICULEAZA!!!! Altfel spus, exista si o forma articulata a pluralului substantivului "kilometru". De pilda cand spui: "kilometrii parcursi de mine", se scrie cu doi de i. Ti-am spus ca te bagi ca musca in anusul calului si te murdaresti de pe aripioare. Ti-am spus, dar tu nu si nu.. Batman! ia de aici: https://www.emag.ro/doom-dictionarul-ortografic-ortoepic-si-morfologic-al-limbii-romane-9786068162089/pd/DMG8QBBBM/?emag_click_id=e59d0a762c004c4aa0c2c41d9abdc7b1&ref=ps&utm_campaign=profitshare_3CZ&utm_content=link&utm_medium=profitshare&utm_source=l.profitshare.ro_affiliate_3CZ Este la oferta.. Editat Octombrie 26, 2019 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Da, numai ca 'Intrii' nu se scrie niciodata cu 2 i. Si nici km nu era cu 2 i asa cum l-ai folosit tu in context. Dar ma bucur ca ai google-it si in felul asta ai mai invatat cate ceva. Ma bucur sa fiu de folos. Off topic Cand Lorenzo, Stoner si Pedrosa se plangeau de Rossi ca e prea contondent in dueluri fanii Rossi chicoteau di ziceau ca sunt sia sugaci, idolul avand un comportament barbatesc :)) Bah cum puteti sa o dati numai cum va convine, acu' MM e prea dur pentru moshii aia :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Acum 13 minute, Valentino Rossi VR46 a spus: Va agitati degeaba, nici o secunda nu s-a pus problema ca Rossi este mai bun ca Marcquez sau invers, discutia facea referire doar la lipsa de respect ce o arata pe pista Marc. Si nu este vorba ca da el 100% si de aceea se intampla ce se intampla, aici este problema de educatie, ca si in cazul celor care in trafic, iti franeaza in fata intentionat, este cam acelasi comportament. Din pacate trebuie sa ramai modest pe pista si doar in sinea ta sa te crezi cel mai bun (valabil pentru toti pilotii), dar cand ti se urca la cap, probabil si ajutat de pupincuristii de pe langa el, te agiti si taxezi pe toti cei care indraznesc sa aiba o sansa reala in dueluri. Aici trebuie sa admiram ce a tot facut Dovi, care a inteles cel mai bine cum este Marc, cu stilul lui ori la bal ori la spital din ultimul tur. Asta se mai intampla si din cauza ca el nu a avut niciodata o accidentare grava si nu-i doresc sa invete pe calea cea grea ca acest tupeu gratuit nu este benefic, Da!! Big like! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Acum 13 minute, Valentino Rossi VR46 a spus: Va agitati degeaba, nici o secunda nu s-a pus problema ca Rossi este mai bun ca Marcquez sau invers, discutia facea referire doar la lipsa de respect ce o arata pe pista Marc. Si nu este vorba ca da el 100% si de aceea se intampla ce se intampla, aici este problema de educatie, ca si in cazul celor care in trafic, iti franeaza in fata intentionat, este cam acelasi comportament. Din pacate trebuie sa ramai modest pe pista si doar in sinea ta sa te crezi cel mai bun (valabil pentru toti pilotii), dar cand ti se urca la cap, probabil si ajutat de pupincuristii de pe langa el, te agiti si taxezi pe toti cei care indraznesc sa aiba o sansa reala in dueluri. Aici trebuie sa admiram ce a tot facut Dovi, care a inteles cel mai bine cum este Marc, cu stilul lui ori la bal ori la spital din ultimul tur. Asta se mai intampla si din cauza ca el nu a avut niciodata o accidentare grava si nu-i doresc sa invete pe calea cea grea ca acest tupeu gratuit nu este benefic Ma simt onorat ca insusi VR46 si-a facut cont si a postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Chiar acum, the mentalist a spus: Da, numai ca 'Intrii' nu se scrie niciodata cu 2 i. Si nici km nu era cu 2 i asa cum l-ai folosit tu in context. Dar ma bucur ca ai google-it si in felul asta ai mai invatat cate ceva. Ma bucur sa fiu de folos. Man, eu am facut scoala pe bune, nu ca altii la apelul bocancilor. Google e bun pentru tine.. pana iti cumperi dictionarul, foloseste-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Acum 46 minute, the mentalist a spus: Trebuie sa recunosc ca era funny cand eram militian, puteam sa dau warn tuturor tampitilor si se inflamau pana pocneau :)) ce taran... ignore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Acum 2 minute, frigider a spus: Ma simt onorat ca insusi VR46 si-a facut cont si a postat Colegul are vechime aici. Bine a revenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate