andrei gras Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Salutare . De cateva zile sunt posesorul unui tekel sarmos . Cum nu am curte sa il pot lasa ziua sa se distreze , macar o perioada , pana se invata cu facutul nevoilor afara il iau cu mine la munca. Treaba e ca eu ma cam duc cu motoreta la munca , ca imi place . Nu prea folosesc masina in oras decat pe zapada . Sunt curios , e cineva care plimba catei pe motoreta ( nu in atas) si cum face asta ? Asta al meu e mic si va ramane micut. Rucsac de spate ? Rucsac de rezervor ? Sau alte variante . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 1, 2020 Admin Share Postat Iunie 1, 2020 Este un băiat Darian în București care îl plimbă pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Pe al meu nu l-am convins, a fost de mic foarte sperios, sărea din rucsac disperat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iunie 1, 2020 Autor Share Postat Iunie 1, 2020 Stiu de Darian . Nu prea am fost de acord cu ce facea el . Ps e cel care imbraca sei? Parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 1, 2020 Admin Share Postat Iunie 1, 2020 Da, el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iunie 1, 2020 Autor Share Postat Iunie 1, 2020 Arată interesant . Cum l-ai găsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iunie 1, 2020 Autor Share Postat Iunie 1, 2020 . Multumesc . Gata , am găsit o grămada .inclusiv tankbag special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 bai nu va chinuiti cainii aiurea doar ca sa arate bine in trafic. E greu sa gasesti o (cuvant urat) buna care sa vrea sa fie plimbata, nu va dati seama cat stres pentru un caine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Au un fel de hublou semi-sferic din plastic ca sa poata "admira" peisajul urban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 nebun si rider-ul si cainele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 (editat) Salutare, eu am o geanta pentru caine care se poarta pe piept (nu in spate precum un rucsac). Uite am gasit-o pe net: https://abc-zoo.ro/3028-rucsac-pentru-caini-pisici-si-iepurasi-30x33x26-cm.html?gclid=CjwKCAjw8df2BRA3EiwAvfZWaPmIYiHKf618vZHWRueU8n7l2m_RK4rrT4dysOvCJYaxB8GkCPhQcRoCJk4QAvD_BwE Problema este ca din punct de vedere legal nu am reusit sa aflu daca in RO este permis sau nu sa duci un caine pe moto. In Germania sau Austria este OK. In RO am intrebat 2 militieni si fiecare a dat alt raspuns: unul ca se poate si altul ca nu se poate . Editat Iunie 2, 2020 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Grecii nu umbla cu jumatati de masura: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iunie 2, 2020 Autor Share Postat Iunie 2, 2020 Acum 1 oră, Silver Arrow a spus: Salutare, eu am o geanta pentru caine care se poarta pe piept (nu in spate precum un rucsac). Uite am gasit-o pe net: https://abc-zoo.ro/3028-rucsac-pentru-caini-pisici-si-iepurasi-30x33x26-cm.html?gclid=CjwKCAjw8df2BRA3EiwAvfZWaPmIYiHKf618vZHWRueU8n7l2m_RK4rrT4dysOvCJYaxB8GkCPhQcRoCJk4QAvD_BwE Problema este ca din punct de vedere legal nu am reusit sa aflu daca in RO este permis sau nu sa duci un caine pe moto. In Germania sau Austria este OK. In RO am intrebat 2 militieni si fiecare a dat alt raspuns: unul ca se poate si altul ca nu se poate . Bingo . Asta e exact ce cautam . Pret mic , se prinde la piept , nu are sigla bmw sa fie 1800 e si il pot vedea daca vrea sa sară plus ca e pe un site din tara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Acum 12 ore, sbk750 a spus: e un catel de plus la sarituri fiti si voi mai atenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Acum 37 minute, andrei gras a spus: Bingo . Asta e exact ce cautam . Pret mic , se prinde la piept , nu are sigla bmw sa fie 1800 e si il pot vedea daca vrea sa sară plus ca e pe un site din tara . Are si o carabiniera in interiror ca sa nu faca vreo vitejie cainele. Da' sa stii ca poti sa gasesti ceva sigle biemweu prin targ ca sa ajustezi problema Acuma inca un sfat: nu stiu cum stai cu protectia la vant, dar geanta asta este cu plasa si o sa ii cam fluture urechile in traista. Daca e mai racoare pe afara sa ii pui si o paturica ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iunie 3, 2020 Autor Share Postat Iunie 3, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Iulie 5, 2020 Share Postat Iulie 5, 2020 Tekelul sirmos e caine de vinatoare, are subpar des, nu sufera de frig ca fratele cu par scurt. De asemenea, fiind originar din linii de lucru nu prea te poti baza ca ramine mic, din cite stiu la sirmosi nu exista varietatea usoara, sub 9kg. Apoi, din cauza conformatiei, sint predispusi la dislocari de coloana, asa ca inghesuirea intr-un rucsac nu sriu cit de bine ii face. Si in ultimul rind, pe el l-ai intrebat ce vrei sa faci? ca daca nu vrea se inchide povestea, sint caini foaete incapatinati. Altfel, simpatica alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 12, 2020 Share Postat Iulie 12, 2020 La 02.06.2020 la 22:06, Cavaleru a spus: e un catel de plus la sarituri fiti si voi mai atenti Evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 18, 2020 Admin Share Postat Iulie 18, 2020 Astăzi, la Vidraru.. Și povestea lor, omul a plecat în toată lumea cu prietenul lui. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158626830606165&id=551276164 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 I-au mai crescut 2 roți gtr-ului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 18, 2020 Autor Share Postat Iulie 18, 2020 La 05.07.2020 la 23:10, FLEX a spus: Tekelul sirmos e caine de vinatoare, are subpar des, nu sufera de frig ca fratele cu par scurt. De asemenea, fiind originar din linii de lucru nu prea te poti baza ca ramine mic, din cite stiu la sirmosi nu exista varietatea usoara, sub 9kg. Apoi, din cauza conformatiei, sint predispusi la dislocari de coloana, asa ca inghesuirea intr-un rucsac nu sriu cit de bine ii face. Si in ultimul rind, pe el l-ai intrebat ce vrei sa faci? ca daca nu vrea se inchide povestea, sint caini foaete incapatinati. Altfel, simpatica alegere. De întrebat , nu . Nu prea are de ales . La munca se mai joaca ,mai doarme și îl pot scoate afara mai des . Sta cât de cât bine in rucsac. Treaba e ca intr-o luna s-a dublat și m-a cam îndoaie de spate . Dar una peste alta ,merge bine transportul . Nu văd sa aibă vreo reacție la vânt gen tuse dar și distanță e mică . Am luat ceva gen borseta dar pe viitor va trebui ceva mai mare. Cât despre caracterul lui , ohoooo,sunt multe de spus . Într-adevăr e ceva deosebit dar și foarte inteligent . Eu am mai avut un cățel înainte . E vorba de un boxer. Ce sa zic , asta e opusul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 31, 2020 Share Postat Iulie 31, 2020 Maine plec la o plimbare de 2 zile. Evident impreuna cu Yoyo. O sa fie prima plimbare de 2 zile cu catelul pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katina Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 INTERESTING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate