andrei gras Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Salutare . De cateva zile sunt posesorul unui tekel sarmos . Cum nu am curte sa il pot lasa ziua sa se distreze , macar o perioada , pana se invata cu facutul nevoilor afara il iau cu mine la munca. Treaba e ca eu ma cam duc cu motoreta la munca , ca imi place . Nu prea folosesc masina in oras decat pe zapada . Sunt curios , e cineva care plimba catei pe motoreta ( nu in atas) si cum face asta ? Asta al meu e mic si va ramane micut. Rucsac de spate ? Rucsac de rezervor ? Sau alte variante . Multumesc Quote Link to post Share on other sites
Admin l.u.v Posted June 1, 2020 Admin Share Posted June 1, 2020 Este un băiat Darian în București care îl plimbă pe rezervor. Quote Link to post Share on other sites
Penetru Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Pe al meu nu l-am convins, a fost de mic foarte sperios, sărea din rucsac disperat. Quote Link to post Share on other sites
andrei gras Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 Stiu de Darian . Nu prea am fost de acord cu ce facea el . Ps e cel care imbraca sei? Parca Quote Link to post Share on other sites
Admin l.u.v Posted June 1, 2020 Admin Share Posted June 1, 2020 Da, el. Quote Link to post Share on other sites
JUST4TNT Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Am vazut un olandez cu un cruiser care avea un top case de genul . Bineinteles cu pudel inclus cu botul in vant . Quote Link to post Share on other sites
andrei gras Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 Arată interesant . Cum l-ai găsit. Quote Link to post Share on other sites
JUST4TNT Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Acum 4 minute, andrei gras a spus: Arată interesant . Cum l-ai găsit. gugaleste motorcycle dog carrier Quote Link to post Share on other sites
andrei gras Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 . Multumesc . Gata , am găsit o grămada .inclusiv tankbag special Quote Link to post Share on other sites
DiarM Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 bai nu va chinuiti cainii aiurea doar ca sa arate bine in trafic. E greu sa gasesti o (cuvant urat) buna care sa vrea sa fie plimbata, nu va dati seama cat stres pentru un caine? Quote Link to post Share on other sites
easy ride on! Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Acum 4 ore, andrei gras a spus: Rucsac de spate ? Rucsac de rezervor ? Sau alte variante . Multumesc Rucsac de ... fata, ca sa te simta aproape. Si ca sa vada si sa se bucure si catelul de frumusetea drumului, ca si tine. Sau asa: Daca este ceva mai mare Quote Link to post Share on other sites
R4DIKL Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Au un fel de hublou semi-sferic din plastic ca sa poata "admira" peisajul urban. Quote Link to post Share on other sites
easy ride on! Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Acum 6 ore, sbk750 a spus: Super! Quote Link to post Share on other sites
sbk750 Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 nebun si rider-ul si cainele Quote Link to post Share on other sites
easy ride on! Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 1 oră în urmă, sbk750 a spus: nebun si rider-ul si cainele Nu neaparat nebun. Si eu mi-am plimbat candva cainele (un alsacian) in off-road, cam tot asa. Doar ca fara salturi. Pe acolo sunt ceva mai multe generatii de rideri. Poate ca si pe la noi ar fi posibil, in "normalitate", cam dupa 120 de ani de la fabricatia primei motociclete Romanesti P.S. Cainele din clip nu a folosit in off-road casca de protectie omologata Probabil pentru ca stapanul nu sufera de tulburari de epilepsie cu pierderi inexplicabile de echilibru. Quote Link to post Share on other sites
JUST4TNT Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 @easy: Sigur nu alsacianiul te tinea pe tine pe scaunul de copil montat pe rezervor? Quote Link to post Share on other sites
easy ride on! Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Acum 9 minute, JUST4TNT a spus: Laika a fost primul caine lansat in spatiu, doar ca au fost probleme tehnice de "overheating" https://en.wikipedia.org/wiki/Laika Quote Link to post Share on other sites
Silver Arrow Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 (edited) Salutare, eu am o geanta pentru caine care se poarta pe piept (nu in spate precum un rucsac). Uite am gasit-o pe net: https://abc-zoo.ro/3028-rucsac-pentru-caini-pisici-si-iepurasi-30x33x26-cm.html?gclid=CjwKCAjw8df2BRA3EiwAvfZWaPmIYiHKf618vZHWRueU8n7l2m_RK4rrT4dysOvCJYaxB8GkCPhQcRoCJk4QAvD_BwE Problema este ca din punct de vedere legal nu am reusit sa aflu daca in RO este permis sau nu sa duci un caine pe moto. In Germania sau Austria este OK. In RO am intrebat 2 militieni si fiecare a dat alt raspuns: unul ca se poate si altul ca nu se poate . Edited June 2, 2020 by Silver Arrow Quote Link to post Share on other sites
easy ride on! Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Acum 3 minute, Silver Arrow a spus: nu am reusit sa aflu daca in RO este permis sau nu sa duci un caine pe moto. Draga, ai pus problema pe invers. Nu ai reusit sa afli (de la militieni) daca in Ro este interzis sau nu sa duci un caine pe moto. Nu este interzis nici transportul copoilor pe motociclete, dar: Cod rutier, Art.71 (3) "Pentru a circula pe drumurile publice pe care accesul le este permis, animalele ... vor avea cate un conducator ... in conformitate cu prevederile regulamentului." Dar, pe art.102 (1) pct.27, se poate sanctiona: "transportul animalelor pe locurile din fata ale vehiculelor" Quote Link to post Share on other sites
adrian1000cc Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Grecii nu umbla cu jumatati de masura: Quote Link to post Share on other sites
andrei gras Posted June 2, 2020 Author Share Posted June 2, 2020 Acum 1 oră, Silver Arrow a spus: Salutare, eu am o geanta pentru caine care se poarta pe piept (nu in spate precum un rucsac). Uite am gasit-o pe net: https://abc-zoo.ro/3028-rucsac-pentru-caini-pisici-si-iepurasi-30x33x26-cm.html?gclid=CjwKCAjw8df2BRA3EiwAvfZWaPmIYiHKf618vZHWRueU8n7l2m_RK4rrT4dysOvCJYaxB8GkCPhQcRoCJk4QAvD_BwE Problema este ca din punct de vedere legal nu am reusit sa aflu daca in RO este permis sau nu sa duci un caine pe moto. In Germania sau Austria este OK. In RO am intrebat 2 militieni si fiecare a dat alt raspuns: unul ca se poate si altul ca nu se poate . Bingo . Asta e exact ce cautam . Pret mic , se prinde la piept , nu are sigla bmw sa fie 1800 e si il pot vedea daca vrea sa sară plus ca e pe un site din tara . Quote Link to post Share on other sites
Cavaleru Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Acum 12 ore, sbk750 a spus: e un catel de plus la sarituri fiti si voi mai atenti Quote Link to post Share on other sites
Silver Arrow Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Acum 37 minute, andrei gras a spus: Bingo . Asta e exact ce cautam . Pret mic , se prinde la piept , nu are sigla bmw sa fie 1800 e si il pot vedea daca vrea sa sară plus ca e pe un site din tara . Are si o carabiniera in interiror ca sa nu faca vreo vitejie cainele. Da' sa stii ca poti sa gasesti ceva sigle biemweu prin targ ca sa ajustezi problema Acuma inca un sfat: nu stiu cum stai cu protectia la vant, dar geanta asta este cu plasa si o sa ii cam fluture urechile in traista. Daca e mai racoare pe afara sa ii pui si o paturica ceva. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts