robert23mg Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 John, clipește de 3 ori daca vrei sa scapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 38 minute, robert23mg a spus: John, clipește de 3 ori daca vrei sa scapi dupa ce i dai cu albastru.... nu mai scapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Chiar acum, caracterincompatibil a spus: Te invit in Teleorman,cu escală la ruse.... îți reglez oglinzile Ai motiv sa ieși la plimbare maaaaa.... tu ai pasta d’aia ROZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 33 minute, caracterincompatibil a spus: Te invit in Teleorman,cu escală la ruse.... îți reglez oglinzile Ai motiv sa ieși la plimbare Eu i-as regla hormoni prima data și apoi oglinzile, .. dacă ar veni la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 21, 2020 Autor Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 16 ore, ALEX-CRUISER a spus: Mulțumesc pentru ajutor! Confirm faptul că nu mai am probleme acum! Mulțumesc și lui @ovi_ice că a vrut să mă ajute! Dau o bere pentru ofertă! Am scos-o la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Vrrrrmmmmmm vrrmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Mulțumesc pentru ajutor! Confirm faptul că nu mai am probleme acum! Mulțumesc și lui @ovi_ice că a vrut să mă ajute! Dau o bere pentru ofertă! Am scos-o la plimbare! Multumesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 (editat) Fliwer, te-ai floțăit la barză? Sau doar te-ai rugat pt mine să mă pl și tu ai scăpat? Editat Iunie 21, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 21, 2020 Autor Share Postat Iunie 21, 2020 M-am și rugat să plouă mai tare la tine dar a fost atât de frumos să mă plouă și pe mine, ploaie caldă de vară..foarte frumos a fost! Și am fost de una singură.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Pfff, nu s-a riscat nimeni să te însoțească? Mmmm, ce uameni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 M-am și rugat să plouă mai tare la tine dar a fost atât de frumos să mă plouă și pe mine, ploaie caldă de vară..[emoji7]foarte frumos a fost! Și am fost de una singură.. Te-ai rugat și a ploat la mine toată ziua, nu am putut sa ies din casa așa tare a ploat. Bine ca măcar tu ai ieșit Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 22 ore, Flower-Power a spus: Un sfat gratuit, fara beri: scapa de oglinzile alea, sunt frumoase dar sunt cel mai prost model de oglinzi pt ca se slabesc mereu de la vibratii (am avut si le-am schimbat din acest motiv). Singura mobra la care rezista oglinzile acestea e Suzuki Burgman care vibreaza mai putin la ghidon. Inca o treaba, daca aveai si tu un barbat nu trebuia sa te mai rogi de unul si de altul. Cand faci selfie nu mai inclina capul, e pitzi style si te faci de ras. PS: O critica face cat o mie de laude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 @Nguyen Mojic ai fost, mojic ai ramas. @Flower-Power Foarte buna poza. Avand in vedere ca este facuta si in contra lumina. Cui nu ii place nu se uita. Cat despre oglinzi ai trei varinate: - prima: inveti sa le aranjezi - a doua: folosesti niste LOCTITE 243 (sau ceva echivalent) sa nu se mai deplaseze la vibratii - a treia: exact cum ai procedat acuma Acelasi sistem de oglinzi este si pe Suzuki Intruder 125 care vibreaza destul. Si fixate cum trebuie nu se mai rasucesc. Cat despre afirmatia ratacitului de serviciu cu ''daca aveai si tu un barbat..'' am asa un sentiment ca decat unul precum nguyen mai bine lipsa - nici oglinzi aranjate, nici nimica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Inca nu e prea tarziu: decat un suflet milos care apare sau nu, un set the chei care e disponibil 24x7 si costa 50 de lei. Oricum motocicletele au o mica trusa de scule in dotare din fabrica, daca lipseste se poate reconstrui la orice magazin. Recomandat un set de chei mixte (cu un capat cheie normala si unul inelar). Spre deosebire de un suflet milos, cheile sunt disponibile in orice punct de pe traseu, daca nu le lasi acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 a avut si el oglinzi din astea, dar le-a inlocuit pentru ca nici el nu a avut un barbat puternic langa el, si s-a si chitrosit la o bere :)) asta e doar o observatie, nicidecum o critica, ca nu cumva sa fie interpretata ca o mie de laude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 N-are?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Oricum nimic nu e ca IJ Planeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 2 ore, einstein1984 a spus: mai rau ca harley? Cică mmmmmmuuuullllttttt mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 3 ore, einstein1984 a spus: @AdrianB1 e ca si cum i-ai zice sa-si ia vibrator nu sot. Din ce scrie pe forum, in majoritatea cazurilor iese mai bine cu un vibrator decat cu un motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Si acum o ultima intrebare,tu crezi in forum? Flower e o pata de culoare foarte faina pe un un forum prea cu testosteron,iar titlul acestui post cred ca spune totul daca mai stie cineva sa citeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Daca tot va pricepeti la vibratoare, recomandati-i si o crema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) Oglinzile de la motorul colegei noastre ,le-am rezolvat eu,Duminica dimineta la prima ora.... Berile oferite de colega noastra,le-am baut ....Multumesc Lucrarea are garantie,nu fac buleala..... Editat Iunie 22, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Mda, că de oglinzi ne era 9 că rămân nerezolvate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 2 minute, john17 a spus: Mda, că de oglinzi ne era 9 că rămân nerezolvate... De restul sa se ocupe lupii cei tineri Eu m-am ocupat de partea mecanica .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Mulțumesc mamei mele că m-a trimis să studiez la o autobază mai din centru decât dumneavoastră, domnilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate