divi13 Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 https://www.libertatea.ro/stiri/accident-bucuresti-bulevardul-iuliu-maniu-motociclist-doi-pietoni-transportati-spital-3053292 Ii cunoaste cineva? Aveti mai multe detalii? :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bend Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 am vb cu cineva care a fost acolo. Logan care a fortat rosu, a intrat in moto, si moto in pieton. Legat de motociclist,.... fara echipament, casca mare, i-a sarit din cap si dupa a lovit asfaltul cu capul. Din ce am auzit nici el si nici pietonul nu au scapat, dar e informatie la prima mana, sper sa nu fie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Am înțeles, din surse, ca ar fi murit și riderul și pietonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ace20male Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Din păcate a murit. Am văzut filmarea cu accidentul... E groaznică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Doamne fereste! E chiar drumul pe care am mers ieri la birou, tot cu mobra. Nu cumva s-a intamplat in aceeasi intersectie in care a avut si @The_Sin_Eater accidentul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Nu e aceeași intersecție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 E filmarea pe infotraffic in comentarii. Probabil o sa apara blurata la stiri azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divi13 Postat Iulie 2, 2020 Autor Share Postat Iulie 2, 2020 Si eu am vazut filmarea..la prima vedere pare ca alea 2 masini au fortat semaforul.. si colegu' a plecat extrem de tare (sper ca pe verde) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Cel putin la pietonii care traverseaza maniu pe sensul spre lujerului s-a facut verde la 2 secunde dupa impact, pana acum nu am vazut semafor de pietoni care sa ia verde inainte de cel al masinilor, pe filmare se mai vede ca nu exista alte masini care sa intre in intersectie pe sensul de mers al colegului. Logica mea zice ca a cam plecat pe rosu cum tot observ ca se practica, oamenii se uita la alte semafoare si pleaca cand considera ei. Chiar azi un alt coleg a plecat la fel pe rosu cu 4 secunde inainte sa se faca verde pe calea victoriei ca s-a uitat el cand s-a pus rosu la un semafor de pietoni... Pacat ca nu suntem nici macar noi atenti la sanatatea noastra, de la soferi de ce sa mai avem pretentii? Sa dam cu RIP sa ne pregatim pentru urmatorul, ziua si accidentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Carantina permanenta si nu mai murim in accidente moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey2003 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 (editat) Loganul a trecut pe galben (se observa cum imediat dupa impact se face verde pt pietoni pe sensul loganului). Moto a trecut pe rosu plin, nici macar nu urma sa se faca verde - probabil credea ca i se va face lui verde, dar conform timpilor din intersectia aceea nu aceea este ordinea (timpul 1 este Apusului - Lujerului cum venea Loganul, timpul 2 este Lujerului - Apusului, iar timpul 3 este Dezrobirii - Moinesti/Moinesti - Dezrobirii cum se deplasa motociclistul). R.I.P.! Editat Iulie 2, 2020 de andrey2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 tot de pe fb. Urata rau intamplarea... Pacat de cei implicati nevinovati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 un link are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 video-1593666210.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 pfoaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 (editat) Mai mult ca sigur motociclistul era carne de tun, mai bine ca el nimeni nu le stia. Nu cred ca a vrut sa se sinucida. Editat Iulie 2, 2020 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Fucky urat, l-au spulberat. Condoleante daca a murit. In ceea ce priveste lectia (din pacate invatata la modul dur): niciodata nu trebuie plecat racheta de la semafor, si evident asigurat ca nu vin bizoni pe rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 pare ca si el a plecat tot pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Nici n-avea de unde sa stie ce culoare e daca stationa pe trecerea de pietoni. La cum stiu eu intersectia aia, se trece f mult pe galben dinspre iuliu maniu (adica masinile care au venit racheta pe filmare). Parere personala: moto a plecat pe rosu, masina cel mult pe galben, daca nu chiar verde. Odihneasca-se in pace! Mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 2, 2020 Admin Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 2 ore, robert23mg a spus: Logica mea zice ca a cam plecat pe rosu cum tot observ ca se practica, oamenii se uita la alte semafoare si pleaca cand considera ei. Este foarte adevărat ce zici! Dar nu neapărat se face asta cu intenție! Eu am rămas odată fără permis din cauza asta, stăteam într-o seară la stop cu mașina, eram obosit, cu gândul aiurea, ma uitam în dreapta și m-am luat după semaforul care clipocea verde pentru pietoni. Am plecat și abia în mijlocul intersecției am realizat că intrasem pe roșu! Norocul meu a fost că întotdeauna mă uit atent înainte de a întra în intersecții, și atunci nu venea nimeni. Ceasul rău, neatenția și a venit nenorocirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 (editat) Acum 20 minute, ovi_ice a spus: Intersectia este in 3 timpi T1 - verde pe Maniu spre Lujerului T2 - verde pe Maniu spre autostrada T3 - verde pe directia rider-ului spre/dinspre Moinesti Din pacate ce a procesat el cu culorile nu i-a dat bine, a plecat cam cu 2 minute inainte sa se faca verde pt el, nu s-a uitat nici stanga nici dreapta... Si vad foarte des oameni care fac ei calcule si previziuni despre cand primesc verde, chiar ieri eram pe calea victoriei spre unirii, scuterist langa mine, a procesat, a plecat... dupa 5 secunde s-a facut verde la noi Editat Iulie 2, 2020 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Ce procesarea ma?sii sa faci? Te uiți la semafor și când e verde pleci. Urangutanii poate ca procesează culorile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 39 minute, einstein1984 a spus: daca pleci tu pe rosu e clar ca ailalti sigur nu vin pe rosu! Acum ca el a plecat pe rosu e alta chestie, dar oricum ramane valabila chestia si pentru plecat regulamentar pe verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acuma vreo o ora am trecut prin intersectia de la Kiseleff cu Ion Mincu. Un motociclist s-a strecurat in pole position pe Ion Mincu, dinspre 1 Mai spre Statuia Aviatorilor. Se pune verde si pleaca racheta fara sa se mai uite daca nu vine vreun meserias pe Kiseleff.... Am impresia ca unora le lipseste orice farama de spirit de autoconservare, de supravietuire. Sunt de accord ca sunt situatii limita, cum a fost a lui @The_Sin_Eater - Sa traiesti coane!! - , unde apare unul ca o naluca de nicaieri si pur si simplu nu mai ai ce face. Dar cand stii cati tembeli exista pe sosele patriei, sa dai blana la plecare fara sa te uiti ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 1 oră în urmă, einstein1984 a spus: daca pleci tu pe rosu e clar ca ailalti sigur nu vin pe rosu! Cazul de fata si configuratia intersectiei, asa cum a fost descrisa mai sus, arata ca nu e deloc clar. Faptul ca motociclistul a plecat pe rosu nu exclude posibilitatea ca masina sa fi avut deja rosu atunci cand a intrat in intersectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate