Djenavar Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Acum 41 minute, _Raul_ a spus: Ca sa continui off-topicul si mai majestic de atat - de cand am marit lista de ignore la 8 persoane, vad cam 25% din topicul asta. What a bliss. Functioneaza. +1 Cumva ar trebui facut de admini sa nu se vada nici atunci cand sunt citati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 (editat) Acum 26 minute, WotRU2Me a spus: Ziceam de militari doar, ca e la fel ca pe vremuri pentru ei (in principiu, nu stiu in detaliu). De MAI nu stiu ce si cum de niciun fel. Politistii sunt functionari publici cu statut special. Au dreptul sa se organizeze in sindicate si nu sunt cercetati de procurori militari. Acum 6 minute, Djenavar a spus: +1 Cumva ar trebui facut de admini sa nu se vada nici atunci cand sunt citati Eu m-am mai jucat cu setarile (intri in profilul tau, useri ignorati si bifezi ce vrei la fiecare in parte) si am scapat si de citate. Intr-adevar, mai demult, am avut situatii in care vedeam postarile userilor pusi pe lista de ignore atunci cand ii cita cineva. Ori e placebo, ori chiar functioneaza mai nou (inclin sa merg pe optiunea 2). PS - Folosirea pe scara larga a butonului de ignore o sa duca la un dialog al surzilor :))). Ex - Raspunzi la un subiect care a fost transat de trei ori intre timp, numai ca tu nu ai habar :)). Editat Martie 3, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 (editat) Acum 9 minute, Djenavar a spus: +1 Cumva ar trebui facut de admini sa nu se vada nici atunci cand sunt citati e 10 dolari, facem cheta? https://invisioncommunity.com/files/file/9023-ne-ignore-quotes/ Editat Martie 3, 2021 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Acum 1 minut, prafrau a spus: e 10 dolari, facem cheta? https://invisioncommunity.com/files/file/9023-ne-ignore-quotes/ Nu merita 10 centi dar 10 dolari ,tovarashii de la ignore Dar cheta putem face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Revenind, daca filmarea e proba, poate e normal sa nu fie facuta publica. Oricum, nu cred ca e ceva de privit, din descriere asa reiese. Bietul baiat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 Localitatea Arbore, Suceava (loc important, impanzit de camere) bau: accident! bau: filmarea! Casa Poporului, centrul Bucurestiului, birouri si sedii importante....video nimic nimic nimic. Stat mafiot politienesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 3, 2021 Share Postat Martie 3, 2021 (editat) Acum 35 minute, warlock a spus: Localitatea Arbore, Suceava (loc important, impanzit de camere) bau: accident! bau: filmarea! Casa Poporului, centrul Bucurestiului, birouri si sedii importante....video nimic nimic nimic. Stat mafiot politienesc? Clar, daca nu au sharuit moartea unui om in spatiul public/cu tine este stat mafiot politienesc. Acum 4 ore, _Raul_ a spus: Ca sa continui off-topicul si mai majestic de atat - de cand am marit lista de ignore la 8 persoane, vad cam 25% din topicul asta. What a bliss. Functioneaza. Noua. Editat Martie 3, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 (editat) @easy ride on! Ti-am zis, in felul asta putem sa interepretam cum vrem toate regulile. Eu zic despre ce se aplica in momentul asta, atlfel am gasi o explicatie si pentru a scrie "mvzev", nu? Fiecare face cum crede mai bine. Cat despre aschia de siliciu in ECU, din experienta/cunostintele mele nu cred ca vreo defectiune in ECU la nivel de PCB (daca am inteles bine aluzia ta) ar putea genera un astfel de "defect". Oricum ar fi, sa vii sa scuipi peste asa ceva si apoi sa te vaiti ca esti pus la zid, asta inseamna sa fii profesor in Romania. Editat Martie 4, 2021 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Pentru imitația de criminal: Zât! O terminasem cu contrele, dar am impresia că nu ți-a ajuns! Zât! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Faceam referire la dom' profesor Lucian, nu la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 (editat) Acum 3 minute, easy ride on! a spus: Şi eu şi el ... avem ceva în comun: ne plac motoarele şi nu ne plac miliţienii Ultima opţiune este motivată şi bazată pe experienţă. Dau o bere dacă e să ne întâlnim! Sunt curios ce ar fi făcut unii dacă nu aflau cu ce mă ocup... Editat Martie 4, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Bună asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Acum 4 minute, easy ride on! a spus: Şi eu şi el ... avem ceva în comun: ne plac motoarele şi nu ne plac miliţienii Ultima opţiune este motivată şi bazată pe experienţă. Vrei sa spui pe lipsa ei... Acum 2 minute, Lucian_M a spus: Sunt curios ce ar fi făcut unii dacă nu aflau cu ce mă ocup... Gaseam alta expresie, dar esenta era tot aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Încerc să dau ignore unora pe aici, nu știu cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Te rog, nu! Te rog eu mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 @easy ride on!Pai asa, din experienta, si eu am avut cu ceva profesori nasoi(si nu numai eu). Ce-ar fi sa ne punem toti pe urat profesorii si sa ne purtam cu ei astfel incat sa-si doreasca sa se sinucida? Da' de ce nu si cu vanzatorii din piata? Ca multi te fura la cantar. Da' de ce nu si cu doctorii? Sunt atatia care fost acuzati de malpraxis si au facut nasoale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 (editat) @easy ride on!Nu, dar nu mi-ar fi displacut. Acum vad ca ai avut o replica pentru profesori, dar de doctori ce zici? Dar de vanzatorii din piata? Dar de mecanici/electricieni auto, zidari, meseriasi, dintre care multi dau tepe oamenilor, fac lucru slab, profita de tot felul de situatii ca sa pacaleasca lumea...? De ce nu te porti asa cu toti, ca ma gandesc ca daca tot ai atat de multa experienta trebuie sa stii si lucrurile astea, nu? Acum 4 minute, VyXxer a spus: Exact, de ce nu? Ia zi! Careva... Cat priveste profesorii, exact azi scoate profa de mate, de la fii-mea din clasa, elevi in fata clasei (ca a evoluat sistemul, fata de pe vremea noastra!) si le zice ca le pune 1, sau 2; fiindca, nu ca nu si-au facut tema, ci fiindca au gresit-o. Dar cireasa de pe tort e urmatoarea: "sinteti niste nimicuri si n-o sa faceti nimic in viata!". Ia uite ce exemplu frumos. Pun pariu ca mai sunt o gramada, au fost si pe vremea mea si or sa mai fie si de acum inainte. Pai hai, nene, sa-i uram pe toti, sa-si doreasca toti sa se sinucida (nu ma refer la tine, @VyXxer) Editat Martie 4, 2021 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Acum 19 minute, VyXxer a spus: Exact, de ce nu? Ia zi! Careva... Cat priveste profesorii, exact azi scoate profa de mate, de la fii-mea din clasa, elevi in fata clasei (ca a evoluat sistemul, fata de pe vremea noastra!) si le zice ca le pune 1, sau 2; fiindca, nu ca nu si-au facut tema, ci fiindca au gresit-o. Dar cireasa de pe tort e urmatoarea: "sinteti niste nimicuri si n-o sa faceti nimic in viata!". Urât, nu se face așa. Nu există perfecțiune, dar nici așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Absolut deloc, era un fetis de-al meu din copilarie. Nu am apucat sa fac nimic in sensul asta. Daca tu crezi ca militienii de la Campina ancheteaza doctorii...e clar, mai bine incheiem discutia aici. Oricum, ai ceva experienta de poti sa debitezi atatea lucruri pe aici...:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Da, stiu, are ceva politia cu tine, am mai vazut din astia care nu sunt in stare sa poarte un dialog civilizat. Un fel de hotu' care striga hotu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Ai lipsuri mari. Arata-mi si mie, te rog, ce militian de la Campina a anchetat vreun dosar de luare de mita?! Deviem de la subiect, oricum. Sa spui ca urasti toti politistii si ca te porti cu ei in asa fel incat sa-si doreasca sa se sinucida denota structuri mult mai grave decat psihopat-perverse. Oricum frustrarea ta a prin radacini adanci, deci n-o sa te convinga nimeni de altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 1 oră în urmă, littlekriminal a spus: @easy ride on!Pai asa, din experienta, si eu am avut cu ceva profesori nasoi(si nu numai eu). Ce-ar fi sa ne punem toti pe urat profesorii si sa ne purtam cu ei astfel incat sa-si doreasca sa se sinucida? Da' de ce nu si cu vanzatorii din piata? Ca multi te fura la cantar. Da' de ce nu si cu doctorii? Sunt atatia care fost acuzati de malpraxis si au facut nasoale. Profesorii - ai mei au tras destul cât le-am fost elev! La piață nu prea servesc. Doctorii DAAAA, m-aș băga la un kkk! Am ratat ceva? P. S. Sunt antisocial, psihopat, și pe deasupra pervers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Am luat și eu o dată "2.5, cu indulgență în favoarea matale 3!" la fizică... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 2 la latină a luat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 4, 2021 Share Postat Martie 4, 2021 Profu' meu de fizica din liceu...aveam si caiet de clasa, "de curat" si de teme, se asculta, se dadeau lucrari, dar mai avea un sistem al lui de evaluare. La trei raspunsuri corecte primeai un punctulet. La fiecare raspuns corect pe care nu a reusit sa-l ofere niciun alt elev din cei intrebati sau din cei care se ofereau sa raspunda, primeai un punctulet direct. La trei punctulete primeai un 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate