Sari la conținut

Cu si despre masinile electrice

adidas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La 16.11.2024 la 16:19, ALEX-Guzzista a spus:

Nu se poate compara Golanu cu Tesla.

Ideea era ca degeaba ai 500 CP,termic sau electric daca nu-i folosesti decat foarte rar,iei masina doar pt.ca este la moda,pe cand altii cu masini mai putin "potente" dau clasa la cei cu sute de CP.

Esti convins ca cel cu Loganul mergea constant cu 160 in fiecare zi? Eu nu cred asta, sincer. Ca si la EV, sunt momente cand cei cu ICE merg tare sau cand merg normal. Un singur exemplu, cu o singura masina nu spune nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, TheHuskyCrobats a spus:

Esti convins ca cel cu Loganul mergea constant cu 160 in fiecare zi? Eu nu cred asta, sincer. Ca si la EV, sunt momente cand cei cu ICE merg tare sau cand merg normal. Un singur exemplu, cu o singura masina nu spune nimic.

Era pe A2,acolo putea merge,in rest nu stiu.

Ideea era ca pusese la munca toti cei 105 CP,pe cand unii au isi iau masini cu 4-500 cp doar ca sa ii aiba in talon.

Ca fapt divers ma uitam vara pe A2 ,cel mai tare merg cei cu masini nu prea potente.

Cred ca sunt fostii posesori de masini comuniste,obisnuiti sa scoata”untul”din motoarele masinilor.

Link spre comentariu

Asa se poate spune de toti posesorii de masini potente, nu numai de cele electrice. Ironia sortii face ca majoritatea masinilor electrice si aici ma refer si la cele "de duzina" sa aibe destul de multi CP, cam 200Cp, si cuplu mare. Acum ce sa faci? Sa mergi tare doar ca ai niste CP mie unuia mi se pare ciudat. Ca o opinie personala, comportamente din astea tip: rup asfaltu' pana la Constanta cu 160km/h, legile sunt facute pentru prosti, soseaua e doar a mea, etc sunt pentru cei care au nevoie de validare, persoane care au nevoie de acceptarea celorlati si care vor sa dovedeasca altora cat de buni sunt ei.
Ce anume vezi eroic in a merge cu 30km/h peste viteza legala de e demn de precizat si urmat?

Link spre comentariu

La 19.12.2024 la 8:54, TheHuskyCrobats a spus:

Ce anume vezi eroic in a merge cu 30km/h peste viteza legala de e demn de precizat si urmat?

Discutia era referitoare la cei cu EV-uri care merg “economic”ca sa nu ramana fara curent. 
Adica ai o masina cu +200 CP,dar nu ii poti folosi la capacitate ca esti limitat de baterie. 

La 19.12.2024 la 9:36, The Flying Dutchman a spus:

Orice maimuta poate baga mana in gaz (sau apasa acceleratia la podea) pe autostrada.

Corect. 
Depinde si ce ai sub capota sau in cadru,ca la puteri sau capacitati mici tre sa stai numai la podea sau capat de acceleratie,in vreo depasire. 

Link spre comentariu

Acum 17 ore, ALEX-Guzzista a spus:

Discutia era referitoare la cei cu EV-uri care merg “economic”ca sa nu ramana fara curent. 
Adica ai o masina cu +200 CP,dar nu ii poti folosi la capacitate ca esti limitat de baterie. 

Acesta este un mit. La fel cum cei cu motoare ICE merg incet ca sa nu ramana fara benzina.

Mai pun o data harta incarcatoarelor din Romania, poate te lamuresti de ce spun ca este un mit parerea ta. Acelea protocalii sunt incarcatoarele DC (rapide), cele verzi sunt cele AC. Sub ele este harta Romaniei.

image.thumb.png.cdf9469fdb8127b052e8d5530a46834e.png

Mie unuia mi se pare interesant (si amuzant pe de o parte) ca cele mai categorice pareri le au cei care nu au condus multi km o electrica si nici nu vor sa conduca asa ceva. Insa ei "stiu" exact ce poate sau ce nu poate o electrica :)

Ma intreb de ce motociclistii merg incet pe autostrada, la consum oare?

Editat de TheHuskyCrobats
Link spre comentariu