Sari la conținut

Cu si despre masinile electrice

adidas

Postări Recomandate

La aparitia lor pe piata in paralel cu masinile, se voiau doar o optiune. Pe parcurs, s-a ajuns si dau din coate sub orice forma, sa elimine masinile.

Am postat un filmulet mai sus. Se pare ca, fabricarea ev-urilor nu mai are mult pana o sa ia sfarsit.

Acum 3 ore, Motorist@ a spus:

Ce hate aiurea...E poate singurul posesor de masina electrica...care mai scrie ceva in topicul dedicat.

...

Nu e nicio problema daca se retrage pe vreun forum de ev-uri, acolo poate sa aiba parte doar de fraternitati, nu de hate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte corect. Pentru ca

https://www.biziday.ro/312543-2/?fbclid=IwY2xjawI1ko9leHRuA2FlbQIxMQABHb5mn4IHZCrKLNWro0Qwkvxn-MxPA8tqQvOQce9wGo7UGDcG3acMeLMipA_aem_SibAT8kpsJCALdktu8TZsg

Alternativa va place? Aia cu ""Drill, baby, drill" ?

Si harta e incorecta. Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri.

https://research.hktdc.com/en/article/MTYxNzc4NzU5NQ

Link spre comentariu

Acum 3 minute, mircea.cazachevici a spus:

Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri.

Ăia sunt tari pe atletism, fond, merg perpedes!

Link spre comentariu

Acum 14 ore, mircea.cazachevici a spus:

Foarte corect. Pentru ca

https://www.biziday.ro/312543-2/?fbclid=IwY2xjawI1ko9leHRuA2FlbQIxMQABHb5mn4IHZCrKLNWro0Qwkvxn-MxPA8tqQvOQce9wGo7UGDcG3acMeLMipA_aem_SibAT8kpsJCALdktu8TZsg

Si harta e incorecta. Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri.

https://research.hktdc.com/en/article/MTYxNzc4NzU5NQ

Normal ca au crescut emisiile, daca a crescut oarecum numarul de ev-uri (troti si alte tampenii) de se incarca la prize/retea. Nu confunda faptul ca doar unii (putini, de altfel) incarca (si) de la fotovoltaice, cu faptul ca toti posesorii de ev ar incarca complet de la fotovoltaice.

Legat de Etiopia, bine spalat pe creier suntem, unii dintre noi...

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Jebelu a spus:

Normal ca au crescut emisiile, daca a crescut oarecum numarul de ev-uri

Aaaaaa, am inteles.

Faptul ca primele 36 companii de combustibili fosili genereaza 50% dintre emisiile de CO2 provine, de fapt, de la faptul ca se cere mai mult curent pentru EV-uri. Da, era clar...

Cat despre faptul ca toti posesorii de EV-uri spun ca sunt masini foarte bune, si urmatoarea achizitie tot EV va fi.....stiu, nici asta nu conteaza. Sunt doar niste spalati pe creier. Cel mai bine stiu aia de vaneaza meme-uri anti-ev pe relele de socializare.

Link spre comentariu

Repeti incontinuu ca urmatoarea va fi tot ev. Ia-ti cate doresti din partea mea.

Ca fapt divers, nu am nimic din ce inseamna retele sociale, gen fb, twitter, etc. Deci, nu vanez nimic de genul insinuat de tine.

Editat de Jebelu
Link spre comentariu

Posesorii de ev au nevoie sa li se spuna mereu ce grozavi sunt.Cum lumea s-a plictisit,d-lor își spun singuri,salivând așaaa...ușor,la colțu gurii.

Link spre comentariu

Acum 41 minute, mircea.cazachevici a spus:

...

Cat despre faptul ca toti posesorii de EV-uri spun ca sunt masini foarte bune, si urmatoarea achizitie tot EV va fi.....stiu, nici asta nu conteaza. Sunt doar niste spalati pe creier. Cel mai bine stiu aia de vaneaza meme-uri anti-ev pe relele de socializare.

Daca sunt asa de bune, ia-ti pana mai se fabrica si pune-le la stock in garaj. Pe masura ce se duce cate una, o schimbi cu alta noua.

Cel mai simplu, nu mai depinzi de nimeni.

Link spre comentariu

Doar ca si idee, relativ la  meme-urile alea cu "sa vedeti voi cat o sa va coste bateria cand va cadea":

Am fost azi la revizia de 2 ani, cu 45.000 km la bord. Sanatatea bateriei: 96%.

Si vorbim aici de o chinezarie de Spring, care nu are nici macar management termic al bateriei. 

Link spre comentariu

Acum 19 ore, mircea.cazachevici a spus:

Noroc că Elon Musk își lansează miile de sateliți cu rachete electrice iar Putin a deplasat în Ucraina numai tancuri electrice, de aia și sunt vopsite în verde.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, mircea.cazachevici a spus:

Sanatatea bateriei: 96%.

Si vorbim aici de o chinezarie de Spring

Și o chinezărie de tester care arată cât vrea el! :lol:

Link spre comentariu

Tot o aud pe asta cu emisiile de CO2...

Știți că în compoziția aerului CO2-ul reprezintă doar 0,03%, și că e un gaz necesar vieții pe pământ. Am văzut oameni de știință afirmând că dacă ar scădea la 0,02% plantele ar începe să moară... Mai departe deduceți ce s-ar întâmpla cu noi...

Bine, după declarațiile astea, au fost banati de la interviuri / show-uri TV... Îi mai vezi doar pe net.

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 32 minute, exilatu' a spus:

Tot o aud pe asta cu emisiile de CO2...

Știți că în compoziția aerului CO2-ul reprezintă doar 0,03%, și că e un gaz necesar vieții pe pământ. Am văzut oameni de știință afirmând că dacă ar scădea la 0,02% plantele ar începe să moară... Mai departe deduceți ce s-ar întâmpla cu noi...

Bine, după declarațiile astea, au fost banati de la interviuri / show-uri TV... Îi mai vezi doar pe net.

Azi maine interzic astia manualele de botanica...

Link spre comentariu