Jebelu Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 La aparitia lor pe piata in paralel cu masinile, se voiau doar o optiune. Pe parcurs, s-a ajuns si dau din coate sub orice forma, sa elimine masinile. Am postat un filmulet mai sus. Se pare ca, fabricarea ev-urilor nu mai are mult pana o sa ia sfarsit. Acum 3 ore, Motorist@ a spus: Ce hate aiurea...E poate singurul posesor de masina electrica...care mai scrie ceva in topicul dedicat. ... Nu e nicio problema daca se retrage pe vreun forum de ev-uri, acolo poate sa aiba parte doar de fraternitati, nu de hate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Martie 2 Share Postat Martie 2 Cine este in spatele masinilor electrice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Joi la 17:50 Share Postat Joi la 17:50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Joi la 19:18 Share Postat Joi la 19:18 Foarte corect. Pentru ca https://www.biziday.ro/312543-2/?fbclid=IwY2xjawI1ko9leHRuA2FlbQIxMQABHb5mn4IHZCrKLNWro0Qwkvxn-MxPA8tqQvOQce9wGo7UGDcG3acMeLMipA_aem_SibAT8kpsJCALdktu8TZsg Alternativa va place? Aia cu ""Drill, baby, drill" ? Si harta e incorecta. Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri. https://research.hktdc.com/en/article/MTYxNzc4NzU5NQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Joi la 19:22 Share Postat Joi la 19:22 Acum 3 minute, mircea.cazachevici a spus: Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri. Ăia sunt tari pe atletism, fond, merg perpedes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Vineri la 05:13 Share Postat Vineri la 05:13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Vineri la 06:34 Share Postat Vineri la 06:34 Acum 14 ore, mircea.cazachevici a spus: Foarte corect. Pentru ca https://www.biziday.ro/312543-2/?fbclid=IwY2xjawI1ko9leHRuA2FlbQIxMQABHb5mn4IHZCrKLNWro0Qwkvxn-MxPA8tqQvOQce9wGo7UGDcG3acMeLMipA_aem_SibAT8kpsJCALdktu8TZsg Alternativa va place? Aia cu ""Drill, baby, drill" ? Si harta e incorecta. Etiopia a trecut deja la interzicerea importului de ICE-uri. https://research.hktdc.com/en/article/MTYxNzc4NzU5NQ Normal ca au crescut emisiile, daca a crescut oarecum numarul de ev-uri (troti si alte tampenii) de se incarca la prize/retea. Nu confunda faptul ca doar unii (putini, de altfel) incarca (si) de la fotovoltaice, cu faptul ca toti posesorii de ev ar incarca complet de la fotovoltaice. Legat de Etiopia, bine spalat pe creier suntem, unii dintre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 06:38 Share Postat Vineri la 06:38 Cum vă spuneam: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Abebe_Bikila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Vineri la 08:45 Share Postat Vineri la 08:45 Acum 2 ore, Jebelu a spus: Normal ca au crescut emisiile, daca a crescut oarecum numarul de ev-uri Aaaaaa, am inteles. Faptul ca primele 36 companii de combustibili fosili genereaza 50% dintre emisiile de CO2 provine, de fapt, de la faptul ca se cere mai mult curent pentru EV-uri. Da, era clar... Cat despre faptul ca toti posesorii de EV-uri spun ca sunt masini foarte bune, si urmatoarea achizitie tot EV va fi.....stiu, nici asta nu conteaza. Sunt doar niste spalati pe creier. Cel mai bine stiu aia de vaneaza meme-uri anti-ev pe relele de socializare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Vineri la 09:04 Share Postat Vineri la 09:04 (editat) Repeti incontinuu ca urmatoarea va fi tot ev. Ia-ti cate doresti din partea mea. Ca fapt divers, nu am nimic din ce inseamna retele sociale, gen fb, twitter, etc. Deci, nu vanez nimic de genul insinuat de tine. Editat Vineri la 09:04 de Jebelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Vineri la 09:09 Share Postat Vineri la 09:09 Posesorii de ev au nevoie sa li se spuna mereu ce grozavi sunt.Cum lumea s-a plictisit,d-lor își spun singuri,salivând așaaa...ușor,la colțu gurii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Vineri la 09:28 Share Postat Vineri la 09:28 Acum 41 minute, mircea.cazachevici a spus: ... Cat despre faptul ca toti posesorii de EV-uri spun ca sunt masini foarte bune, si urmatoarea achizitie tot EV va fi.....stiu, nici asta nu conteaza. Sunt doar niste spalati pe creier. Cel mai bine stiu aia de vaneaza meme-uri anti-ev pe relele de socializare. Daca sunt asa de bune, ia-ti pana mai se fabrica si pune-le la stock in garaj. Pe masura ce se duce cate una, o schimbi cu alta noua. Cel mai simplu, nu mai depinzi de nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Vineri la 12:22 Share Postat Vineri la 12:22 Doar ca si idee, relativ la meme-urile alea cu "sa vedeti voi cat o sa va coste bateria cand va cadea": Am fost azi la revizia de 2 ani, cu 45.000 km la bord. Sanatatea bateriei: 96%. Si vorbim aici de o chinezarie de Spring, care nu are nici macar management termic al bateriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Vineri la 14:37 Share Postat Vineri la 14:37 Acum 19 ore, mircea.cazachevici a spus: Alternativa va place? Aia cu ""Drill, baby, drill" ? Noroc că Elon Musk își lansează miile de sateliți cu rachete electrice iar Putin a deplasat în Ucraina numai tancuri electrice, de aia și sunt vopsite în verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 19:24 Share Postat Vineri la 19:24 Acum 10 ore, pinnochio a spus: Posesorii de ev au nevoie sa li se spuna mereu ce grozavi sunt.Cum lumea s-a plictisit,d-lor își spun singuri,salivând așaaa...ușor,la colțu gurii. Sunt vegan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 20:22 Share Postat Vineri la 20:22 Acum 7 ore, mircea.cazachevici a spus: Sanatatea bateriei: 96%. Si vorbim aici de o chinezarie de Spring Și o chinezărie de tester care arată cât vrea el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Sâmbătă la 05:21 Share Postat Sâmbătă la 05:21 Stricași fengshuiu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă https://gadget.ro/tesla-are-un-inceput-de-2025-dezastruos-vanzarile-si-valoarea-actiunilor-fiind-in-cadere-libera/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate