mircea.cazachevici Postat Miercuri la 17:09 Share Postat Miercuri la 17:09 La 07.03.2025 la 14:22, mircea.cazachevici a spus: Doar ca si idee, relativ la meme-urile alea cu "sa vedeti voi cat o sa va coste bateria cand va cadea": Am fost azi la revizia de 2 ani, cu 45.000 km la bord. Sanatatea bateriei: 96%. Si vorbim aici de o chinezarie de Spring, care nu are nici macar management termic al bateriei. Am fost azi si cu al 2-lea Spring din dotare la revizia de 3 ani. Sanatatea bateriei: 93% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Miercuri la 18:50 Share Postat Miercuri la 18:50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Joi la 10:13 Moderatori Share Postat Joi la 10:13 Acum 17 ore, mircea.cazachevici a spus: Am fost azi si cu al 2-lea Spring din dotare la revizia de 3 ani. Sanatatea bateriei: 93% Mno Mircea,daca azi tot e ziua ta de nastere,sa ai parte de tot ce-ti doresti si curent la discretie. Evident si traditionalul la mai multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 10:32 Share Postat Joi la 10:32 LMA, sanatate, si curent gratis de la stalp!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Joi la 11:17 Share Postat Joi la 11:17 Multam, multam, urati-mi soare din plin, ca fotovoltaicele de-abia asteapta sa incarce bateriile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
summer Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 11 ore, Cap0ne a spus: Buna asta rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate