foxdesert Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 ma, cu ritmul tau de hranire ne facem toti vile cu turnulete din economiile tale. Bogdaproste! Si ce, asta nu-i un avantaj? Mananci 3 zile din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 ma, cu ritmul tau de hranire ne facem toti vile cu turnulete din economiile tale. Bogdaproste! Mammaaaaaa cata ciatul! Mai bine ia spuneti voi cand ne intalnim sa bem o bere rece sau un vin sau fiecare ce vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Mai bine ia spuneti voi cand ne intalnim sa bem o bere rece sau un vin sau fiecare ce vrea? Buna dimineata, bine ati revenit printre noi. Cred ca cel mai bine e sa ne vedem miercuri la arc si stabilim acolo ce bem si unde. Daca pot veni, o sa incerc sa nu uit a doua casca pentru cei cu motorul in pioneze sau mai sensibilosi la frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 24 de litri suna a poseta? Poate poseta la miss Piggy aia din papusile Muppets. Stiu, tu ai 27, adica bagi o presure si doi colaci in plus. * hai, lasa, ca-ti da si tie mama un colac in plus si juma' de prescure. Eu am tot de 27 Cand plecam la drumurile alea lungi, sa mananci totusi inainte.. --- Mesaj completat în 06 Nov 2007 19:56 ------------- Mammaaaaaa cata ciatul! Mai bine ia spuneti voi cand ne intalnim sa bem o bere rece sau un vin sau fiecare ce vrea? * pai eu abia in we. primesc vinul (vine tata de la vie, ...de la Jaristea, o sa capat cateva bidonase de: feteasca neagra, cabernet, merlot). Acuma am doar o dilema, unde fierbem vinul?... ca trebuie fiert incet (scortisoara si zahar, plus cuisoare, pot sa aduc, ...dar aragazul nu ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 * hai, lasa, ca-ti da si tie mama un colac in plus si juma' de prescure. Eu am tot de 27 Cand plecam la drumurile alea lungi, sa mananci totusi inainte.. <small>--- Mesaj completat în 06 Nov 2007 19:56 -------------</small><br/> * pai eu abia in we. primesc vinul (vine tata de la vie, ...de la Jaristea, o sa capat cateva bidonase de: feteasca neagra, cabernet, merlot). Acuma am doar o dilema, unde fierbem vinul?... ca trebuie fiert incet (scortisoara si zahar, plus cuisoare, pot sa aduc, ...dar aragazul nu ). am eu aragaz de campanie, dar nu am vulcan! oare de ce am postat aici? valabil si pentru alti chattuitori care nu"are" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 vad ca daca nu intervin,o luati pe vin...pardon,ulei. pe unii va paste un delete....cria, sorin si geo sint campioni. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Mai bine ia spuneti voi cand ne intalnim sa bem o bere rece sau un vin sau fiecare ce vrea? se intoarse omul! vrei sa insinuezi ca dai de baut? lasa, n-am uitat ca sunt dator ce-ti mai face vulcanul? eu trebuie sa-i reglez carburatorul. sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 se intoarse omul! vrei sa insinuezi ca dai de baut? lasa, n-am uitat ca sunt dator ce-ti mai face vulcanul? eu trebuie sa-i reglez carburatorul. sugestii? pai n-am fost plecat, poate inactiv. hmmm... n-ar strica sa-mi reamintesti... eu nu mai tin minte, dar e bine ca ai sa-mi dai de berula vulcanu doarme acasa sub husa. zilele astea vreau sa-l scot sa ma dau, sa vad cum o fi vremea... cat despre carburator... cred ca cel mai bine ar fi sa-ti cumperi scule si sa-l faci singurel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Nu te lua dupa Morfina sa te apuci sngur sa il reglezi, ca faci ca musiu Sorin care se intrebna prin primavara de ce ii consuma 8. Ba pramatie, tu sa indemni pe altii sa regleze singuri carbelitoare dupa ce ai sa faci tu primul operatiunea asta. Stai jos. Ha ha, eu chiar vreau sa-mi cumpar scule pt reglaj. Am toata iarna la dispozitie Mai bine zi cand ne www si sms, ca mi-e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Poate o sa reusesti si tu odata sa iti iei. Keep on trying! <small>--- Mesaj completat în 07 Nov 2007 10:50 -------------</small><br/> nu s-a inventat vulcanul care sa-mi placa Am cochetat cu vulcanul de 2000, dar ma felicit ca am m ul de la intruder in loc... Vulcanul de 2000 e mult prea greu... si puturos. Dar tu nu poti intelege, ca esti si mai puturos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Serios: vrei sa inveti sa-ti reglezi singur motorul? Daca reusesti (ceea ce ma indoiesc, mai machitorule care esti tu) o sa vin sa ma inveti si pe mine. Promit oficial. Nu te mai indoi atata ca te rupi! Te astept pe la mine dupa ce iau sculele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Promit ca viu. La ce scule faci tu referire acilea exact? In alta ordine de idei, noi vulcanistii optsutisti om fi oare mai avantajati ca avem un singur carburator au ba? Eu zic ca da, dar pt ca nu mi-am bagat nasul decat putin in carburatoarele de Nipru, nu ma pot lauda ca sunt un mare cunoscator. la consum cred ca. Dar la performante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Nu te lua dupa Morfina sa te apuci sngur sa il reglezi, ca faci ca musiu Sorin care se intrebna prin primavara de ce ii consuma 8. Wrong, nu umblasem la carb, ci pe la tot felul de mecanici care nu reuseau sa-i dea de cap. Acum, dupa cateva luni bine in care a mers OK (fara rateuri cu cu consum rezon - 7% in oras), iar face pe nebunul, fara sa fi umblat cineva la el. Cred ca isi regleaza singur carbul, dar mai are de invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Ma, nu cred. Pana una alta, pe la 800 cmc Vulcanul nu prea are concurent (ma refer aici la Shadowul de 750, Intruderul 800 Volusia sau Spircsterul 883; Yamaha nu are reprezentant). nici vulcanul de 750 nu cred ca are concurent la capitolul performante.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) cu 50hp nu cred ca e concurent serios la vn750(65hp) care pe deasupra mai are si 4 supappe/cil... iar din ce am citit pe vn750.com viteza maxima reala este intre 190-200km/h si 0-100km/h in aprox 4.5sec Nu ma intereseaza sa merg cu 200 cu vulcanul si nici nu am curiozitatea daca poate, insa ma tin lejer la drum cu motoare mai puternice si aerodinamice in sensul ca nu tasnesc de langa mine brusc(yamaha diversion 900, hornet 600, etc). Editat Noiembrie 8, 2007 de yknot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 atunci trebuie sa intalnesc un vs800 sa facem niste teste live, sa lamurim problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Nu stiu cum e cu vulcanul de 800 pe cheia, insa stiu cum este cu 750-ul pe Intorsura Buzaului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Wrong, nu umblasem la carb, ci pe la tot felul de mecanici care nu reuseau sa-i dea de cap. Acum, dupa cateva luni bine in care a mers OK (fara rateuri cu cu consum rezon - 7% in oras), iar face pe nebunul, fara sa fi umblat cineva la el. Cred ca isi regleaza singur carbul, dar mai are de invatat. ai fost si la kaore? acolo vreau sa merg sa il reglez, ca da tot felul de rateuri si am inceput sa merg cu socul tras o gradatie tot timpul. asa nu mai face figuri decat sporadic. stii cat costa reglatul carburatorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 2 bucati vn 800 classic frumoase foc si la SEAWOLVES Bikers CONSTANTA. Revin cu fotografii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Mama, a intrat si Mendoza pe forum. Ce inseamna internetul domne...cum iti gasesti cunostiintele de care nu mai stiai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 (editat) Mama, a intrat si Mendoza pe forum. Ce inseamna internetul domne...cum iti gasesti cunostiintele de care nu mai stiai. S A R U - M A N A N E N E A ! nu prea ma atrage net-ul,mai mult activitatile mele:restaurari fiare veki,tattoos,airbrushing,painting-ul,etc! dar de 1 sapt si-a tras partenera mea de viata net,asa ca...am intrat in randul LUMII va salut! Editat Noiembrie 10, 2007 de mendozaccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 ai fost si la kaore? acolo vreau sa merg sa il reglez, ca da tot felul de rateuri si am inceput sa merg cu socul tras o gradatie tot timpul. asa nu mai face figuri decat sporadic. stii cat costa reglatul carburatorului? Ultimele dati la kaore am fost. Dupa ce face reglaj, o perioada merge bine, apoi iar da rateuri, mai multe pana se incalzeste. Mie mi-au luat 50 ron pentru reglaj de fiecare data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Ultimele dati la kaore am fost. Dupa ce face reglaj, o perioada merge bine, apoi iar da rateuri, mai multe pana se incalzeste. Mie mi-au luat 50 ron pentru reglaj de fiecare data. azi i-am marit avansul putin si n-a mai facut figuri..... a avut unele mici ezitari la inceput, dar n-a mai dat rateuri. inainte sa plec am incalzit-o f bine. poate a fost doar o intamplare, vad maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 azi i-am marit avansul putin si n-a mai facut figuri..... a avut unele mici ezitari la inceput, dar n-a mai dat rateuri. inainte sa plec am incalzit-o f bine. poate a fost doar o intamplare, vad maine. Marit avansul? Cum? Ia detaliaza mata aici, ca suna interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 oare cine va fi urmatorul proprietar? http://www.pro-bike.ro/forums/Kawasaki-Vn-...sic-t36640.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate