pepsi Postat Octombrie 20, 2021 Share Postat Octombrie 20, 2021 Faine poze, faina poveste, felicitari! Banuiesc ca un DLSR ai folosit la pozat, cum rezista la offroad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Octombrie 20, 2021 Autor Share Postat Octombrie 20, 2021 Multam, multam! Acum 5 ore, pepsi a spus: Banuiesc ca un DLSR ai folosit la pozat, cum rezista la offroad? @pepsi Mirrorless (ceea ce a ajutat, fiind mai mic si mai usor de protejat) si doua obiective, tinute toate doar in rucsac, peste un polar pufos, si rucsacul saltat un pic mai sus pe spate, cat sa nu se sprijine pe sa. Au rezistat ok, sa bat in lemn :). In mod miraculos, a rezistat si lentila pe care am scapat-o pe asfalt, fara niciun fel de protectie, cam de la inaltimea soldului. Mi-a stat inima-n loc :)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyterlucki Postat Octombrie 26, 2021 Share Postat Octombrie 26, 2021 (editat) Tehnic vorbind, nu e chiar turul țării. Editat Octombrie 26, 2021 de flyterlucki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 26, 2022 Share Postat Ianuarie 26, 2022 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan S. Postat Februarie 21, 2022 Share Postat Februarie 21, 2022 Sehr schön, adica foarte frumos zis de mai la vest de Ungaria. Multumim de poveste, de poze si pentru placerea de a citi despre o tura frumoasa. ... si ceva planuri de ture pe 50cc in 2022? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Februarie 22, 2022 Autor Share Postat Februarie 22, 2022 Acum 10 ore, Stefan S. a spus: Sehr schön, adica foarte frumos zis de mai la vest de Ungaria. Multumim de poveste, de poze si pentru placerea de a citi despre o tura frumoasa. ... si ceva planuri de ture pe 50cc in 2022? Multam multam! Nu la fel de lungi anul asta, planuri sunt multe, zile de concediu putine. Dar plimbari de weekend cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 24, 2022 Share Postat Martie 24, 2022 Super misto! M-a relaxat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Martie 27, 2022 Autor Share Postat Martie 27, 2022 (editat) Mno, daca tot intreba cineva de planuri pe anul asta, iaca prima tentativa de Tabla Butii. Pe scurt, a urcat si s-a namolit Bart cat l-au tinut piciorusele lui de corgi, dar intr-un final noroiul a biruit. Ca sa-i treaca supararea l-am tratat dup-aia cu acele de par de pe Cheia, niste zapada pe Bratocea, si o ciorba de vacuta la Il Rifugio. A mers la suflet. Editat Martie 27, 2022 de m0jave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 28, 2022 Share Postat Martie 28, 2022 (editat) Frumos, felicitari! Abia astept sa-mi fac si eu noua "jucarie" de off-road si s-o tavalesc prin noroaiele patriei. Pana atunci, keep riding and posting! Ma inspir din povestirile tale/voastre. Editat Martie 28, 2022 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 28, 2022 Share Postat Martie 28, 2022 Acum 21 ore, m0jave a spus: Mno, daca tot intreba cineva de planuri pe anul asta, iaca prima tentativa de Tabla Butii. Pe scurt, a urcat si s-a namolit Bart cat l-au tinut piciorusele lui de corgi, dar intr-un final noroiul a biruit. Ca sa-i treaca supararea l-am tratat dup-aia cu acele de par de pe Cheia, niste zapada pe Bratocea, si o ciorba de vacuta la Il Rifugio. A mers la suflet. I m not short, i m fun sized? ATAAAAAAAAT! Mike dropped! Sa se uite si bajetii cu adventure pe unde merge Bart...poate se mai inspira,zic! Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPURTZI Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Cu întârziere, fain de tot! Frumos parcurs și cu gândul... am fost acolo, poate nu mai văzut, dar am fost... cu sufletul și imaginația. Nu am mai fost într-o tură de multișor, dar acum.... Felicitări... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Iunie 7, 2022 Autor Share Postat Iunie 7, 2022 Multumiri intarziate! Si revin cu cateva poze mai recente, din zona Tohani - Fantanele - Trans-Cislau - Sarata-Monteoru (si drumul spre). Deja e a treia tura pe care o dau pe-acolo si nu ma mai satur de zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 Acum 4 ore, m0jave a spus: Si revin cu cateva poze mai recente, Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 Acum 36 minute, GoodKat a spus: Desi sunt ditai ursul de 1.90 si 95 de kg, mereu m-a atras scuterul asta...habar nu am cum as arata pe el, dar am zis ca imi voi lua unul. Cred că răspunsul se găsește în întrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Iunie 7, 2022 Autor Share Postat Iunie 7, 2022 Multam, multam! Acum 26 minute, GoodKat a spus: Desi sunt ditai ursul de 1.90 si 95 de kg, mereu m-a atras scuterul asta...habar nu am cum as arata pe el, dar am zis ca imi voi lua unul. Avand in vedere ce adevarat cult are la americani, esti absolut in grafic. QED (modificat, dar chiar si-asa): Si mai mult, pot sa atest ca am dus cu succes pe el pasager la 1.90 si 80 si-o ţâră de kile. Nu exista momentan probe foto, dar promit sa reconstitui candva . P.S. @GoodKat Multam si de tag si aprecieri in partea cealalta, abia acum am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate