Kagemusha Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Gran Premio Michelin® de la República Argentina 1-3 aprilie, Termas de Río Hondo Timpii, după ora României. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 ce bulache is argentinienii, tocmai la 19 e cursa omg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Vinales va rupe fasul aici! Cica a gasit niste setari minune in WUp-ul de la Madalika si abia asteapta sa concureze in Argentina.. . Parca am auzit refrenul asta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Acum 18 minute, xt600 a spus: Vinales va rupe fasul aici! Cica a gasit niste setari minune in WUp-ul de la Madalika si abia asteapta sa concureze in Argentina.. . Parca am auzit refrenul asta, nu? cum ar fi. tocmai ce mi-am marit colectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Frumoasa!! S-o stapanesti sanatos. Pe Vin nu-l lua in serios...parca il vad dupa calificari ca nu mai intelege nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Acum 57 minute, xt600 a spus: Frumoasa!! S-o stapanesti sanatos. Pe Vin nu-l lua in serios...parca il vad dupa calificari ca nu mai intelege nimic... . Asta clar...cu vinales... dar ma amuzam si eu. pe de alta parte, eu inca mai sper ca o sa isi gaseasca setarile, este un pilot rapid. Pacat de el... probabil, ca la fel ca Lorenzo, cauta vina in alta parte, setari, etc... niciodata la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Acum 23 ore, danypop a spus: Diiiii bine punctat!! Acum 21 ore, damager a spus: sa ai noroc de ea!! numa' benzina si diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 (editat) MM iar nu partikipa, eu iar nu ma uit... Bradl iese pe pista ca sa nu zica Repsol Honda ca nu au plimbat 2 motorete in weekend. Trebuie sa imi gasesc alt idol de urmarit altfel sportul asta nu ma mai intereseaza deloc. Cev sugestii? Muwe ala de Quanfarfaro nu ma incanta deloc, Mir nu, astia noi Bastioliveira si care mai sunt.. Editat Martie 31, 2022 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 in Moto E nu e nimeni? Morbidelli, Gardner jr ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Acum 27 minute, B.B. a spus: Trebuie sa imi gasesc alt idol de urmarit altfel sportul asta nu ma mai intereseaza deloc. Cev sugestii? Maverick e o optiune serioasa pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Acum 15 minute, ioio_viola a spus: Maverick e o optiune serioasa pentru tine Eu as merge pe dovi. pariu ca regreta ca a plecat de la ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Takaaki Nakagami has tested positive for Covid-19 The LCR Honda Team rider will miss this weekend's #ArgentinaGP. Get well soon, Taka! #MotoGP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Acum 1 oră, frigider a spus: Eu as merge pe dovi. pariu ca regreta ca a plecat de la ducati. unde nu-i cap, vai de picioare..... batman batman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Acum 37 minute, ioio_viola a spus: Takaaki Nakagami has tested positive for Covid-19 The LCR Honda Team rider will miss this weekend's #ArgentinaGP. Get well soon, Taka! #MotoGP Wtf, mai tine gluma cu mizeria asta de cowrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Acum 44 minute, danypop a spus: Wtf, mai tine gluma cu mizeria asta de cowrig nu te impacienta, e doar pozitiv, nu e pe aparate nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 S-au anulat antrenamentele de vineri. Probleme logistice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Da, o fi fost testat pozitiv șoferu aveonului ce aduce mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 (editat) Cica s-a stricat un avion in Mombasa si au trimis altul dupa bagaje... si s-a stricat ai ala tot in ..... Mombasa:). cat ghinion sa ai.p Editat Martie 31, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 (editat) O fi un nou tip(al 754668-lea)de virus cowrig care afectează pana și avioanele Editat Martie 31, 2022 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Na belea! Mâine înțeleg că nu se mai întâmplă nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Aici noul program: https://www.motogp.com/en/event/Argentina#schedule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Și-or fi trimis cufărele cu poșta română... Deși parcă aia merge binișor în ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 1, 2022 Share Postat Aprilie 1, 2022 O sa fie intresant pt yamaha cu o sesiune in minus, pe un circuit recunoscut pt low-grip. sa vedem dc a rezolvat ceva yamaha in directia asta. O sa fie avantajati cei care o sa reuseasca sa conserve mai bine guma spate. poate Rins/Zarco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 1, 2022 Share Postat Aprilie 1, 2022 Acum 3 ore, damager a spus: O sa fie intresant pt yamaha cu o sesiune in minus, pe un circuit recunoscut pt low-grip. sa vedem dc a rezolvat ceva yamaha in directia asta. Cu o alocare de pneuri "similar' to MotoGP's last visit in 2019, but with 'some later developments in terms of casing design and compounds', nu ne putem astepta la prea multe de la Yamaha. Ei inca mai au probleme de grip cu pneurile 2022, pentru care au construit motocicleta. Probabil vom asista la situatii similare cu cele din Indonezia. Dar astept cu nerabdare comportamentul motocicletelor Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate