Alex28 Postat Mai 22, 2022 Share Postat Mai 22, 2022 Cu placere! Va mai las un link cu stream uri unde puteti gasi WSBK, MGP, F1 la o calitate destul de buna. http://yk.freestreams-live1.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 22, 2022 Share Postat Mai 22, 2022 Save by Raz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 22, 2022 Share Postat Mai 22, 2022 Daaaa. Pacat ca a pierdut victoria. Avea cam 1sec avans in momentul acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 23, 2022 Autor Share Postat Mai 23, 2022 Lupta în trei se transformă în lupta în doi. Razgatlıoğlu nu prea mai ține pasul cu Bautista și Rea la puncte. Nicio victorie, multe locuri 3. Oricum, sunt în altă ligă cei trei față de restul. Și foarte frumos cum sunt pe 3 motociclete diferite. În lupta coechipierilor, Locatelli este o surpriză plăcută, constant. Rinaldi și Lowes cam dezamăgesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 23, 2022 Share Postat Mai 23, 2022 (editat) Eu nu l-aș exclude încă pe turc. In wsbk se pot câștiga/pierde 62 de puncte într-un weekend de cursa, deci încă totul e larg deschis pentru cei 3.restul da, sunt la ssp600 Editat Mai 23, 2022 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 23, 2022 Autor Share Postat Mai 23, 2022 40 minutes ago, danypop said: In wsbk se pot câștiga/pierde 62 de puncte într-un weekend de cursa, deci încă totul e larg deschis pentru cei 3. Adevărat. Dar băieții ăia din fața lui sunt teribil de constanți amândoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 23, 2022 Share Postat Mai 23, 2022 Da, însă pentru Bautista nu as băga mana în foc, am văzut în trecut un început de sezon muuuuult mai bun decât ce are acum și am văzut cum a terminat anul. Asa că... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 23, 2022 Autor Share Postat Mai 23, 2022 A avut loc o maturizare, atât din partea lui cât și din partea echipei. Nu-l mai văd făcând aceleași greșeli și nici echipa comportându-se la fel cu el. Va fi luptă strânsă cu Rea, care e vulpoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 23, 2022 Share Postat Mai 23, 2022 Aveti si cursa de duiminka , ca banditii de la eurosport nu au transmis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 11, 2022 Share Postat Iunie 11, 2022 Pfuuu ce ghinion pe turc. Îl lăsată pianul cu câteva lap-uri înainte de final. Ușor ușor iese din lupta pentru titlu anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 11, 2022 Autor Share Postat Iunie 11, 2022 Într-adevăr. Oricum începea să fie greu fără victorii, acum devine imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 12, 2022 Share Postat Iunie 12, 2022 (editat) Plictiseala în cursa de Superpole însă mă bucur pentru victoria turcului, prima din acest sezon. Sa speram ca se întoarce norocul, nițel Editat Iunie 12, 2022 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 12, 2022 Share Postat Iunie 12, 2022 Cum poate sa franeze turcu...incredibil. Sa speram ca mai strange in campionat, desi deja e cam la 79 de puncte de Bau. RazBrake.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 14, 2022 Autor Share Postat Iunie 14, 2022 Bautista pare că s-a maturizat și merge ca un (viitor) campion. Când poate câștigă, când nu, termină pe podium. Al doilea faux-pas al lui Rea în acest sezon, un loc 4. Nu pare grav, dar când Bautista a terminat toate cursele de anul ăsta pe podium, diferența se vede la puncte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 14, 2022 Share Postat Iunie 14, 2022 Da, dar vezi ca aici în sbk dacă ratezi(accidentezi) un weekend de cursa, poți pierde peste 60pct deci avantajul lui Bsutista de nici 30pct e destul de fragil și nicidecum decisiv. Dar eu zic ca e ok, avem spectacol, 3 piloți in lupta pentru titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 14, 2022 Autor Share Postat Iunie 14, 2022 Evident, în WSBK sunt mai multe curse și au mai rămas multe puncte de dat. Avantajul lui Bautista nu este nicidecum insurmontabil, dar soliditatea și constanța rezultatelor îl recomandă ca favorit la titlu. Din 12 curse până acum a adunat 6 victorii (rată de reușită 50%), 4 locuri secunde și 2 locuri trei. Razgatlıoğlu păstează șanse la titlu, dar ~80 de puncte sunt deja multe de recuperat. Lecuona este impresionant deocamdată, rapid și constanjt. Fără greșeli. Top 5 în campionat pe motocicletă care pare mai slabă decât Kawasaki, Ducati și Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 14, 2022 Share Postat Iunie 14, 2022 Acum 22 minute, PzKpfW a spus: Din 12 curse până acum a adunat 6 victorii (rată de reușită 50%), 4 locuri secunde și 2 locuri trei. A mai avut in start fulminant cu clasare pe podium in primele 15 curse disputate, dintre care 13 victorii. Tot cu Ducati. Zici ca e alt om acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 14, 2022 Autor Share Postat Iunie 14, 2022 Părerea mea de privitor necunoscător este că da. Atunci era rookie în WSBK, nu știa cum să abordeze campionatul iar startul fulminant i-a distorsionat perspectiva - despre sine și despre motocicletă (nasul pe sus, venit din MotoGP, frustrări, etc). Acum are câteva sezoane la activ, a văzut cum e și în altă curte și pare mai așezat și mai fericit. În 2019, în a 2-a parte a campionatului era fie câștigător, fie abia în top 5, fie pe jos. Faptul că acum are podiumuri pe lângă victorii denotă maturitate. Cred că și Ducati și-au schimbat abordarea în ceea ce-l privește; dacă acum 3 ani l-au strâns practic cu ușa să plece, acum ei l-au căutat și l-au adus înapoi de la Honda. Au învățat și ei lecția umilității și tind să cred că îl respectă mai mult acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 14, 2022 Share Postat Iunie 14, 2022 Da, și mie mi se pare mai cu picioarele pe pământ deși nu mai are mobra mult superioara cu o avea atunci. Eu pentru diversitate mi-aș dori sa câștige el campionatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 14, 2022 Share Postat Iunie 14, 2022 Acum 4 minute, danypop a spus: Da, și mie mi se pare mai cu picioarele pe pământ deși nu mai are mobra mult superioara cu o avea atunci. Eu pentru diversitate mi-aș dori sa câștige el campionatul Cum e cu depășirile pe aici? Mai bine ca la GP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 14, 2022 Share Postat Iunie 14, 2022 E ok, sunt zeci într-o cursa. Nu am auzit pe nimeni sa se plângă (piloți) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 14, 2022 Share Postat Iunie 14, 2022 Acum 8 minute, danypop a spus: E ok, sunt zeci într-o cursa. Nu am auzit pe nimeni sa se plângă (piloți) aha, f bine, poate incep si eu sa ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 14, 2022 Share Postat Iunie 14, 2022 Acum 7 ore, frigider a spus: Cum e cu depășirile pe aici? Mai bine ca la GP? Cred ca glumesti.. . O cursa de MotoGP nu sta la comparatie cu una de WSBK (ca sa nu mai zic de una din BSB). Si inca nu ai vazut cursele de acu 15-20 de ani, cand se dadeau Bayliss, Haga, Corser, Edwards, cand inca nu isi pusese Dorna labele pe competitie. Erau curse de infarct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 14, 2022 Share Postat Iunie 14, 2022 1 oră în urmă, xt600 a spus: Cred ca glumesti.. . O cursa de MotoGP nu sta la comparatie cu una de WSBK (ca sa nu mai zic de una din BSB). Si inca nu ai vazut cursele de acu 15-20 de ani, cand se dadeau Bayliss, Haga, Corser, Edwards, cand inca nu isi pusese Dorna labele pe competitie. Erau curse de infarct. Nu știu de cele vechi dar știu că 6(?)- 7(?)- 8(?)ani la rând a luat doar Rea campionatul so... Am zis sa ntreb înainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 Acum 7 ore, frigider a spus: Nu știu de cele vechi dar știu că 6(?)- 7(?)- 8(?)ani la rând a luat doar Rea campionatul so... Am zis sa ntreb înainte Da, dar de obicei era o cursa stransa pentru locul 3. Uneori. Cateodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate