pinnochio Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Dulap de scule(Veterinare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Marți la 13:37 Autor Share Postat Marți la 13:37 (editat) Un trandafir din cupru, facut din ciocan, de mine, bineinteles. Editat Marți la 13:37 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Marți la 15:12 Share Postat Marți la 15:12 Romanii au talent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 16:17 Share Postat Marți la 16:17 Misto, bravos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Marți la 16:53 Moderatori Share Postat Marți la 16:53 Acum 3 ore, Ruginel a spus: Un trandafir din cupru, facut din ciocan, de mine, bineinteles. PeSeDistule... Trandafir,ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Marți la 16:54 Share Postat Marți la 16:54 Trebuia să fie din haur in loc de aramă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Marți la 17:07 Moderatori Share Postat Marți la 17:07 Nu,e ruginel la culoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Marți la 18:33 Share Postat Marți la 18:33 1 oră în urmă, Kristian a spus: Nu,e ruginel la culoare. La facut gata ofilit pe forme a iesit dragut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Miercuri la 05:27 Share Postat Miercuri la 05:27 (editat) Rădeți voi,ne-cunoscatori in ale artei,cum poate rădeau altii si de ala de măzgalea pe pânză,cică picta si acu e cateva meleoane de euro un tablou…. Frumos lucrat,bravo Ruginel. Editat Vineri la 06:27 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Joi la 14:01 Share Postat Joi la 14:01 Am reciclat niste bucati dintr-o centrala termica si o felie de lemn gasita in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Joi la 14:29 Share Postat Joi la 14:29 On 4/8/2025 at 4:37 PM, Ruginel said: Un trandafir din cupru, facut din ciocan, de mine, bineinteles. Foarte, foarte, foarte frumos. Felicitari, daca se accepta! 26 minutes ago, binox said: Am reciclat niste bucati dintr-o centrala termica si o felie de lemn gasita in padure. Frumoasa si asta. Nu stiu de ce, dar ma duce cu gandul la Franta de la inceputul secolului trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Joi la 17:38 Autor Share Postat Joi la 17:38 Acum 3 ore, binox a spus: Am reciclat niste bucati dintr-o centrala termica si o felie de lemn gasita in padure. Superb! Acum 3 ore, The Flying Dutchman a spus: Foarte, foarte, foarte frumos. Felicitari, daca se accepta! Frumoasa si asta. Nu stiu de ce, dar ma duce cu gandul la Franta de la inceputul secolului trecut... Da’ cum sa nu se accepte!?? Multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate