SoLoGSX Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 galeria e retinuta , da-mi adresa de mail pt crashpaduri sa-ti trimit poze. salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Salut, vreau eu oglinzile de naked... Asta daca nu e deranjul prea mare si ai timp sa le pui la posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 imi pare rau dar cu posta nu trimit. salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Am inteles, mersi oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JulianASD Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Acest topic este unul de donatii. piesele ce le donez au majoritatea defecte remediabile sau nu. Pot pune si alti useri piesele ce nu le folosesc. ghidon Honda hornet 2003-2004 (usor stramb) carena laterala stanga gsxr600 k1-k3 cu mici defecte Carena codita Suzuki gsxr600 srad fibra doar cu un singur loc ram air suzuki gsxr srad cu o prindere rupta si ceva crapaturi partea dreeapta cred carea codita hornet 98-02 partea stanga lovita toba carbon crapata sau sparta rezervor srad indoit rezervor zx6r indoit bord srad turometru nefunctional si urechiuse rupte bord Honda hornet partea stanga lovita sa pilot gsxr srad crapata furci honda f3 indoite daca imi mai aduc aminte de ceva postez. preferabil ridicare din timisoara Lasa-mi te rog un nr de telefon sau ceva.Sunt din TM si am nevoie de carene r6 2008 2011 laterale zgariate/sparte si codita de hornet daca le mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 ti-am trimis PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian9010 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 e tras ceva invelis de carbon peste ea. nu stiu ce e sub. continui lista cu: crashpaduri (unul din ele indoite) au fost pe un z750 ceva oglinzi tot pentru naked cu suporti nu tocmai perfecti galerie zx6r 99-02 usor lovita radiator z750 lovit carene r6 2008 2011 laterale zgariate/sparte carena codita VTR1000f. 2 urechiuse rupte Salut.Mai ai oglinzile alea naked?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 da sunt. dar trebuie sa le ridici din timisoara daca le vrei. salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian9010 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 da sunt. dar trebuie sa le ridici din timisoara daca le vrei. salut Le poate ridica un prieten de al meu?? Daca se va putea imi dai te rog si niste poze cu ele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 da e ok. momentan nu am poze. sunt la alt garaj. cand ajung acolo promit sa le iau si sa-ti fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian9010 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 da e ok. momentan nu am poze. sunt la alt garaj. cand ajung acolo promit sa le iau si sa-ti fac Ms mult de tot si apoi sa imi spui cum facem sa se intalneasca prietenul meu cu tn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 nr mele de telefon sunt 0724 794 456 sau 0752 374 483 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian9010 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 nr mele de telefon sunt 0724 794 456 sau 0752 374 483 Ms mult.Am sa vb cu prietenul meu sa te contacteze in cel mai scurt timp posibil.Ms de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Acest topic este unul de donatii. piesele ce le donez au majoritatea defecte remediabile sau nu. Pot pune si alti useri piesele ce nu le folosesc. ram air suzuki gsxr srad cu o prindere rupta si ceva crapaturi partea dreeapta cred rezervor srad indoit bord srad turometru nefunctional si urechiuse rupte m-ar interesa piesele de srad,, in special rezervorul, ai o poza cu el? dar daca e crezi ca ai putea sa le trimiti prin curier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 nu trimit cu curierul/posta. imi pare rau. e prea mult la ambalat la rezerrvor. daca ai pe cineva care are drum prin Timisoara sau vine sa-l ridice de aici te astept la un telefon. ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Ca tot scrie "donatii de orice natura"..Donez un peste, din specia "betta splendens" Este un peste foarte frumos, dar din pacate nu pot sa tin mai mult de 1 mascul intr-un acvariu, pentru ca se iau la bataie..Nu este un peste pretentios.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristy_bike Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 salut...vreau eu pestele daca mai e valabil anuntul:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 (editat) Donez 4 anvelope de masina 185/14 doua sunt de vara, nepereche, au destula carne, dar sunt DOT 2004 ... sau ceva de genul asta. celelalte doua sunt de iarna, tot nepereche si cu destula carne. PM Revin cu poze si rectificari: Cele 2 anvelope de vara sunt Firestone si sunt pereche (180/60R14) Cele 2 de iarna sunt nepereche (Continental si Sava Eskimo 180/70R14) Poze: Editat Noiembrie 24, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Nervule, mai tine-le putin, sînt sanse sa le iau eu. O sa te sun azi sa-ti zic daca se potrivesc la mine. Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 io l'am intrebat de ele, de aia a pus pozele. .. pentru alea de iarna. numa' ca eu nu-l pot suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Nu-i bai, ca pe mine ma intereseaza mai mult cele de vara! Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 super ... deci Cicloburu le vrea pe alea de vara si Suzie pe cele de iuarna ... deci nu va certati Discutam pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 ok!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 anvelopele de iarna s-au dus la Suzie-GSX. Sa-ti fie cu folos! Ovidiu, daca le mai vrei pe alea de vara, da-mi de stire, daca nu, maine vine gunoiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Da, le vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate