nervOptik Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 pfff ... l.u.v. man te sunasem eu pentru protectiile de geaca si pantaloni, dar nu am avut cand sa le iau ... Incercam in uichendul asta ?te sun pe joi/vineri ? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 18, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 18, 2013 Stiu ca m-ai sunat, mi-ai spus ca le iei dupa sarbatori, dar am crezut ca dupa anul nou, nu dupa paste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Stiu ca m-ai sunat, mi-ai spus ca le iei dupa sarbatori, dar am crezut ca dupa anul nou, nu dupa paste.. Salut. le vreau eu , daca bineinteles le mai ai. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Salut. le vreau eu , daca bineinteles le mai ai.Multumesc anticipat Hai hooo ... nu fi magarush, ca inca n-a venit pastele ... am un program incarcat si pe deasupra si o memorie destul de proasta. Facem asa ... daca sunt deosebit de nesimtit si nu le iau in cursul acestei saptamani, atunci tile las tie ... ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 21, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 21, 2013 (editat) Salut. le vreau eu , daca bineinteles le mai ai.Multumesc anticipat Sa le stapanesti sanatos! Le-a ridicat varul tau in seara asta. Facem asa ... daca sunt deosebit de nesimtit si nu le iau in cursul acestei saptamani, atunci tile las tie ... ce zici ? Man, fara suparare, te-am asteptat dinainte de sarbatori, mi-ai spus ca esti plecat si le iei dupa, ti le-am tinut, dar au trecut 20 zile, suntem in 21.01.. Daca nici cind le donez nu sunteti interesati..ce sa mai zic? Editat Ianuarie 21, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Nicio suparare ... asta e. Merci si scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 donez urmatoarele SH: 1) bocanci / booti ptr placa masura 40. 2) patine cu rotile albastre , gheata din plastic cu 3 prinderi din plastic, roti de silicon, masura 40 (cred ca merg si la un 41) . valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Donez o pereche de bocanci militari marime 39-40. As dori sa le predau personal cuiva din Bucuresti. 0764095651 - Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Donez o planta de acvariu , a crescut prea mare si la mine nu mai are loc in acvariu . Nu am poze cu ea dar pt detalii 0762277915 . Valabil in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 pai daca tot sunt donatii de orice natura eu donez : - un dulap cu 3 usi care are dimensiunile : inaltime 175, adancime 60, lungime 160. e in stare normala de uzura. e productie 1970 dar se tine bine pe picioare - o vitrina cu dimensiunile : inaltime 135, adancime 40, lungime 150. asta necesita o schimbare de balama la o usa in rest nu are defecte pentru poze si mai multe info putem discuta pe PM mentionez ca le mai pot tine pana maxim in luna martie cand le scot afara sa le ia cine are nevoie de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) donez urmatoarele SH: 1) bocanci / booti ptr placa masura 40. 2) patine cu rotile albastre , gheata din plastic cu 3 prinderi din plastic, roti de silicon, masura 40 (cred ca merg si la un 41) . Bootii s-au dat. Au mai ramas rolele. Editat Februarie 1, 2013 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) 1) bocanci / booti ptr placa masura 40. 2) patine cu rotile albastre , gheata din plastic cu 3 prinderi din plastic, roti de silicon, masura 40 (cred ca merg si la un 41) . Bootii s-au dat. Au mai ramas rolele. Editat Februarie 1, 2013 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Donez iepure in varsta 3 luni , foarte jucaus, frumos dar nu mai am timp de el . Prin casa roade tot ,preferabil cine sta la curte 0762277915 contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Frumos iepurila........da...cam miroase a friptura in sos de vin la cuptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Donez acvariu fara capac 80-40-35 [100 l ] 0762277915 O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Donez rezervor Intruder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 pentru cine are nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kulai Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 salut, ma intereseaza pe mine ghidonul dar eu sunt din bucuresti, crezi ca putem rezolva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foca90 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 sal si pe mine ma intereseaza ghidonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Salut, ti.am lasat PM, am vb si pe mes in legatura cu ghidonul. Numai bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Donez maneta de frana + ambreiaj ce provin de la un gsx-r 600 2002. Momentan sunt rezervate lui Alinel2009 Editat Martie 25, 2013 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Daca nu mai vrea Alin manetele le vreau eu daca se potrivesc si la Honda sau daca vad o poza cu ele sa imi dau seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 am promis ghidonul, mai am rezervorul si instalatia electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) din nou la donat manetele si oglinzile de gsx-r 600 2002 . ALIN2009 NU ESTE DIN BUC SI NU MA COMPLIC CU POSTA SAU CURIER. din nou la donat manetele si oglinzile de gsx-r 600 2002 . ALIN2009 NU ESTE DIN BUC SI NU MA COMPLIC CU POSTA SAU CURIER. Atasez cateva poze Editat Martie 25, 2013 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Kostin sunt interesat de oglinzi ca manetele nu cred ca se potrivesc la mine. Am trimis mesaj privat, daca vrei eu iti dau ceva bani in plus pe langa transport sa imi trimiti oglinzile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate