doru.tanasoiu Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Un gest frumos sa donezi o casca!Ce rai sunt unii...dupa ce ca omul o da moca mai si intrebi daca o fost purtata de 30 de ori ,de parca mai conteaza!!!Pffff!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 hai sa fim seriosi, daca era cazuta se vedea impactul, dar uita-te ca e clara viziera, nu e zgariata sau matuita. o vreau si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_25 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Fel si fel de lume. Nu o poti da lui reborn ? cred ca i-ar prinde bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 (editat) casca nu a fost cazuta deloc, nu are NICI un semn de impact, doar urme de uzura facute de trecerea timpului. viziera e in stare buna,nu trebuie inlocuita.primul venit primul servit, am sa va sun pe cei din bucuresti care ati spus primii si oricum ar fi, am sa va anunt pe toti sa stiti. Editat Iunie 14, 2013 de diabolyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 si eu o vreau ) ..daca nu ajunge la nime ( desi ma indoiesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 ce oameni...dupa ce ca e moca mai faceti si figuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) Daca poarta cineva masura mare la picior...de la 46 in sus sa dea un PM donez o pereche de ghete moto. Nu trimit prin curier sau posta... sa fie din Bucuresti ca sa le si vada...probeze. Editat Iunie 15, 2013 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Daca poarta cineva masura mare la picior...de la 46 in sus sa dea un PM donez o pereche de ghete moto. Nu trimit prin curier sau posta... sa fie din Bucuresti ca sa le si vada...probeze. Ghetele au plecat catre un user de pe forum...sa le stapaneasca sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Salut.Am achizitionat un ij si as avea nevoie de o baterie de 6 V daca aveti.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 si un cauciuc de 3.50/19.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reborned Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Casca a fost cumparata cu vreo 3 ani in urma, a fost folosita de maxim 30 ori ca si casca de pasager (am tot vandut motocicletele si am stat pe bara). Interiorul este spalat si arata bine, am mai reparat eu sistemul de prindere pe ici pe colo al captuselii de interior; casca a fost folosita NUMAI cu cagula; defectele care se vad in poze asa au fost de la bun inceput. Viziera este ok (a fost spalata si are urme de apa "uscata" de aia pare zgariata); nu se mai inchide ermetic, va dati seama; sistemul de prindere este bun. Eu am achizitionat o alta casca pt pasager ceva mai buna si asta nu imi mai foloseste. reborn, daca citeai mai cu atentie, ai sa vezi ca asa am luato. pe atunci nu aveam casca deloc, am luato pt mine, am folosit-o de vreo 10 ori dupa care mi-am luat casca noua si a devenit casca pt pasager. pasagerul a purtato de maxim 20 ori pt ca in ultimii 2 ani nu am mers cu motocicleta decat vreo 2 luni caci am avut niste probleme si am vandut motocicletele. acum am avut permisul suspendat in ultimele 3 luni pt viteza, si in urma cu 2 zile mi-am luat casca pt pasager si asta nu imi mai e de folos. Daca esti pretentios la o casca GRATIS, inseamna ca iti meriti titlul de "Prostul nu e prost destul pana nu e si fuful". Sau poate ai vrut sa mai faci un post in plus in speranta ca apare si la tine supermembru..... Mor cand vad oameni ipocriti.... Ai scris ca a fost purtata de maxim 30 ori..nu ca tu ai purtat-o de 30 si altul inaintea ta de nenumarate ori...Si, doar am intrebat; poate vi s-a parut ironic fiindca e gratis. Cand ajung la 99 posturi sa-mi amintesti..si am sa-mi inchid contul, ca nu cumva sa devin supermembru din greseala. Ca sa nu mai fac posturi si sa fiu offtopic ca fazeru, emil sau rock angel voi raspunde doar pm. Daca nu era pe un topic de donatii nu mai sarea nimeni cu gura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 donez aste 4 caucioace: 1, tourance exp 150-70 17 si 110 -80 19 2, michelin pilot power 2ct 190-50 17 3, vee rubber 120-70 12 de preferat cuiva care chiar are nevoie, nu trimit nicaieri, nu le duc eu nicaieri (nu insistati). veniti si le luati de la mine. locatia: Bucuresti, zona Timpuri noi. 0733546951 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 salut.vreau eu pe 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oohay Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 cauza o casca vă deplasați colegii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 cauza o casca vă deplasați colegii Aaa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Donez un monitor NEC MultiSync E500.. nu trimit nicaieri, veniti si il luati de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 si eu donez un monitor, nu stiu exact ce tip e, pe 19 inch, dar seamana cu cel din poza de mai sus. Acelasi principiu, veniti si il luati(bucuresti,militari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 DSCN3800.JPG donez aste 4 caucioace: 1, tourance exp 150-70 17 si 110 -80 19 2, michelin pilot power 2ct 190-50 17 3, vee rubber 120-70 12 de preferat cuiva care chiar are nevoie, nu trimit nicaieri, nu le duc eu nicaieri (nu insistati). veniti si le luati de la mine. locatia: Bucuresti, zona Timpuri noi. 0733546951 vad ca nu le vrea nimeni, maine le arunc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) donez aste 4 caucioace: 1, tourance exp 150-70 17 si 110 -80 19 2, michelin pilot power 2ct 190-50 17 3, vee rubber 120-70 12 de preferat cuiva care chiar are nevoie, nu trimit nicaieri, nu le duc eu nicaieri (nu insistati). veniti si le luati de la mine. locatia: Bucuresti, zona Timpuri noi. 0733546951 Editat Iunie 25, 2013 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 pentru pilot power o sa te sune un amik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 vad ca nu le vrea nimeni, maine le arunc. salut.Le vreau eu.MAi ales pe cel pe 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 donez aste 4 caucioace: 1, tourance exp 150-70 17 si 110 -80 19 2, michelin pilot power 2ct 190-50 17 3, vee rubber 120-70 12 de preferat cuiva care chiar are nevoie, nu trimit nicaieri, nu le duc eu nicaieri (nu insistati). veniti si le luati de la mine. locatia: Bucuresti, zona Timpuri noi. 0733546951 michelin-ul s-a dat. michelin-ul s-a dat. nu mai este nici tourace-ul pe 17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 (editat) Daca are nevoie cineva de accesorii pt stander ( facute de mine ) si cateva furtune de frana ( pt gsx-r k2 ) se pot ridica din Dr Taberei...nu trimit prin posta sau curier. Editat Iunie 29, 2013 de Kostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 daca pot sa ridic fata cu chestiile alea,le vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Sunt numai pt roata spate ... pentru bascula si swingarm spools daca pot sa ridic fata cu chestiile alea,le vreau Sunt numai pt roata spate ... pentru bascula si swingarm spools Furtunele s-au dat,mai raman scaritele si accesoriile pt stander. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate