G B V Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Acum eu nu am nevoie de cerneala pentru imprimanta, am nevoie de ea pentru penita si pensula... chestii... artistice... Tu sti ce vrei sa faci cu ele:)). Scrie-mi pe privat sa vedem cum ne vedem ca sa le iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Nu incurca pe nimeni prin debara un hard-disk cat de cat functional??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 nu exista cat de cat functional ori merge ori nu merge ce ai nevoie mai exact? pe sata? ide? 2.5 3.5 extern? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Nu prea le am io,dar din ce mi-a spus cel ce s-a uitat la PC a spus ca merge si pe sata si pe ide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaiasa Claudiu Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Se potriveste ceva pentru BAOUTIAN ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Donez o pereche de cizme touring masura 45. Sunt in stare bunicica, eu zic ca mai merg un sezon, fara probleme. Asadar, daca este cineva interesat sa se anunte pe topic sau sa trimita PM. Intre un mesaj pe topic si unul pe PM va trebui sa aveti incredere in mine ca le voi oferi chiar primului doritor . Se pot ridica din zona City Mall - Eroii Revolutiei, Bucuresti, intre orele 10 - 18. Daca este interesat cineva din tara, i le trimit prin curier, pe care il va achita. (specific pt ca am mai avut niste surprize, intr-un ''film'' asemanator ). V-as ruga sa nu se apeleze la rugaminti gen : ''tine-le 2 zile, ca nu sunt in Bucuresti, dar le vreau sigur '', etc. Vreau sa fac un bine cuiva care nu si-a bugetat o pereche de cizme in viitorul apropiat, nu vreau sa-mi complic viata tinand minte cui le-am promis, daca ma suna cel care a zis ca ma suna, etc.Vreau sa le dau cuiva care care chiar are nevoie de ele, vine le ia si se bucura de ele . Atasez si cateva poze, sa nu insel asteptarile cuiva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romario Georgian Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Pai sa te bucuri de ele! Iti las numarul de telefon pe PM si te astept sa le ridici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Scuze că mă bag în EU Scuze că mă bag și eu ca musca în lapte dar chiar ai nevoie de ele? Probabil există oameeni care are avea mult mai mare nevoie de ele decât tine care, din semnătură, deduc că nici măcar motor nu ai. P.S. eu nu fac parte dintre cei care au nevoie de ele dar ziceam și eu că poate alții... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tutuianuflorin Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Salut ma poate ajuta si pe mine cineva cu o indrumare vreau sa cumpar un arbore de cbr 900 sau hornet 900 am cumparat pana acum 3 si nici unul bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J R M Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Am un cauciuc Heidenau K 60, pe 17, 130/80, DOT 2006, care a fost pe motorul meu. Inca mai are viata. Daca are cineva nevoie de asa ceva i-l pot da gratis. Fotografii nu am cu el pentru ca postez de pe telefon, dar daca e cineva interrsat, ii pot trimite prin e-mail. As prefera sa nu trimit prin posta sau curier. Predare personala in Campina sau Ploiesti. Contact prin PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Donez o pereche de pantaloni rextil marca Hein-Gericke, model Tuareg dar mai vechi un pic. Sunt masura s si au protectii soft la genunchi si sold. Tin sa mentionez ca nu mai rezista la ploaie foarte bine deoarece membra impermeabila este cam dusa . Predare personala in Bucuresti, zona piata Sudului. Daca sunt doritori trimit si in tara prin curierat rapid cu plata suportata de doritor. Prefer sa ma anuntati pe mail pentru a putea tine o evidenta a reguli primul venit, primul servit. Mail: pinti_alex@yahoo.com » Post actualizat in 16 Mar 2016 12:04Sau dat ca painea calda Userul Titishor a fost primul. Maine pleaca catre Brasov pantaloni. Sa-i foloseasca prietena cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Dau o bere (cu sau fara alcool, in functie daca esti calare sau nu) cand vin in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Donez ,celor mai nevoiasi, un set de cauciucuri Metzeler. Fata 110/19, Metzeler Next Dot 2014 Spate 150/17 Metzeler Evo Dot 2013 0730.660.418, Madalin, Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Foarte frumos gestul tau . Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 (editat) Salut. Are cineva de prin Bucuresti o pereche de semnale de spate pe care nu le mai foloseste? Mie mi s-a rupt becul in soclu la un semnal si nu il pot scoate. Semnalele mele sunt foarte vechi si nu mai merita sa incerc sa schimb becul. Un set nou costa aprox 50 lei, dar acum nu dispun de bani si nu as vrea sa merg fara semnale. Editat Martie 23, 2016 de Mihai Pazel Anton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Daca are cineva nevoie de un cupon de 20 euro la FC-moto, las codul aici FCSTART16 E valabil la comenzi de peste 150 de euro si se poate folosi pana in data de 27 martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Salut. Are cineva de prin Bucuresti o pereche de semnale de spate pe care nu le mai foloseste? Mie mi s-a rupt becul in soclu la un semnal si nu il pot scoate. Semnalele mele sunt foarte vechi si nu mai merita sa incerc sa schimb becul. Un set nou costa aprox 50 lei, dar acum nu dispun de bani si nu as vrea sa merg fara semnale. EU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Donez casca Suomy D20, masura XS, unei gagici motocicliste care chiar are nevoie (exclus pasagere/pentru pasagere ). Casca este putin mai grea (aproape 2kg), dar te obisnuiesti; eu am purtat-o aproape 4 ani. A trecut prin multe si multi km, asa cum se vede si in poze: viziera este pe alocuri zgariata si nu mai are pinlock + zgarieturi minore pe exterior, mi-au picat la un moment dat capacele care acopera sistemul de la viziera, dar asta nu-i problema. In plus, pe interior in zona fruntii, trebuia sa mai fie un suport de plastic care sa tina buretele lipit de casca in zona aia - nu mai e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Am un voucher de 5 euro de la Louis. Valabil pentru o comanda min de 25 euro pana in 31.03.2016. Voucherul e transmisibil daca vrea cineva sa comande ceva. Primul venit, primul servit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Cum si eu am primit-o de la @IceLord, donez o geaca de piele pentru o persoana de ~1:75 +- 60kg. Pentru mine a fost foarte buna, putin scurta la maneci dar m-a servit fara repros, pielea este de calitate, fermuarele nu sunt stricate, captuseala din interior este putin uzata dar se poate rezolva. mai multe detalii in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Salutare. Caut un bloc de comenzi dreapta de yamaha radian / fazer sau unul care sa se potriveasca (la radian). Nu neaparat tot blocul, macar butonul care aprinde/stinge faza scurta. Chiar si contra cost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retarfrenu Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Evident, nu e o casca noua. Prezinta niste zgarieturi pe viziera, dar nu deranjeaza in niciun fel vizibilitatea. Am dat 2 gauri in ea sa prind un sistem intercom, k se rupsese si alta varianta nu mergea. S-a rupt si dupa aceea, asa ca acum au ramas doar gaurile. I s-au desprind candva, in timpul mersului, gurile de ventilatie, in locul lor sunt niste gauri pe care le-am acoperit sa nu mai fluiere in mers. Captuseala inca tine, dar ce era imitatie de "sky" s-a deslipit intr-un mod inestetic. Nu a cazut de pe motor, nu am cazut cu ea, singura ei problema e ca vajaie vantul prin ea si s-a lasat buretele, deja mi se balangane prea rau pe cap. eu am circumferinta capului 55 cm, dar banuiesc ca merge si cuiva care are 60 cm... Important e ca e mocca si poate ii trebuie cuiva. Nu trimit cu curier, asa ca daca va trebuie, ne vdm prin Bucuresti sa o vedeti/probati. O zi buna! » Post actualizat in 29 Mar 2016 13:50nu gaseam forumul de donatii, l-am gasit acum. rog un moderator sa mute anuntul acolo, daca l-am pus aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Salutare. Caut un bloc de lumini dreapta de yamaha radian / fazer sau unul care sa se potriveasca (la radian). Nu neaparat tot blocul, macar butonul care aprinde/stinge faza scurta. Chiar si contra cost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate