ianachim Postat Septembrie 29, 2022 Share Postat Septembrie 29, 2022 (editat) Plecare joi 06.10 dim la 6.30 retur duminica 09.10 pe inserat mers de bun simt …nici 90 dar nici 160 cazare pe unde gasim mancare la fel program la liber eu merg sa fac baie si sa zbor drona Ps. Merg cu scuterul IMG_5015.MOV Editat Septembrie 29, 2022 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2022 Share Postat Septembrie 29, 2022 As fi bagat o inchidere de sezon, dar plec in Egipt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 30, 2022 Share Postat Septembrie 30, 2022 Pai omu merge cu scuteru...tu te duci cu 300 ...km/h :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2022 Autor Share Postat Septembrie 30, 2022 Acum 1 oră, Ribo a spus: Pai omu merge cu scuteru...tu te duci cu 300 ...km/h :)) Tot la fery se opreste….. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 30, 2022 Share Postat Septembrie 30, 2022 Acum 2 ore, Ribo a spus: Pai omu merge cu scuteru...tu te duci cu 300 ...km/h :)) nu-i problema, poate si Ianachim sa mearga mai incet ca sa nu sparga grupu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2022 Autor Share Postat Octombrie 5, 2022 am furat startul ca prea e cald si bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 Ești enervant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2022 Autor Share Postat Octombrie 5, 2022 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Ești enervant... stiu dar nu s eu de vina ca unii o ard doar pe cheia si lepsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 Acum 19 minute, ianachim a spus: dar nu s eu de vina ca unii o ard la muncă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2022 Autor Share Postat Octombrie 5, 2022 Acum 56 minute, ENEOS a spus: si eu … mi am luat zile de concediu ca … aug si sept am stat potolit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 Ce să zic enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 5, 2022 Admin Share Postat Octombrie 5, 2022 Mamă, ce liniște și frumos! La ce oră ai plecat și câte ore ai făcut până acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2022 Autor Share Postat Octombrie 6, 2022 Acum 15 ore, l.u.v a spus: Mamă, ce liniște și frumos! La ce oră ai plecat și câte ore ai făcut până acolo? la 8 am iesit din buc la 17 am fost la fery dar eu ma opresc sa zbor drona de cateva ori sa mananc giros inainte de port 7 ore fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 6, 2022 Share Postat Octombrie 6, 2022 (editat) Acum 36 minute, ianachim a spus: tweet it before you eat it. Acum 36 minute, ianachim a spus: chem trails Editat Octombrie 6, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 6, 2022 Autor Share Postat Octombrie 6, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Octombrie 6, 2022 Share Postat Octombrie 6, 2022 Badita, murgul ala al tau e nebun, sa stii !!! Ce pofta de plimbare stii sa faci, mama, mama... Minunate pozele si tura asta, cand tot iuresul turistic s-a calmat si poti sa iti limpezesti gandurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 7, 2022 Autor Share Postat Octombrie 7, 2022 Acum 9 ore, mony a spus: Badita, murgul ala al tau e nebun, sa stii !!! Ce pofta de plimbare stii sa faci, mama, mama... Minunate pozele si tura asta, cand tot iuresul turistic s-a calmat si poti sa iti limpezesti gandurile. eu asa inteleg MOTOCICLISMUL… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Octombrie 8, 2022 Share Postat Octombrie 8, 2022 (editat) Suflet bun, pune și tu pozițiile pe unde mănânci bun și zaci la câte o cafea cu ochii în zare... Huoo! 1. Taverna Krambousa, notat. Editat Octombrie 8, 2022 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Octombrie 26, 2022 Share Postat Octombrie 26, 2022 Salutare, Cum vremea încă se anunță frumoasa, este cineva interesat de o plecare pe 28 dimineață și întoarcere pe 30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 26, 2022 Share Postat Octombrie 26, 2022 Pfaaa....dom'le, un Moderator, cineva, dați ban omului ăsta că prea ne face sânge rău cu poze de acest gen în fiecare an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate