ianachim Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 incerc sa gasesc o varianta cat mai buna pentru achizitia unei casti care trebuie sa intruneasca urmatoarele: - sa fie comoda/ usora la purtare 10 ore pe zi timp de 30-40 zile nonstop - sa aibe cozoroc - sa aibe viziera mare - sa se gaseasca interioare de schimb - sa aibe inchidere de clapar’ nu DD!!! - un plus notabil ar fi detasarea mandibulei ca si buget … 250-350 euro eu personal am probat azi AIROCH COMMANDER si NOLAN N70- 2x pareri de la posesori ar fi bine venite multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 ....și tu? Mare figură ești.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 Nexx X.WED2 sau X.VILIJORD. A 2-a este modulară, cu mandibula mobilă. Sunt foarte ușoare și bine ventilate (poate cele mai bine ventilate). Dar au închidere din-aia de oameni mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 26, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2022 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Nexx X.WED2 sau X.VILIJORD. A 2-a este modulară, cu mandibula mobilă. Sunt foarte ușoare și bine ventilate (poate cele mai bine ventilate). Dar au închidere din-aia de oameni mari. eu inca copilaresc deci prefer sa nu fie inchidere pentru PROFESIONISTI clar NU FLIPUP’!!!! Acum 1 oră, Dan Ny a spus: ....și tu? Mare figură ești.... pai am de spart o prima si am zis ca de ce nu nexx ul ala ajunge in 500 euro ceea ce nu dau pe o casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 (editat) eu stau si ma intreb dc cozoroc, ca si eu am vrut la casca asa ceva si apoi am renuntat la el. am un Shark Explorer. nu facea decat sa ma incurce cand trebuia sa bag casca in top case,facea zgomot si mai ales turbulente aiurea. Editat Noiembrie 26, 2022 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 N-aș mai lua cască fără cozoroc! M-am obișnuit cu modelul și nu pot renunța la cozoroc, prea util in special pe soare puternic. Așa că mi-am luat pentru a treia oară aceeași cască. Nu ți-o pot recomanda, că nu îndeplinește cerințele tale, dar pe ale mele- cu brio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 26, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2022 (editat) avand in vedere cautarile de cateva ore am dat deja comanda avem’ un castigator cu discount si transport am ajuns la 275 euro plusuri cozoroc viziera mare mandibula detasabila captuseala ce se poate schimba poate fi folosita fara cozoroc, fara viziera se pot pune ochelari de cross inchizatoare clapar’ minusuri model necunoscut mie marca nefolosita pana acum cam grea multe elemente sistemul de la parsolar/ochelar cam complex Editat Noiembrie 26, 2022 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 man , la 10 ore /zi x 30 zile -imi faci carte de munca si vin si eu (macar pensia sa mearga). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 26, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2022 Acum 4 minute, foxbat a spus: man , la 10 ore /zi x 30 zile -imi faci carte de munca si vin si eu (macar pensia sa mearga). daca stii sa pupi bine in kour’ si te lasa seful sa pleci plus ca trebuie sa stai fara bestii’ cam o luna jumate te iau in atas Acum 44 minute, Cavaleru a spus: eu stau si ma intreb dc cozoroc, ca si eu am vrut la casca asa ceva si apoi am renuntat la el. am un Shark Explorer. nu facea decat sa ma incurce cand trebuia sa bag casca in top case,facea zgomot si mai ales turbulente aiurea. am avut pe airoch s4 ani de zile cozoroc ai e f util la 120-140 nu ma rupe plus ca eu nu bag casca in topcase imi place cum imi ia’ lumina din ochi si ma pot concentra la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2022 Share Postat Noiembrie 26, 2022 2 hours ago, ianachim said: nexx ul ala ajunge in 500 euro ceea ce nu dau pe o casca Ăla e prețul de listă. La ofertă le găsești pe la 350. Oricum, să fie bine cu ce ți-ai luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Noiembrie 27, 2022 Share Postat Noiembrie 27, 2022 Salut, @ianachim daca nu te deranjeaza imi poti spune unde ai probat Airoh Commander ca si eu sunt interesat de model. Am avut un Schuberth C4, dar vreau sa trec pe ceva cu cozoroc care sa aiba si ochelari de soare integrati. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2022 1 oră în urmă, Z.Lucian a spus: Salut, @ianachim daca nu te deranjeaza imi poti spune unde ai probat Airoh Commander ca si eu sunt interesat de model. Am avut un Schuberth C4, dar vreau sa trec pe ceva cu cozoroc care sa aiba si ochelari de soare integrati. Multumesc. my moto’ cotroceni aveau un L expus si baietii sunt ok sa ai o cagula curata la tine Acum 13 ore, PzKpfW a spus: Ăla e prețul de listă. La ofertă le găsești pe la 350. Oricum, să fie bine cu ce ți-ai luat. multam frumos trebuie mers si probat nu iau casca fara sa probez plus ca l reduceri nu gasesti tot timpul marimea dorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Noiembrie 27, 2022 Share Postat Noiembrie 27, 2022 1 oră în urmă, ianachim a spus: my moto’ cotroceni aveau un L expus si baietii sunt ok sa ai o cagula curata la tine Multumesc frumos de raspuns,o sa trec pe la ei si sper sa aiba si un XL disponibil. O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 27, 2022 Share Postat Noiembrie 27, 2022 @ianachim Am vazut tarziu topicul. Tocmai am vb cu Mosul, pentru un LS2 701, varianta fara carbon [ala are inchidere pentru prafesionisti, care bifeaza cred toate cerintele tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2022 1 oră în urmă, ERU a spus: @ianachim Am vazut tarziu topicul. Tocmai am vb cu Mosul, pentru un LS2 701, varianta fara carbon [ala are inchidere pentru prafesionisti, care bifeaza cred toate cerintele tale. salutare ai putut proba undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 27, 2022 Share Postat Noiembrie 27, 2022 @EICMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 27, 2022 Share Postat Noiembrie 27, 2022 Cele de la Nexx au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 27, 2022 Share Postat Noiembrie 27, 2022 Până nu încerci, nu afli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2022 Acum 1 oră, GoodKat a spus: Castile astea cu cozoroc au si ochelari de soare incorporati? Si airoch commander si nolanul comandat au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 30, 2022 Share Postat Noiembrie 30, 2022 La 26.11.2022 la 16:59, ianachim a spus: incerc sa gasesc o varianta cat mai buna pentru achizitia unei casti care trebuie sa intruneasca urmatoarele: - sa fie comoda/ usora la purtare 10 ore pe zi timp de 30-40 zile nonstop - sa aibe cozoroc - sa aibe viziera mare - sa se gaseasca interioare de schimb - sa aibe inchidere de clapar’ nu DD!!! - un plus notabil ar fi detasarea mandibulei ca si buget … 250-350 euro NOLAN N70- 2x pareri de la posesori ar fi bine venite multam Te salut! Am avut aceleasi pretentii ca tine in ceea ce priveste proprietatile castii, drept pt. care am cumparat Nolan-ul probat de tine :)). Detasarea mandibulei face toti banii, cozorocul de demonteaza imediat. Raportul calitate/pret e foarte bun, ca la orice Nolan. Singurul minus pe care-l vad e calitatea materialului Lexan, dar eu zic ca poti trece usor cu vederea. Nu pare foarte zdravan daca comprimi casca cu putere :)). Acuma, mna, e o casca foarte practica. Recomand! Ah, am citit ulterior faptul ca ai si comandat-o. Cand o vei pune pe "modulul de vara si mers extern", adica fara mandibula si fara cozoroc, nu ti se va mai parea asa grea. Inca un minus: ai grija la reglajul cozorocului. Daca este reglat prea anterior, risti sa zgarii viziera cand o deschizi la maxim. S-o stapanesti sanitar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 30, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2022 Acum 3 ore, alexgrp a spus: Te salut! Am avut aceleasi pretentii ca tine in ceea ce priveste proprietatile castii, drept pt. care am cumparat Nolan-ul probat de tine :)). Detasarea mandibulei face toti banii, cozorocul de demonteaza imediat. Raportul calitate/pret e foarte bun, ca la orice Nolan. Singurul minus pe care-l vad e calitatea materialului Lexan, dar eu zic ca poti trece usor cu vederea. Nu pare foarte zdravan daca comprimi casca cu putere :)). Acuma, mna, e o casca foarte practica. Recomand! Ah, am citit ulterior faptul ca ai si comandat-o. Cand o vei pune pe "modulul de vara si mers extern", adica fara mandibula si fara cozoroc, nu ti se va mai parea asa grea. Inca un minus: ai grija la reglajul cozorocului. Daca este reglat prea anterior, risti sa zgarii viziera cand o deschizi la maxim. S-o stapanesti sanitar! Salutare Am plecat dupa Airoch commander si am comandat Nolan…hihihi sincer, la casti am observat ca nu e bine sa aibe foarte multe …butoane, parti in miscare, cleme sau chiar componente de aceea ma gandisem la AIROCH mai ales ca am avut si S4 de care inca nu m am despartit NOLAN m a atras prin cele 8 variante de …modularitate pentru ca o sa am nevoie de o casca pe orice fel de vreme si la dif mari de temeperatura asa cum bine ai zis o voi purta fara mandibula …DAR cu cozoroc….. ideea asta de cozoroc vine din poligonul de tragere unde port sapca iar umbra/tunelul” format de cozoroc imi calmeaza” si focuseaza unghiul de vedere la drum cozorocul iti ia din ochi acea lumina verticala care de multe ori te incurca pe timpul zilei Am retiunt sfatul de pozitionare al lui…multam caut acum sa vad cum prind sistemul de gopro, mie imi place mult sa fie pe centru castii iar bratele cozorocului ma cam incurca Commanderul avea din fabrica acolo un sistem gata pregatit …baieti destepti astept sa vad daca iau un MINI 11 si cum il prind cat mai fix ….ma gandesc sa bag 2 forante ..HAHAHA sa le plimbam sanatosi cat mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 30, 2022 Share Postat Noiembrie 30, 2022 Acum 12 minute, ianachim a spus: NOLAN m a atras prin cele 8 variante de …modularitate pentru ca o sa am nevoie de o casca pe orice fel de vreme si la dif mari de temeperatura asa cum bine ai zis o voi purta fara mandibula …DAR cu cozoroc….. ideea asta de cozoroc vine din poligonul de tragere unde port sapca iar umbra/tunelul” format de cozoroc imi calmeaza” si focuseaza unghiul de vedere la drum cozorocul iti ia din ochi acea lumina verticala care de multe ori te incurca pe timpul zilei Am retiunt sfatul de pozitionare al lui…multam sa le plimbam sanatosi cat mai mult Si pe mine la fel m-a atras, din aceleasi motive. Cozorocul te va incurca dupa 100 km/h. Mie nu-mi place. Il tin doar in oras. In rest, da, are avantajele amintite de tine. Cu placere si drumuri bune, fara test de casca! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Noiembrie 30, 2022 Share Postat Noiembrie 30, 2022 3 hours ago, alexgrp said: Cozorocul te va incurca dupa 100 km/h nu cred; spre exemplu Airoh s5 e foarte bine facuta aerodinamic,chiar cu cozoroc e peste HJC IS-17,niciodata nu am simtit presiune de la vant,pe cind la IS-17 daca intorci capul in viteza,regreti...si am mers si intre 100-140. Doar interiorul e cam ieftin la S5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 30, 2022 Share Postat Noiembrie 30, 2022 Acum 3 ore, ianachim a spus: Salutare Am plecat dupa Airoch commander si am comandat Nolan…hihihi Ce nu ți-a plăcut la Airoh? Că e pe lista mea scurtă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 30, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2022 Acum 2 minute, Doctor X a spus: Ce nu ți-a plăcut la Airoh? Că e pe lista mea scurtă. nimic chiar vream s o iau DAR posibilitatea de a ManiPula modularitatea NoLanului m a facut sa ma schimb’ in decizie ps DD ca si inchidere, nu aveau decat L la proba si ma strangea fata de L de la Nolan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate