Razmar Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Acum 5 ore, WotRU2Me a spus: Pai ca actrita e clar ca n-o sa facă mulți purici. De ce? Pare destul de expresiva fatuca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Are asperger, un soi de autism. Ar trebui să fie la școală, nu să fie folosită pentru mulți bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Atata ura într-un copil n-am mai vazut. Daca ar avea asta vreun cuvant de zis ar extermina cateva miliarde repede. Faptul ca i se da genul asta de atentie cand ea nu e in stare sa lege doua idei coerent e trist si grav. In mai putin de 50 de ani populația lumii s-a mai mult decat dublat. Asta inseamna ca in cursul unei vieti de om, om astăzi cu speranța de viata de peste 90 ani, populatia lumii s-a cvadruplat sau mai rau. De la cca 3,5 miliarde la peste 16 miliarde. Raspunsul pentru toate problemele e scoala, dar ea nu cauta soluții, ea cauta atenție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Acum 33 minute, Altair a spus: Faptul ca i se da genul asta de atentie cand ea nu e in stare sa lege doua idei coerent e trist si grav. Si mai grav e faptul ca are destui prosti care se uita la ea ca la Dumnezeu, @Starcream de exemplu dar nu e singurul babalau care a pus botul la vrajeala cu Greta. Pe alte forumuri e jale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 5, 2019 Share Postat Octombrie 5, 2019 Hahahaha...bai, saraca fata, multa cruzime pe net...lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 5, 2019 Share Postat Octombrie 5, 2019 aN0zoB3_460svvp9.webm Am inventat o minge de golf care se duce singură în gaură dacă este la mai puțin de 5 cm de ea. Acum să țin minte să nu o pun vreodată în buzunarul de la spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 5, 2019 Share Postat Octombrie 5, 2019 De pe Facebook: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Ce se mai poartă... Să protejăm și bărbatul.. îl cunoaște careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Dilemă Acum 44 minute, Christian 1 a spus: Ala s-o imbracat cu haine de capatat sau le-o gasit la tomberonu' din spatele blocului? Nu mai e nici noncomformismul din moda ce-o fost... Daca observi simplitatea cu care poți dobândi statutul de nonconformist in modă..și tu poți, dacă ai ceva pantaloni de ski , o foarfecă, sacou și o helancă. Nu uita să pui poză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 (editat) Acum 21 minute, Flower-Power a spus: Daca observi simplitatea cu care poți dobândi statutul de nonconformist in modă..și tu poți, dacă ai ceva pantaloni de ski , o foarfecă, sacou și o helancă. Nu uita să pui poză. Psihăloagă ești, creatură de modă masculină mai lipsește să te faci! Înțeleg de ce unii aleg liniștea... Editat Octombrie 8, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Chiar mă pricep.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 nu te cred...săracul căluț, cu toboganul nu ai poză? Very funky! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 ✌ perrrfect! La epilat, ne programăm și noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Luați-vă o cameră! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Acum 5 minute, Christian 1 a spus: De ce,vrei sa mergem impreuna,simti nevoia? Nu,măi..eu mă descurc..eram îngrijorată de tine. Eu nici nu clipesc când îmi pune aia(tanti de la cosmetică) ceara. Și nici când o trage..e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 (editat) Din pacate desi numarul creste calitatea genetica scade constant,de la lipsa de concurenta plus promovarea/ajutarea a tot felul de rebuturi sau anormalitati PS: scuze,era o remarca la pozele si clipul cu fata aceea autista Editat Octombrie 8, 2019 de mihai c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Acum 7 minute, Christian 1 a spus: Daa' ce-i rau in a fi paros? Vorbim de fashion,da? Glezne la vedere, epilat..and so much more. Dar discuția despre burtă o lăsăm după epilat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Renunți? Și eu care mă gândeam că ești noul model..am o prietenă care are agenție de modelling. Biznis baby! Făceai reclamă la ceva sigur, căluți, tobogane rezistente..and so on. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Doar modeling...reclame, așa ajungi să joci în filme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 1 oră în urmă, Christian 1 a spus: Cu toboganu' am doar in plan secund,caci nu-i accesoriu vestimentar. Dar in schimb am cu ultimu' trend pe chopper-cruiser: Sa înțelegem ca aici... Calareai protejat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 Acum 59 minute, Christian 1 a spus: modeling si curveling Moooooor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 erdeeș inventează o nouă marcă. Tot e bine că nu e kawasanchi sau mobrasaki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 Mai Chris'...da' pe asta n-o stiai?! Fii cuminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Octombrie 9, 2019 Share Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Cel mai mare jaf din istorie surprins de un fotograf Editat Octombrie 9, 2019 de cercelgeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate