Penetru Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Un elicopter s-a prăbuşit într-un cimitir. Poliţiştii au recuperat 300 de victime, săpăturile continuă. VID-20240926-WA0096.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Snapsave.app_460907984_1639322523305576_8298767992941226470_n.mp4 ssstwitter.com_1726839450559.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Acum este cu oferta la Lidl, ....eu parca totusi nu as cumpara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 1 hour ago, apriliacluj said: Acum este cu oferta la Lidl, ....eu parca totusi nu as cumpara.... Sunt doua straturi, depinde care din ele a fost reciclat/refolosit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 WhatsApp Video 2024-09-27 at 17.36.22_bff455ce.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 abAMR48_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 28 Share Postat Septembrie 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 28 Share Postat Septembrie 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Să nu razi, dar tocmai am primit de la ai mei 6 baxuri de unisol și unul de 10 kg de zahar (au pământ dat la asociație). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 La 25.09.2024 la 7:51, Microbec a spus: @ENEOS, crezi ca @Flipper mai si citeste pe aici, sau doar posteaza? Citesc functie de timp, chiar incerc sa verific macar in fuga ce s-a postat, dar ma poti intreba direct. Unii mai avem si alte treburi dragule, asa ca scuzele mele daca am repetat postari. Esti mai bine acum? bb54acce-10fb-4200-af0e-576019076b12.mov 435cbc3f-366c-4a7d-9ddf-555f5cf05b00.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 (editat) 9 hours ago, FlipperCo said: Esti mai bine acum? Eu sunt. Multumesc pentru ca si in aceasta postare mi-ai reamintit cel putin patru glume puse recent de altii sau chiar de tine in postul anterior. Mai bine puse de mai multe ori decat deloc, nu? Editat Septembrie 30 de Microbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 1 hour ago, Microbec said: Mai bine puse de mai multe ori decat deloc, nu? Rasul e molipsitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 Mă întâlnesc cu un prieten care nu reuşea să pronunţe "R", ceva de genul "iăţuştele zbuidă" reuşea el să pronunţe, în sfârşit, ziceam că mă întâlnesc cu el şi era tare supărat ba mai avea şi un ochi vânăt aşa că îl întreb ce a păţit. -Du-te dhacului că din cauza ta! - zice el. -Cum din cauza mea? -Am zis să agăţ şi eu una la bai şi am folosit una dinthe foimulele tale de succes... -Ce formulă ai folosit nefericitule? -Aia cu "hai cu mine la păduie ca să îţi dau fhagi şi....". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 (editat) c0908290-93ad-4db2-912a-82975d588058.mov 09c852b9-9f9f-4a9d-a29b-e2cf1140baf9.mov Daca am ofensat vreun pudic imi cer scuze! Clar nu mai postez broscute testoase si melci :)) Editat Octombrie 1 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 În general românii sunt lipsiți de reacție și trec foarte ușor peste gesturile revoltătoare ale politicienilor, dar iată că din când în când mai apare câte un erou care nu vrea să accepte resemnarea. Un astfel de cetățean erou a apărut azi în stațiunea Neptun, unde se află una din multe vile de protocol de care se folosește Klaus Iohannis ca să fugă de muncă. Revoltat de faptul că președintele și-a construit din bani publici un teren de golf cu trei găuri în curtea vilei din Neptun, eroul nostru a fost cuprins de o sete de răzbunare imensă. Ca un făcut, în același moment l-a cuprins și o c*care zdravănă, așa că a trecut degrabă la acțiune. A sărit cu mari eforturi gardul vilei, s-a luptat și cu doi câini de pază, dar n-a renunțat și în cele din urmă a răzbit și a ajuns pe terenul de golf din curtea vilei. Iar aici a făcut ceea ce orice român cu spirit civic ar fi făcut: s-a căc@t în cele trei găuri ale terenului de golf până le-a umplut complet. De astfel de eroi are nevoie țara noastră, sperăm să nu rămână un caz izolat. https://www.timesnewroman.ro/politic/eroul-de-la-neptun-un-roman-s-a-ccat-in-gaurile-din-terenul-de-golf-al-lui-iohannis/#google_vignette Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate