Philip_HD Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 ...intuneric... gonesti cu masina cu o viteza constanta ... in stanga ta este o prapastie, in dreapta ta, paralel cu tine merge o autospeciala de pompieri cu aceeasi viteza ca tine. In fata ta galopeaza un elefant la fel de repede care este mai mare decat masina ta si nu poti sa-l depasesti. In spatele tau te urmareste un elicopter foarte aproape de sol. Elefantul si elicopterul isi mentin viteza. Ce faci, ca sa scapi din situatia asta? --- Mesaj completat în 08 Dec 2007 21:01 -------------Raspunsul: ...... te dai jos din carusel si altadata sa nu mai bei ca porcul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) Mai incerc odata... Nu merge...pacat Editat Decembrie 9, 2007 de Hai-Hui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Se duce un tip la doctor: - Dom' doctor, io sufar de PLEONASM... - Nu se poate domnule, poate de NEOPLASM... - Nu dom'le, am zis bine, PLEONASM! - Pai, explicati-mi... - Dom'le, io am 35 de ani, am o prietena superba de 25 de ani, dar de fiecare data cind vrem si noi sa ne iubim, penisu' - poola! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 (editat) Un tip mergand pe strada vede o tipa `beton`. Se apropie usor si ii spune: - Papusa ... se pare ca avem acelasi drum?! - Nu cred! ... Eu nu merg in p..da matii!! Un negru ii spune unu alb: Cand ma nasc sunt negru, cand cresc sunt negru, cand stau la soare sunt negru, cand mi-e frig sunt negru, cand sunt speriat sunt negru, cand sunt bolnav sunt negru, iar cand mor sunt tot negru. Iar tu, omule alb, cand te nasti esti roz, cand cresti esti alb, cand stai la soare esti rosu, cand ti-e frig esti albastru, cand esti speriat esti galben,cand esti bolnav esti verde, iar cand mori esti cenusiu, si tu ma numesti pe mine colorat? Editat Decembrie 10, 2007 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Small Engineers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Se apropia Craciunul. Un copil ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun: 'Draga Mosule, te rog mult sa-mi aduci un trenulet electric, o masinuta si o ciocolata' .Se duce copilul la posta si duce scrisoarea. Postaritele deschid scrisoarea, o citesc si li se face mila de copil. Hotarasc ele sa puna mana de la mana si sa-i cumpere copilului darurile. Strang ele banii cumpara trenuletul, cumpara masinuta, dar de ciocolata nu le mai ajung banii. Trimit cadoul copilului. La cateva zile de la Craciun copilul duce la posta o alta scrisoare cu multumirile pt Mos Carciun '" Draga Mosule, iti multumesc pentru cadouri, trenuletul este magnific, masinuta este super. Eu sunt convins ca mi-ai trimis si ciocolata, dar cred ca p..dele alea de la posta au mancat-o. --- Mesaj completat în 11 Dec 2007 09:39 -------------Angajatii unei companii multinationale sint intrebati ce vor face cu banii din prima de Craciun. Elvetianul: Din banii de prima imi cumpar o barca. Reporterul: Si cu restul? Elvetianul: Si cu restul imi renovez fatada casei. Englezul: Din banii de prima imi cumpar o masina sport. Reporterul: Si cu restul? Englezul: Si cu restul ma duc intr-o excursie in Africa. Romanul: Din banii de prima imi cumpar un pulover. Reporterul: Si cu restul? Romanul: Restul mi-l da mama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 >> METAFORA "ECHIPEI" DE GASTE* * > > din Cursul "Abilitati manageriale in lucrul cu oamenii" >> >> 1. Gastele zboara in stoluri in forma de V. Cand fiecare gasca da >> din aripi ea creeaza un curent ascendent ce sustine gasca din spatele >> ei. Astfel stolul inainteaza cu 71% mai repede decat daca fiecare gasca >> ar zbura singura. >> 2. Cand o gasca iese accidental din formatie, ea simte imediat >> rezistenta curentului de aer si de aceea revine imediat in stol. >> 3. Cand gasca din fruntea stolului oboseste, ea nebeneficiind deloc >> de curentul ascendent, se retrage in mijlocul formatiei pentru a se >> odihni si o alta gasca ii ia locul din fata. >> 4. Gastele din stol gagaie pentru a o incuraja pe cea din fata sa >> mentina viteza. >> 5. Cand o gasca se imbolnaveste sau este ranita, doua gaste din >> stol ies din formatie si zboara in jos dupa ea pentru a o ajuta si >> proteja. Ele raman cu gasca bolnava pana cand aceasta isi revine sau >> moare si isi continua apoi drumul cu un alt stol. >> * >> MORALA**: Daca omul ar avea minte macar cat o gasca, ar invata cate ceva >> din obiceiurile lor.* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 (editat) Di viteza le-am postat pe un topic nou ! Acum le-am pus si aici! 1. Plata se face ...direct la sursa ! 2. Motociclista ....in cada ! Editat Decembrie 11, 2007 de phyton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Robot Chicken Star Wars: Partea I: PZ3ZrmXhSfE Partea II: mpRWyIqg3nY Partea III: Ccl9ZZRhk5Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Q: Ce este iubirea? A: Lumina vietii. Q: Ce este casatoria? A: Factura la lumina. --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 17:09 -------------Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu exceptia p.... Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip cu exceptia zonei albe. Doua batrane se plimbau pe plaja si observa ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte: - Nu exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70 m-am resemnat in sfarsit fara... Acum, am 80 de ani, nenorocitele cresc ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Q: Ce este iubirea? A: Lumina vietii. Q: Ce este casatoria? A: Factura la lumina. <small>--- Mesaj completat în 12 Dec 2007 17:09 -------------</small><br/>Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu exceptia p.... Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip cu exceptia zonei albe. Doua batrane se plimbau pe plaja si observa ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte: - Nu exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70 m-am resemnat in sfarsit fara... Acum, am 80 de ani, nenorocitele cresc ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Di viteza le-am postat pe un topic nou ! Acum le-am pus si aici! 1. Plata se face ...direct la sursa ! cam urat POS-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 (editat) cam urat POS-ul... La ce faci referire ? La poze ? La scris ? Sau la poza ta de la personal photo ? Chiar nu inteleg ! asa ca detaliaza! Editat Decembrie 12, 2007 de phyton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 La ce faci referire ? La poze ? La scris ? Sau la poza ta de la personal photo ? Chiar nu inteleg ! asa ca detaliaza! probabil Point Of Sale. chestie de gust acu...cine se simte...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 http://www.220.ro/Cel_mai_original_Drift_m...ania-41762.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Femeie la volan incredibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 http://www.220.ro/Cel_mai_original_Drift_m...ania-41762.html Filmuletul care apare pe youtube are un sit in rusa la inceput. Pe 220 e taiata partea de inceput. So, it's not Made in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 5 minute sa scoti masina din parcare ?? Mare noroc a avut baba ca nu mai era si alti soferi prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Seful ii spune angajatului: - Faci totul atat de incet! Gandesti incet, scrii incet, vorbesti incet, te misti incet! Faci vreun lucru repede? - Da, obosesc repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Din clasici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Cand mergeti sa va puneti benzina stati cateva secunde sa va aduceti aminte pe ce parte este rezervorul? Se pare ca nu este nevoie sa tinem minte, pentru ca s-au gandit sa ne ajute constructorii de masini. Daca ne uitam la bord la indicatorul pentru benzina, vom vedea ca pompa desenata are si maner. Manerul este desenat fie la stanga, fie la dreapta, depinde de masina. Daca manerul este desenat la dreapta, inseamna ca rezervorul masinii tale este in dreapta; daca este desenat in stanga, inseamna ca rezervorul este in partea stanga. Simplu. Bineinteles ca dupa ce am gasit aceasta informatie pe net a trebuit sa cobor la masina sa vad daca este adevarat. In cazul masinii mele regula se aplica. Acum ramane de vazut daca se aplica si in cazul vostru. Poate este doar o legenda care circula pe net, dar daca este vorba doar despre asa ceva, atunci ar trebui sa-i inspire pe constructorii de masini pentru ca este o idee buna. oare la motocicleta este la fel ? voi pe ce parte aveti rezervorul la motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 oare la motocicleta este la fel ? voi pe ce parte aveti rezervorul la motocicleta ? Puteam sa jur ca o sa ne intrebi asta... Oricum, daca nu postai, aveam eu de gand s-o fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 http://www.220.ro/Fetze_de_bebelusi-8503.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 oare la motocicleta este la fel ? voi pe ce parte aveti rezervorul la motocicleta ? Ma, la mine nu e nici un bec cu pompa... deci e pe mijloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate