WotRU2Me Postat Decembrie 4, 2019 Share Postat Decembrie 4, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Aflati pe x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Acum 9 ore, john17 a spus: Deloc, chiar minunată. Am și înghețată! Reformulez atunci: mă așteptam la mai mult de la tine! N-ai zis nik de stadiul ăla... Așteptările sunt proiecțiile tale care nu sunt neapărat conforme cu realitatea și cu dorințele celuilalt. Să revenim, cum le zice băiatul ăsta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Noroc că sunt frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Un nou "ânceput". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Acum 40 minute, pitesti2010 a spus: Un nou "ânceput". stiu ca traducerile strica bancurile dar am nevoie de traducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 (editat) Citeste cu voce tare, e un banc fonetic. Lasa tot ce a fost inainte si ia-o de la capat. Editat Decembrie 5, 2019 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Acum 1 oră, paulynos a spus: Citeste cu voce tare, e un banc fonetic. Lasa tot ce a fost inainte si ia-o de la capat. Pai e cam forta "ă" ul ala.. Nu se aude deloc. Gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Ca tot se vorbea mai devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Acum 6 ore, john17 a spus: Noroc că sunt frumos. E mică ? Acum 23 minute, Kosh a spus: Ca tot se vorbea mai devreme... Ăsta nu e Georgică, clar...el a zis că se epilează. Oare cine e..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Îmi aduc aminte că și eu am întâlnit în trecut un astfel de om și i-am dat telefonul..doar atât m-am îndurat. A fost totuși înțelegător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Acum 14 minute, pitesti2010 a spus: Butelia e "dead weight" , ailalta e in viu, e mai usor de carat + te gandesti la "beneficii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Într-o seară Moş Crăciun se chinuia să deschidă Excelul cu fetele rele şi nu prea-i ieşea, moment în care pe uşă intră un îngeraş cu bradul şi întreabă : -Unde pun ăsta? Iritat moşul răspunde: -Bagă-ţi-l în poponeata! De atunci există tradiţia de a înfige figurina aia cu îngeraşul în vârful bradului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 De azi-noapte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Decembrie 6, 2019 Share Postat Decembrie 6, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate