vintze Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 VID-20210608-WA0002.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 194323907_223063702714889_2185179311432945145_n.mp4 se deschide un nou punct de frontieră între india și pakistan. Bebeblușele, dans! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 (editat) Nope! Este festivitatea de deschidere a frontierei intre cele doua tari. In fiecare zi au loc doua astfel de festivitati: dimineata la deschidere si evident, seara la inchidere a punctului de trecere. Este motiv de mandrie la care participa o groaza de spectatori. Imi doresc sa vizitez in viitor si sa vad si eu macar o astfel de festivitate. Uite o pustoaica de nici 20 de ani care a trecut in India pe motocicleta, chiar inainte de inchiderea de seara. A fost ultimul vehicol din acea seara: Editat Iunie 8, 2021 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 (editat) @Bored Panda M-ai omorit cu tulpina ..... ! Am ris de mi-au dat lacrimile. I-o trimit si sotiei .... prima si ultima ...... o sa-i spun ca n-am sa divortez niciodata, n-am de ce ... Editat Iunie 8, 2021 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 VID-20210608-WA0003.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 19 minutes ago, Contabil said: @Bored Panda M-ai omorit cu tulpina ..... ! Am ris de mi-au dat lacrimile. I-o trimit si sotiei .... prima si ultima ...... o sa-i spun ca n-am sa divortez niciodata, n-am de ce ... Sa fie primit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 8, 2021 Share Postat Iunie 8, 2021 Acum 9 ore, vintze a spus: 194323907_223063702714889_2185179311432945145_n.mp4 6 MB · 0 downloads se deschide un nou punct de frontieră între india și pakistan. Bebeblușele, dans! As trimite toti baieteii “de bani gata” plini de ei, sa faca macar 6 luni de armata la astia (si nu doar pe ei). Acum 9 ore, Kosh a spus: Nope! Este festivitatea de deschidere a frontierei intre cele doua tari. In fiecare zi au loc doua astfel de festivitati: dimineata la deschidere si evident, seara la inchidere a punctului de trecere. Este motiv de mandrie la care participa o groaza de spectatori. Imi doresc sa vizitez in viitor si sa vad si eu macar o astfel de festivitate. Uite o pustoaica de nici 20 de ani care a trecut in India pe motocicleta, chiar inainte de inchiderea de seara. A fost ultimul vehicol din acea seara: Bravo ei, foarte tare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 La 05.06.2021 la 0:10, Dan_06 a spus: Nu am parul alb, deci care e faza? Inseamna ca nu ai prins vremea/moda cu tufisuri/bufnite. Acum, na, nici eu nu am prins-o pe aia a lui Marin Preda. Lui ii placeau cu par cat mai mare pe picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Acum 2 ore, _Raul_ a spus: Inseamna ca nu ai prins vremea/moda cu tufisuri/bufnite. Acum, na, nici eu nu am prins-o pe aia a lui Marin Preda. Lui ii placeau cu par cat mai mare pe picioare. Sunt atât de bătrân încât când văd un bărbos cu masca îmi aduc aminte de reclamele la chiloți de damă din Nekermann. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Acum 2 ore, Penetru a spus: reclamele la chiloți de damă din Nekermann. hahahahaha, corect!! ________________________________ preturi in DM, nu eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 (editat) Acum 3 ore, apriliacluj a spus: hahahahaha, corect!! preturi in DM, nu eur Fratioare... Editat Iunie 9, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Lunetistul își așează trepiedul. Se uita la el, il trage foarte atent cu exact 1 mm mai la stânga. Cu multă atenție așează arma în suport. Are un fir de praf pe patul puștii. Îl înlătură cu dexteritatea unui tăietor de diamante - arma lucește și e reglată cu precizia adecvată elevării clădirii pe care se află. Scoate luneta, se uita atent să nu aibe vreo deviație, imperfecțiune sau vreo urmă pe lentile, apoi o conectează și pe aceasta cu precizia unui chirurg aflat în operație pe creier. Începe să se calibreze ținând cont de viteza vântului. Sună telefonul. Fără să își miște bărbia de pe patul puștii, cu mișcări foarte fine, răspunde foarte calm: - Da, iubito. - Iubitule, a venit mama. - Văd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Acum 18 minute, ENEOS a spus: Lunetistul își așează trepiedul. Se uita la el, il trage foarte atent cu exact 1 mm mai la stânga. Cu multă atenție așează arma în suport. Are un fir de praf pe patul puștii. Îl înlătură cu dexteritatea unui tăietor de diamante - arma lucește și e reglată cu precizia adecvată elevării clădirii pe care se află. Scoate luneta, se uita atent să nu aibe vreo deviație, imperfecțiune sau vreo urmă pe lentile, apoi o conectează și pe aceasta cu precizia unui chirurg aflat în operație pe creier. Începe să se calibreze ținând cont de viteza vântului. Sună telefonul. Fără să își miște bărbia de pe patul puștii, cu mișcări foarte fine, răspunde foarte calm: - Da, iubito. - Iubitule, a venit mama. - Văd. bahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 buna de tot!! hahahaha PS. vreau telefonul lunetistului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 Klaus Iohannis a început să-i adreseze lui Macron un sfat legat de incident. Președintele român i-a transmis deja omologului său francez cuvintele „ar”, „fi”, respectiv „trebuit”, urmând a-l rosti și pe „să” în cursul zilei de azi; Mircea Badea râde de președintele francez: „Păi așa se-ncasează?! Lasă că n-a căzut din picioare, da’ nici măcar n-a leșinat!” Într-o postare pe Facebook, Traian Băsescu îi găsește justificări agresorului: „Peut-être que le président a dit quelque chose, peut-être qu’il a maudit”; Sesizând breșa de securitate din jurul lui Macron, mai mulți golani de la el de la bloc i-au lipit gumă-n păr și i-au furat croissantele, sub amenințarea unor șuturi în poponeata de-alea tari, cu șpițu’ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 9, 2021 Share Postat Iunie 9, 2021 (editat) Acum 12 ore, apriliacluj a spus: hahahahaha, corect!! ________________________________ preturi in DM, nu eur Cred că aveai paginile lipite.. Acum 3 ore, cercelgeo a spus: De unde naiba ai porcăriile astea..e de pe vremea când avea apriliacluj Neckerman nou. Editat Iunie 9, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aAbXMZZ_460svav1.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 IMG_1848.MP4 IMG_1719.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate