Puc Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 mi-a luat ceva sa citesc tot.... No ce bine cas ardelean! si mie mi-a luat ceva sa fac scroll peste doua ecrane pe care le-ati citat doar ca sa scrieti cate un rand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damutz20 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 poate a mai fost (scuzele de rigoare), dar rasul din filmulet e penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) poate a mai fost (scuzele de rigoare), dar rasul din filmulet e penal. M-am cacao pe mine de ras (le-au sarit figurile)!Am mai vazut unu odata la mine in fata blocului a intrat pana la gat in canal! I-a uitati niste fricosi: Editat Iunie 30, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 M-am cacao pe mine de ras (le-au sarit figurile)!Am mai vazut unu odata la mine in fata blocului a intrat pana la gat in canal! I-a uitati niste fricosi: ia?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 http://www.trilulilu.ro/vilnius/a6aac19b4ad374 Nu stiu daca e pentru rubrica de FUN sau pentru rubrica hai sa-i impuscam.(Si nu ma refer la Sting), Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Am fost si am baut cafea la o terasa in techirghiol si am primit bonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Am fost si am baut cafea la o terasa in techirghiol si am primit bonul Ti-ai numarat dintii i-i mai ai pe toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 http://www.220.ro/Taranu_cu_laptopul___Vir...anii-88799.html deci ce face omu cu mana lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 la IKEA (din pacate aveam doar telefonul mobil la mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 fun...'' i-i '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cate camile valoreaza prietena/sotia ta? http://camels.evilsun.org/index.php cam 37 de camile si 4 capre se pare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 http://www.220.ro/Taranu_cu_laptopul___Vir...anii-88799.html deci ce face omu cu mana lui ... Si eu sunt taran, vreu sa tai un laptop cu toporu...........cine se ofera sponsor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cum se transporta piese de utilaje agricole.... Desi stia ce urma sa ia, clientul a venit totusi cu un Megane... PS: nu vreti sa stiti cat costa piesa aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Cum se transporta piese de utilaje agricole.... Desi stia ce urma sa ia, clientul a venit totusi cu un Megane... PS: nu vreti sa stiti cat costa piesa aia... n-am inteles..care dintre piese e scumpa? si..ce e FUN? scuzati dublele Editat Iulie 1, 2008 de Smooch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) n-am inteles..care dintre piese e scumpa? si..ce e FUN? Pustiulica, confunzi motociclism.ro cu mirc-ul. Du-te, tata, la joaca, la groapa cu nisip. Si ca sa intelegi: in cutia aia de lemn e o piesa foarte scumpa de la o combina. Si fun e modul CUM e transportata. In caz ca nu observi, e aproape dublu ca lungime fata de masina. Dar deh, stiu, e greu... Somn usor, ca ti-ai ratat somnul de dupa amiaza de la gradinita. Te asteptam peste cativa ani. Si acu hai, scoate o replica "inteligenta", asa cum ne-ai invatat pana acum. LE: si acu, sincer, explica-mi si mie ce e fun in pozele puse de tine... Chiar nu inteleg. Editat Iulie 1, 2008 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Pustiulica, confunzi motociclism.ro cu mirc-ul. Du-te, tata, la joaca, la groapa cu nisip. Si ca sa intelegi: in cutia aia de lemn e o piesa foarte scumpa de la o combina. Si fun e modul CUM e transportata. In caz ca nu observi, e aproape dublu ca lungime fata de masina. Dar deh, stiu, e greu... Somn usor, ca ti-ai ratat somnul de dupa amiaza de la gradinita. Te asteptam peste cativa ani. Si acu hai, scoate o replica "inteligenta", asa cum ne-ai invatat pana acum. LE: si acu, sincer, explica-mi si mie ce e fun in pozele puse de tine... Chiar nu inteleg. Eh stai relax, te consumi degeaba cu el. Propun sa-i facem un topic special numai cu greseli gramaticale de corectat, e distractia lui cea mai mare. Cat despre pozele postate de tine, in lipsa masinii cred ca ar fi fost in stare sa o transporte pe 2 carucioare de butelii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 de mic ii plac motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 de mic ii plac motocicletele UUUUUUUuuuuuuu........ce stres ii acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Pustiulica, confunzi motociclism.ro cu mirc-ul. Du-te, tata, la joaca, la groapa cu nisip. Si ca sa intelegi: in cutia aia de lemn e o piesa foarte scumpa de la o combina. Si fun e modul CUM e transportata. In caz ca nu observi, e aproape dublu ca lungime fata de masina. Dar deh, stiu, e greu... Somn usor, ca ti-ai ratat somnul de dupa amiaza de la gradinita. Te asteptam peste cativa ani. Si acu hai, scoate o replica "inteligenta", asa cum ne-ai invatat pana acum. LE: si acu, sincer, explica-mi si mie ce e fun in pozele puse de tine... Chiar nu inteleg. sa-ti zic de mama,de tata? Eh stai relax, te consumi degeaba cu el. Propun sa-i facem un topic special numai cu greseli gramaticale de corectat, e distractia lui cea mai mare. Cat despre pozele postate de tine, in lipsa masinii cred ca ar fi fost in stare sa o transporte pe 2 carucioare de butelii alt 'motociclist' jegos..dati-va foc ba..cacanarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Cate camile valoreaza prietena/sotia ta? http://camels.evilsun.org/index.php cam 37 de camile si 4 capre se pare ) well, i reckon your girl is worth more or less 83 camels, 1 goats and 1 sheep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) LE: si acu, sincer, explica-mi si mie ce e fun in pozele puse de tine... Chiar nu inteleg. pai in poze sunt Smuci si prietena lui mai... Editat Iulie 1, 2008 de sharpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 pai in poze sunt el si prietena lui mai... alt jaf..o sa pun poze cu tine ba sharpe, alea-s FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 http://eatliver.com/i.php?n=363 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 alt jaf..o sa pun poze cu tine ba sharpe, alea-s FUN ia zi maestre si pentru mine o dedicatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ia zi maestre si pentru mine o dedicatie nu stiu sa-mi fi facut vreo problema..sau da?! ca ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate