FlipperCo Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Acum 26 minute, ENEOS a spus: Asta merge la secțiunea în angliuski! da, si acolo! Acum 27 minute, ENEOS a spus: Asta merge la secțiunea în angliuski! da, si acolo! ….unde scriu eu si unde/cum apare sinici sa editez n-am putut, scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Ești bâlbâit! On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Voi la câți kilometri schimbați uleiul la remorcă? aVvjXOP_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Incident simpatic azi la Palatul Victoria, acolo unde Marcel Ciolacu l-a invitat pe medicul Cătălin Cîrstoiu la discuții legate de candidatura la primăria Capitalei. La un moment dat medicului de la Spitalul Universitar i-a picat privirea pe un plic cu bani și, din reflex, l-a luat și l-a băgat în buzunar. În respectivul plic se aflau însă banii lui Marcel Ciolacu, ultimul lui salariu de la Guvern, mai exact, pentru că premierul preferă să-l încaseze cash, că nu are încredere în bănci. Când Ciolacu a întrebat nedumerit „Unde a dispărut plicul cu banii mei?”, medicul Cîrstoiu a realizat gafa și a scos plicul din buzunar. „Mă scuzați, defect profesional”, a spus doctorul Cîrstoiu și i-a dat plicul lui Ciolacu. Premierul nu s-a supărat însă deloc, ba chiar a zâmbit încântat. „Deși nu sunteți membru PSD, vă comportați ca și cum ați fi unul. Mă bucur foarte tare că veți fi candidatul nostru pentru primăria din București”, i-a spus Ciolacu managerului de la Spitalul Universitar. timesnewroman.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Acum 31 minute, ENEOS a spus: e ca si cu PLM,...... plec la magazin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 VID-20240320-WA0012.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Când se magnetizează motocicletele... aW4BLed_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 Clip video WhatsApp 2024-03-26 la 10.08.15_fe69f54c.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 Am găsit femeia ideală, de două ori mai multă xdă, zero vorbărie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 VID-20240326-WA0016.mp4 Jur c-am vrut să-l pun la electrificați dar sigur s-ar fi urticat câțiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 28 Share Postat Martie 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 28 Share Postat Martie 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 https://www.instagram.com/reel/C4dUKkQNPN1/?igsh=MWl0N2FnOGU5NjV3OQ== 7ffc2f28-dc25-42cb-8b18-e4aaf968760e.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate