Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Pe Transfagarasan, in alerta, urca Aro-ul politiei in marsarier. Un trecator ii intreaba: - Da bine mai baieti, de ce urcati voi pe traseul acesta periculos cu spatele? - Pai, ne-am gindit ca daca sus nu gasim loc de intors, vom putea veni la coborare cu fata. Dupa un timp, din nou echipajul politiei, coborand Transfagarasanul, tot in marsarier. Trecatorul din nou: - Pai bine mai baieti, de ce coborati Transfagarasanul cu spatele? - Am gasit loc de intors! Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, vazind ca totusi nu poate sa scape de politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si spune: - Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci. Tipul se gandeste putin si raspunde: - Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 nu stim nimic unul despre celalalt ...dar nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul", o linisteste el. Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare. Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare. Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. "Ai fost incredibil, iubitule", il intampina ea, inca surprinsa de reperezentatie. "Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul." Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 50 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand niciun fel de oboseala. "Ooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot" "Nu", spune ea, "Am fost curva in Braila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 cu engleza cum stati?... http://users.skynet.be/bk258512/idiot_test.swf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 cu engleza cum stati?... http://users.skynet.be/bk258512/idiot_test.swf asteptam The Idiot Test 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 http://img440.imageshack.us/my.php?image=spiderhl2.png Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 cu engleza cum stati?... http://users.skynet.be/bk258512/idiot_test.swf Bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sqq Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 http://www.freestuffhotdeals.com/hacker/1.html a trecut cineva de 12 ? a trecut cineva de 12 ? am ajuns la 16 :-s ma fac hacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 http://www.freestuffhotdeals.com/hacker/1.html da, e tare dar cum trec de 15? ce legatura are buchanan???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) http://www.freestuffhotdeals.com/hacker/1.html da, e tare dar cum trec de 15? ce legatura are buchanan???!!! Moamaaa!! Mi-aduc aminte de gioculetzu' asta, l-am terminat acu' fo' doi ani!! foarte tare!! Are fo' 22 sau 23 de nivele.. gasisem altele, mult mai complexe, la alea chiar am renuntat, cereau niscai cunostinte pe care nu le aveam, si pe care nu le gineai de pe gugal din doo click-uri.. Spoiler!! buchanan e al cinshpcelea prezident Daca mai ai blocaje, baga un pemeu.. Editat Noiembrie 10, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Eu am ramas la 4 ! si a naibii daca stiu de la ce vine "ruof" Asta e sunt greu de cap ! Editat Noiembrie 10, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sqq Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu am ramas la 4 ! si a naibii daca stiu de la ce vine "ruof"Asta e sunt greu de cap ! four e ma rouf am ajuns si io la 16 acum e haos daca chuck norris are 5 $ si tu ai 5 $ chuck norris are mai multi bani ca tine --------------------------------------------- chuck norris e singuru om care a numarat pana la infinit de 2 ori --------------------------------------------- chuck norris doarme cu perna sub pistol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 http://www.adultswim.com/games/fiveMinutes/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 If the global crisis continues, by the end of the year, only two Banks will be operational: the Blood Bank and the Sperm Bank Logically.... Those 2 banks will merge and will be called 'The Bloody Fucking Bank' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorola Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 a trecut cineva de 12 ? am ajuns la 16 :-s ma fac hacker ultimul e 23 http://www.freestuffhotdeals.com/hacker/Woody.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Potential Problem with Obama Presidency -------------------------------------- Balada angajatilor model Imi place munca, bani de-ar fi s-aduc in firma zi de zi Imi place sefu ' cel mai tare! Si sefii lui, pe fiecare.. Iubesc biroul, ce-i pe el , Concediul nu-l iubesc de fel ! Mobila gri plina de praf , Hirtiile crescute vraf . De munca mea sunt fericit , Nimic atita n-am iubit . Iubesc computerul fereastra Cu scafirlia lui albastra Iubesc sedintele mai lungi Cind am in creier cifre, dungi Iubesc va spun acu ' din nou Sa stau o viata la birou! Imi place munca , as munci Mai mult in fiecare zi Nu vreau salariu nu vreau prima Mi-ajunge-o critica pe luna... Nu vreau nimic decit un pat Linga pc-ul meu cel drag Sa pot munci aci non-stop Pina se urca firma-n top! Nu vreau nimic nici daca mor Doar sa ma puie pe birou Si sa ma-ngroape-ntre dosare Ca pe Eminovici in mare.... -------------------------------------- -------------------------------------- Editat Noiembrie 11, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 -Alo! Societatea pentru ajutorul alcoolicilor? -Da. Aveti probleme? -Da. As dori sa stiu cum se face lichiorul de ciocolata... Un terorist intra intr-un petshop la parterul unui zgarie nori si striga: Am o bomba, in 30 de secunde sa fiti toti afara! la care din fundul magazinului o broasca testoasa: Ce bulangiu esti bah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Topul celor mai sexoshi 6 berbanti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 four e ma rouf am ajuns si io la 16 acum e haos daca chuck norris are 5 $ si tu ai 5 $ chuck norris are mai multi bani ca tine --------------------------------------------- chuck norris e singuru om care a numarat pana la infinit de 2 ori --------------------------------------------- chuck norris doarme cu perna sub pistol cum ai trecut de 13 la mine e negru peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 cum treci de 10 frate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) cum treci de 10 frate.... pai dupa 10 ce urmeaza la carti daca asul e 1?? hai bah ca vad negru in fata ochilor nu mai e nevoie ca am reusit multumita plictiselii Editat Noiembrie 11, 2008 de god666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 gizzzz....am alta. CUM SE SCRIEEEE???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) gizzzz....am alta. CUM SE SCRIEEEE???? jack am ajuns si eu la 16 Editat Noiembrie 11, 2008 de god666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Bei ce incercam sa gasesc in dictionare "valet"... LE: Eu la 15. Ma apuc sa citesc despre james buchanan ))). Editat Noiembrie 11, 2008 de hussa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Bei ce incercam sa gasesc in dictionare "valet"... :baldy:LE: Eu la 15. Ma apuc sa citesc despre james buchanan ))).   eu citesc despre clanul buchanan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sqq Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 pai 13 e number da e pe acolo pe undeva..l am terminat aseara ) buchanan ala e presedinte..restu e usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate