MotĂśrizer Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 old, vezi mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 In continuarea posturilor "iarna bag motoru'-n casa": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 A lustruit parchetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Doctorul catre pacient: -Am o veste buna si una rea, pe are o vreti prima? -Pe cea buna. -Mai aveti de trait 72 ore! -Cuuuuuum? Si vestea rea care mai e? -Va caut de 2 zile ca sa va spun asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 http://www.4tuning.tv/qYBvPgkOlnb/Sarb_neb..._de_masina.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 In timpul potopului... Dupa ce au navigat ei ceva vreme peste ape, arca lui Noe a inceput sa se zgaltaie si era gata-gata sa se scufunde, clatinandu-se serios. Noe nu putea sa inteleaga ce se intampla, apele fiind calme. Asa ca decide sa mearga in vizita la animale. Aici descopera problema: toate animalele faceau sex intr-o veselie. - Nu se poate asa ceva! Eu va salvez viata si asa ma rasplatiti? O sa scufundati arca! Toate animalele s-au oprit si l-au ascultat speriate. - De acum inainte fiecare pereche va primi o fisa cu ziua si ora la care pot face sex si cine nu le respecta va fi aruncat peste bord. Dupa cateva zile maimutoiul incepe sa o tachineze pe maimuta: - Miercuri la ora 4 vei avea de suferit! Timp de 3 zile ii tot spune: - Miercuri la ora 4 vei avea de suferit! Maimuta, nervoasa, merge la Noe si ii povesteste: - Uite Noe, de 3 zile maimutoiul ma tot ameninta. Imi zice ca miercuri la ora 4 voi avea de suferit. Eu stiu ce se va intampla in acea zi, insa nu se poate sa strige asa in gura mare. Ce vor spune celelalte animale? Noe merge la maimutoi sa ii ceara socoteala: - De ce o ameninti pe maimuta? Cum adica va avea de suferit? Ia spune-mi! - Pai... Am pierdut fisa la carti cand am jucat poker cu magarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 e tampita la cap pisica aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 http://www.220.ro/P6joHVENJ6/De-Ce-Mi-Plac...mele-Cu-Vampiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 MAHMUREALA!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cricket Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Boo... Surprised_Kitty_Cat_cutest_ever____.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Un azil de batrani inchiriaza un autocar pentru o excursie. La putin timp de la plecare, soferul simte o bataie usoara pe umar si o bunicuta il intreaba daca vrea niste alune. Soferul accepta bucuros pumnul de alune pe care i-l ofera batrana. Dupa vreo 15 minute, batrana vine din nou cu un pumn de alune. Povestea se repeta inca de vreo cateva ori, dupa care soferul, nedumerit, o intreaba cand apare iar langa scaunul lui: - Mamaie, da' de ce nu mancati alunele, ca sunt scumpe, si aveti pensii mici... - Eee, da crezi ca mai avem dinti sa mancam noi alune? - Pai bine, si atunci de ce mai dati banii pe ele daca nu le puteti manca? - Eee, de fapt nici nu vrem alune, noi sugem doar ciocolata din jurul lor... O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice: - Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata. Femeia se duce in spatele autobuzului si se aseaza pe scaun spumegand de nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice: - Soferul asta m-a jignit foarte rau. La care individul spune: - Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta. Doi vanatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la 112. - Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor. La care operatorul raspunde: - Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice: - OK, si acum ce sa fac? Mesaj completat Mesaj completat Editat Decembrie 22, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Un meserias de altfel.....http://www.youtube.com/watch?v=jxbee-T8gjw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 http://video.yahoo.com/network/100284668?v...6&l=3774740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Eu n-am reusit sa termin de ascultat melodia asta. Poate puteti voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Eu n-am reusit sa termin de ascultat melodia asta. Poate puteti voi! Am reusit pana la 1:49...beat this! ...ma gandeam ca poate ma prind unde incepe refrenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Eu n-am reusit sa termin de ascultat melodia asta. Poate puteti voi! O fi un fel de "populara" chinezeasca/japoneza/coreana ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Eu n-am reusit sa termin de ascultat melodia asta. Poate puteti voi! http://patrz.pl/mp3/queen-po-japonsku Mesaj completat Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=Yhh7Vx6Xfc4 Editat Decembrie 23, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate