Cosmo Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 si cele 20 de feluri de boli care ar trebui sa le aiba dupa un asemenea palmares facut langa capsuna din deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 da poate o stie pe fata si ne da nr de telefon Nu a spus nimic pana acum, o fi in concediu sau e diplomat si nu comenteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 http://www.220.ro/funny/Tare-Beti-Au-Fost-...eva/J8XNaJod06/ Mesaj completat http://www.220.ro/funny/Mai-Nou-Asa-Ne-Par...ele/N5R8kYYYG6/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Design interior de mare clasa http://www.libertatea.ro/stire/ce-palate-a...ani-281437.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Best wallpaper. Mesaj completat In alta ordine de idei, se duce careva sa restarteze serverul youtube? Iar a crapat. Ai dreq chinezii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Foarte foarte tare http://www.youtube.com/watch?v=b36Yi-Pb1wM...layer_embedded# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Romanii sunt obsedati. De diferite lucruri... Asta n-ar fi o problema daca aceste obsesii ar fi constructive. Uite, japonezii sunt obsedati de electronica si au ajuns unde au ajuns. Francezii sunt nespalati dar au nasuri fine si sunt obsedati de parfumuri. Si uite unde au ajuns. Si exemplele ar putea continua. Din nefericire, la noi obsesiile nu sunt de natura colectiva.Adica, desi romanii impartasesc cam aceleasi obsesii, ele sunt profund egoiste si privesc fericirea personala chiar in detrimentul tuturor celorlalti. TOP 10 OBSESII ROMANESTI 1. Obsesia cu "casa pe pamant". Toata lumea si-ar da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant. Nu conteaza ca vei sta ORE IN SIR in trafic !!! Nu conteaza nimic ! Casa pe pamant sa fie ! 2. Obsesia televizorului. Romanul e devorator de televiziune.S-au facut niste cercetari si cica noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adica ne uitam cel mai mult la televizor. Si, asta e geniala, avem cele mai multe televiziuni !!! Mi se pare fascinant ca romanul este "europeanul" cel mai telespectator avand in vedere ca in Romania sunt, cu cateva exceptii, cele mai imbecile si mai de prost-gust productii ! 3. Obsesia Coelho. Daca n-ai citit Coelho... n-ai viitor frate ! "Pai am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger,Marin Preda, Nichita Stanescu..." "Te pisi pe ei ! Citeste Coelho !" 4. Obsesia tzatzelor. Aproape toti producatorii TV au urmatoarea obsesie: "Tzatzele aduc rating !" Si stiti ce e misto! Ca de cativa ani incoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozitie internetul pentru femei. Dai un click si gata ! Cine dracu' mai asteapta emisiunea cu "Mama Natura" ca sa-i "dea in cap lu' mutu". (scuze Adriane dar asa e expresia ! Daca vrei schimbam: "sa'i dea in cap lu' Chivu") 5. Obsesia messenger. Asta e, totusi, un fenomen global. Pai daca a ajuns mama sa-mi dea buzz si sa-mi reproseze ca stau pe invisible... 6. Obsesia haiduceasca. Dupa o sticla-doua de vin si cel mai prapadit roman devine haiduc la orice nunta. Fura mireasa, cere rascumparari.... Si dup-aia, haiducia maxima : "Pusca si cureaua lataaaaaa...". Apoi recunoaste ca e impotent : "Ce barbat AM FOST odataaaaa..." 7. Obsesia auto. In Romania exista cea mai dinamica piata auto. Punct. Pe strazile noastre exista masini cum n-au vazut nici parizienii, nici londonezii... Punct. 8.... Obsesia carnii din congelator. Cu toate ca au trecut 20 de ani de cand gasesti sute de feluri de carne si la 4 dimineata, romanul inca isi mai incarca pana la refuz congelatorul. Sa fie acolo... Cine stie... 9. Obsesia celulara. Pentru roman, telefonul mobil reprezinta un statement. Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu, desi eu poate castig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister. Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane ? Si sa dea beep cu el !!!!!!! 10. Obsesia "daca ala nu face, de ce sa fac io?". Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie: "Ce? Sunt mai prost?!" DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 TOP 10 OBSESII ROMANESTI 1. Obsesia cu "casa pe pamant". Toata lumea si-ar da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant. Nu conteaza ca vei sta ORE IN SIR in trafic !!! Nu conteaza nimic ! Casa pe pamant sa fie ! Stai oleaca, la ideea cu casa mai sunt chestii de luat in calcul (le-am luat eu!). - Parcare asigurata, pe lateral, diagonala, verticala si in general cum vrei tu, indiferent de ora. Chestie care la bloc iti ia ceva timp, daca nu ai loc platit. - Lipsa vecinilor barfitori, care te privesc fix, gen filme horror, pe hol, asteptand sa ii saluti - Lipsa batutului la usa, ca e muzica data mediu, ca e sedinta de bloc, ca ai blocat pe cineva in parcare (vezi punctul 1). - Asezarea camerelor la casa se face cum vrei tu, ca si dimensionarea lor. Cu traficul e problema, dar acum ca am descoperit centura (doar cu masina, cu motorul nu ma risc), si asta s-a redus. Ca dezavantaj major, as putea sa mentionez ca, din toata zona, m-am aflat in grupul de patru case cu apa de juma' de metru in curte Ironic, locul de parcare numai al meu a fost si el sub apa, asa ca ne-am aglomerat ca la bloc la drumul principal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Obsesia "daca ala nu face, de ce sa fac io?". Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie: "Ce? Sunt mai prost?!" Foarte adevarat... Ca sa nu postez doar sa fac un post ceva foarte amuzant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 (editat) ioana, era o glumaaa... Editat Martie 25, 2010 de @jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 (editat) Daca nu ne-ar costa tot pe noi prostia lor, chiar ar fi amuzant... Editat Martie 25, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 (editat) 10 minute in care-ti pui castile pe urechi si te relaxezi la sfarsit de saptamana Editat Martie 26, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Stiu, dar daca nu era conform realitatii ilfovene!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GfIgSu-qysE i like motosicli to the be the best ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Stiu, dar daca nu era conform realitatii ilfovene!! "cataluna is not spain" sau altfel spus: ilfov is not bucuresti Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=GfIgSu-qysE i like motosicli to the be the best ! criminal!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 la radio au dat si o melodie cu un remix din ce zicea el acolo. bestial! el e dovada clara ca se poate respira si avand doar jumatate de neuron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 La biserica, preotul se intalneste cu un tanar enorias: - Ce te aduce la biserica, Ioane? - Iaca, am venit sa ma spovedesc. - Nu-i nevoie, ti-am citit blogul… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Type in google That's not sexy and press I'm feeling lucky. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Hai frate ca mi-ai stricat ziua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 ...eu mai si mancam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Type in google That's not sexy and press I'm feeling lucky. ;) daca nu iti dai ban singur...macar un warn 10% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Un barbat intra intr-un magazin de vopsele. > Vanzatoarea il intreaba: > > - Cu ce va putem > servi? > - Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, > cea mai buna pe care o aveti. > - Cum sa ma supar? Platiti si va dau, nici o > problema. > Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi > spune: > - Nu va suparati, as vrea si pensula pentru > vopsit, cea mai fina pe care o aveti > > > - Cum sa ma supar? Platiti si va dau, nici o > problema. > > Plateste omul, isi primeste pensula, > apoi: > > - Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p**a in > verde. > - Cum sa ma supar? Platiti si vi-o vopsesc, nici o > problema. > Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, > apoi el da sa plece, > dar vanzatoarea striga dupa el: > > - Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc > p**a in verde? > - Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie > spune ca n-a vazut p**a in viata ei. Si sa vezi ce omor ii dau daca > ma-ntreaba de ce-i verde!! > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Reclama inteligenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 PROSTIA IN THE MIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate