q_simi Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 http://www.220.ro/funny/Garsa-Mancand/LamauOVr1f/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Pozitii moto.... F is ai mai breji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 SCRISOARE ) O femeie din New York a scris pe un site finaciar cerand sfaturi despre cum sa gaseasca un sot bogat: deja acest fapt singur e ditractiv, dar partea cea mai tare ceea ce i-a raspuns un tip. *Ea*: Sunt o fata frumoasa ( mai mult, foarte frumoasa) de 28 ani. Sunt inteligenta si am multa clasa. As vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumate de milion de dolari pe an. Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atat? Sau sotii ale unor milionari cere pot sa-mi dea sfaturi pe aceasta tema? Am avut deja relatii cu barbati care castigau 200 sau 250 mii $, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West. Cunosc o doamna care face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat si traieste la Tribeca, nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de inteligenta. Asa ca ma intreb, ce am facut ca sa merit acest lucru si de ce eu nu reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul ei? *EL*: Am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund la cazul dvs si am elaborat un prospect al situatiei dvs. Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig 500 mii $ pe an. Clarificat acest lucru, consider faptele in urmatorul mod: Ceea ce dvs oferiti, vazuta din perspectiva unui barbat ca acela pe care-l cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest lucru din urmatoarele motive: Lasand la o parte blablabla, ceea ce dvs oferiti e o negociere foarte simpla. Dvs oferiti frumusetea dvs fizica in iar eu ofer banii mei. Propunere foarte clara aceasta; dar exista o mica problema. In mod sigur frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o va disparea, in timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu in banca. Asadar in termeni economici dvs sunteti un activ care sufera de depreciere in timp ce eu sunt un activ care produce dividente. Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresiva si creste in fiecare an! Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, sunteti frumoasa si veti continua sa fit pt urmatorii 5/10 ani, dar din ce in ce mai putin. Si intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da seama ca ati devenit o pruna uscata. Acest lucru inseamna, in termeni de piata ca azi sunteti bine cotata, in epoca ideala sa fiti vanduta, nu cumparata. Utilizand un limbaj wall street cine va poseda azi trebuie sa va puna in "trading position" pozitie de comert si nu "buy and hold" (cumpara si tine), cum se pare ca sugerati. Asadar in termeni comerciali, casatoria ("buy and hold") cu dvs nu e o afacere buna pe termen mediu/lung. In schimb inchirierea pe o anumita perioada poate fi chiar si din punct de vedere social o afacere inteleapta si am putea s-o luam in calcul. Am putea sa avem o relatie pt o anumita perioada. ..... Huuummm .... Daca ma gandesc bine si ca sa ma asigur de cat sunteti de inteligenta, cu clasa si frumoasa, eu potential "client care inchiriaza" asa o "masina" cer ceea ce este corect: sa facem un test drive. Va rog sa stabiliti data si ora. Cu stima Investitorul dvs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 In plata Domnului... Super text! http://kariokaspot.blogspot.com/2010/03/in...a-domnului.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 http://www.profm.ro/extra/ivan-feat-voicu-...&height=600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Un barbat e nevoit sa opreasca masina datorita unui blocaj al traficului in zona Parlamentului. Deodata, cineva ii bate in geam: - Domnule, teroristii au ocupat Parlamentul Romaniei si cer 10 milioane de dolari rascumparare ca sa-i elibereze pe parlamentari . Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc; acum mergem din masina in masina si facem o cheta.... - Bine, si cat da fiecare? zice omul din masina. - Cam 5 litri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 SUNT UN PACATOS, PARINTE de Ion Minulescu La parintele Vintila Vine-Arvinte, cam sfios Si se roaga: Fie-ti mila De un suflet pacatos! Chiar in saptamina mare Cind tot omul e smerit Si posteste cu-ndurare, Uite, am pacatuit ! -Ai furat ? intreaba popa -Nu, prea sfinte! Fara vrere M-am dat raului si hopa In gradina c'o muiere ! -Vai de mine, vai de mine.... Greu pacat ai savirsit.... Insa daca-mi spui cu cine, Poate vei fi mantuit. -Nu pot, a raspuns Arvinte, Sa-mi fac chinul si mai greu Nu pot s-o divulg, Parinte, Ca ma bate Dumnezeu ! Era'nalta si frumoasa, Parul blond si ochi de jar, Gura dulce,voluptoasa, Dintii de margaritar... -Nu cumva ai fost cu Tantzi Din Smirdan, de peste drum ? -Nu pot s-o divulg ca Domnul Ma trazneste chiar acum ! .....Si-avea flori la cingatoare, Trup de crin imbobocit, Mijlocel de fata mare, Numai buna de iubit.. -Poate-ai fost cu Mitza Creatza Cea usoara ca un fulg ? -Cere-mi tot, ba chiar si viata, Insa nu pot s-o divulg ! Durdulie, 'mbujorata, Numai cintec, numai joc, Cind te-a strins in brate-odata, Ai simtit in vine foc ! -Mai Arvinte-ai fost cu Leana Care sade pe Neptun ? -Oh! Degeaba-mi zgindari rana, Fiindca tot nu pot sa spun ! .....O comoara tainuita, Fruct in dragoste scaldat, Toata plina de ispita, Toata plina de pacat! - Bine, du-te, mediteaza, Si vii miine mai dispus, Domnul sa te aibe-n paza! -Sarut dreapta !Si s-a dus. Ajungind in colt, ca vintu' S-a-ntilnit cu Calistrat Care-ntreba: -Ei, Prea Sfintul De pacat te-a dezlegat ? -Inca nu ! raspunse-Arvinte Foarte vesel si vioi, Dar aflai de la Parinte Inca trei adrese noi !” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 - Care este culmea zborului? - !? - Sa iti pui sotia in copac si sa astepti sa-i zboare pasarica. Mesaj completat Doi politisti pe un aeroport. − Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare... − Mai tâmpitule, nu-l deturneaza când e la sol, ci in aer sus când se face mic de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 mai, nu stiu daca erati la curent (220 sau 380), dar baiatul asta e absolut genial. Ii place si "motosicli", desi cand e la servici o trage pe Moni in Rollsu' lui barbata-su. Video-ul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Ahoi, ce vremuri apuse: http://www.tvr.ro/articol.php?id=79577&c= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 HAPPY EASTER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 cine-i neamt si-mi ascunde lucrurile prin casa ? Alzheimer ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 un alt site unde se castiga tampenii daca ai rabdarea necesara sa clikui si sa te uiti la filmulete. http://invite.lockerz.ro?id=21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Vine o tipa la doctor si-i spune: - D-le doctor, dati-mi ceva pentru sotul meu ca sa fie un taur la pat. - Dezbraca-te, incepem prin ai pune coarne! ---------------------------------------------------------------------------------------- Doi soti faceau dragoste. La un moment dat, se aude un ciocanit in usa. - "Repede , fugi pe balcon, a venit barbatul meu!" El se duce pe balcon repede si dupa un timp vine inapoi si zice: - "Nevasta, cred ca suntem stresati amandoi ... " ----------------------------------------------------------------------------------------- Autobuzul pleaca din statie, iar dupa el alearga o doamna strigand: - Oameni buni , opriti , va rog autobuzul ca intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa: - Am reusit ... Biletele la control!!! ------------------------------------------------------------------------------------------- Doi tipi se bat intr-o parcare pe voata si pe moarte. Un copil sta si striga: - TATA, TATAAAA !!! Vine un politist si intreaba: - Care e taica-tu? - Nu stiu, ca de asta se bat!! ---------------------------------------------------------------------------------------------- Rachella ii spune lui Itic: - Itic , m-am hotarat sa divortam. Itic se mira: Cum , dupa 40 de ani de casatorie tu vrei sa divortam? La care ea raspunde: Pentru ca in 40 de ani nu mi-ai cumpartat nimic. Itic: Da ce am stiut eu ca ai ceva de vanzare? ----------------------------------------------------------------------------------------------- Care este cel mai bun vin? -Vin la tine! Si care este cel mai prost vin ? - Vin degeaba! ... ------------------------------------------------------------------------------------------------- Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului: - Arme? bani ? droguri? - Nu , multumesc , raspunde un calator .... O cafea va rog! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ion si Maria la maternitate. - No, Marie ce avem ? - Baiat! - No si cu cine seamana? - Degeaba iti spun ca nu il cunosti! ... --------------------------------------------------------------------------------------------------- Niste turisti la tara... Ea: - Iubitule, peisajul asta ma lasa muta! El: Perfect , campam aici! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Conferinta internationala asupra secretului de serviciu. AMERICANUL: " Eu si sotia mea lucram in aceasi firma de 20 de ani. Eu am biroul meu , ea are biroul ei. Nu stiu ce face si nu ma intereseaza. Ea nu stie ce fac eu si nici nu o intereseaza" RUSUL: " Eu si sotia mea lucram in aceasi firma de 20 de ani. Eu am fisetul meu , ea are fisetul ei. Nu stiu ce face si nu ma intereseaza. Ea nu stie ce fac eu si nici nu o intereseaza" ROMANUL: " Eu lucrez de 20 de ani in acelasi birou. Nu stiu ce fac si nici nu ma intereseaza!! " ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daca esti in stare sa zambesti cand ceva merge rau .... este pentru ca ai gasit deja pe cineva pe care sa arunci toata vina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 - Ce face un cal pe o plantatie de cannabis? - Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6Pq004SsPMg...eos=ZgoGi281b7I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) de ziua lui (cel mai spart caine ) : http://www.dump.com/2010/02/24/epic-dog-it-was-his-birthday/ Editat Aprilie 6, 2010 de arw357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 http://www.220.ro/emisiuni-tv/Ca-Calu-Fili...ent/TdNr5YnUo3/ ca calu...si nu e neintentionata cacofonia.... naomi...rusinicaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 "Hai ca scot rulota acum" "Arabic skating pe sosea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 un bun pescar stie ce momeala sa foloseasca ... Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate