q_simi Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Matematica de baza : 3.14 = PI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Apropo de site-ul descris de tine si de personaje ... forumul trebuie citit la ala ii trebuia raspuns ca se poate contuce si cu atestat de moped, daca nu iesi mai mult de 50Km din localitate Riscuri sunt de cand te dai jos din pat. cel mai mare risc cand te dai jos din pat e sa te gaseasca sotul amantei gen faza aia: -Tu cand faci sex iti privesti sotul in ochi? -Da! -si ce face? -Se uita cu gura cascata la mine din tocul usii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Unii ori au calcat ori au mancat ceva cand erau mici de au atata noroc http://www.3steg.com/index.php?option=com_...s&Itemid=64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Eu stau si ma intreb ce naiba o fi in capul celor care se arunca in fata trenului.... Editat Septembrie 17, 2010 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Eu stau si ma intreb ce naiba o fi in capul celor care se arunca in fata trenului.... iti spun ce nu este - materie cenusie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Eu stau si ma intreb ce naiba o fi in capul celor care se arunca in fata trenului.... ehe, dar de aia care se arunca in urma lui ce a mai zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Unii ori au calcat ori au mancat ceva cand erau mici de au atata noroc http://www.3steg.com/index.php?option=com_...s&Itemid=64 Le-au furat din norocul astora: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 ... mai degraba vrei asa ceva http://vodpod.com/watch/2363837-a-superman...t-bispen-norway mult mai distractiv! Aaa, cu certitudine mi s-ar potrivi aÂşa ceva! Îmi place zborul de cînd eram mic! Btw, tot pe Prevederii stai? Am locuit pe strada aia... Mesaj completat ... -Tu cand faci sex iti privesti sotul in ochi? -Da! -si ce face? -Se uita cu gura cascata la mine din tocul usii! - Tu vorbeÂşti cu soția cînd faci sex? - Numai dacă mă sună la telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Asta da masina: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=btRvVLA0KzM...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Tare tipu! Dar pacat de motor Cred ca l-au lasat la schrot dupa demonstratia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Tare tipu! Dar pacat de motor Cred ca l-au lasat la schrot dupa demonstratia asta Sincer, daca n-as avea grija motorului, a banilor care costa reparatia sau inlocuirea, as merge si eu asa...Si chiar daca nu mi-ar iesii la inceput, dupa un camion de motoare date dauna totala, as fii maestru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Sincer, daca n-as avea grija motorului, a banilor care costa reparatia sau inlocuirea, as merge si eu asa...Si chiar daca nu mi-ar iesii la inceput, dupa un camion de motoare date dauna totala, as fii maestru eu sper că realizati că este vorba de bmw... alta motocicleta nu ar putea face asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 (editat) eu sper că realizati că este vorba de bmw... alta motocicleta nu ar putea face asa ceva =)) CLAR!! Editat Septembrie 20, 2010 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Nush daca o mai fost : Best job ever. pe wimp.com se gasesc o gramada , 5 pe zi . Editat Septembrie 20, 2010 de arw357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Nush daca o mai fost : Best job ever. pe wimp.com se gasesc o gramada , 5 pe zi . wowww...super bun tipul... ma intreb cine o fii?ce campion de freefly...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shiva Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Colegi moto-forumisti, am citit ceva pe blogul unui prieten de-al meu si sper sa nu se supere ca postez aici link-ul. Mi-a placut parerea lui despre actualitatea moto-forumistilor, felul in care sintetizeaza ce se-ntampla cu forumistii in spatiul virtual, in realitate cand dau nas in nas, ce se petrece la intruniri ("In barurile moto, toata lumea e prietena cu toata lumea, ca doar nu-i forum intr-un spatiu virtual si bataia chiar doare in realitate.") http://revistafoamea.blogspot.com/ Pupilo, nu stiu cat ai fumat, da' mi-a placut,fratele meu. Sa ne vedem pe asfalt si nu pe tastatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 E pe la români... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 http://www.wimp.com/sneakycat/ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Nush daca o mai fost : Best job ever. pe wimp.com se gasesc o gramada , 5 pe zi . SUPERB! Oare nu'l trage curentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7XPyRcAs7vk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) 18+ only Editat Septembrie 21, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate