PepsiMan Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Tipa este rusoaica. Uite aici mai multe poze http://izismile.com/2011/09/08/emma_a_motorcycle_chick_19_pics.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Cred ca e mica rau tipa Tot ce e in jurul ei pare imens... casca e cat corpul ei Si ninja aia de 250 e uriasa pe langa ea. Daca n-ar avea tocuri, cred ca si cainele ala mic din poza nr5, i-ar trece de genunchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 O da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psk-and Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Cred ca e mica rau tipa Tot ce e in jurul ei pare imens... casca e cat corpul ei Si ninja aia de 250 e uriasa pe langa ea. Daca n-ar avea tocuri, cred ca si cainele ala mic din poza nr5, i-ar trece de genunchi Eu n-am vazut nici un caine in poza 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Daca n-ar avea tocuri, cred ca si cainele ala mic din poza nr5, i-ar trece de genunchi Cainele asta mic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Eu n-am vazut nici un caine in poza 5 Nu te-ai uitat la poza nr 5. E si numerotata http://izismile.com/2011/09/08/emma_a_motorcycle_chick_19_pics-5.html E un caine putin mai agresiv decat ala din poza pusa de capone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psk-and Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Nu te-ai uitat la poza nr 5. E si numerotata http://izismile.com/..._19_pics-5.html E un caine putin mai agresiv decat ala din poza pusa de capone Nu, nu, M-am uitat la toate pozele dar nu am vazut nici un caine. Deasemenea cred ca postul initial e offtopic pentru ca nu are legatura cu motoarele, nu am vazut nici o motocicleta nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lXKDu6cdXLI&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LaeUNVq5iSM&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Nu, nu, M-am uitat la toate pozele dar nu am vazut nici un caine. Deasemenea cred ca postul initial e offtopic pentru ca nu are legatura cu motoarele, nu am vazut nici o motocicleta nicaieri Pai daca subtitlul acestei sectiuni a forumului este: "Alte discutii non-motociclistice despre motociclisti, pasiunile lor, chestii distractive", de ce ar trebui ca acest topic sa aiba legatura cu motociclsimul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psk-and Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Pai daca subtitlul acestei sectiuni a forumului este: "Alte discutii non-motociclistice despre motociclisti, pasiunile lor, chestii distractive", de ce ar trebui ca acest topic sa aiba legatura cu motociclsimul? Aici ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Nu mai conteaza unde vrei sa ajungi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 unde plm ai vazut tu bancnota de 200$ ?? :moron: erau atunci pe vremea aia Cred ca e mica rau tipa Tot ce e in jurul ei pare imens... casca e cat corpul ei Si ninja aia de 250 e uriasa pe langa ea. Daca n-ar avea tocuri, cred ca si cainele ala mic din poza nr5, i-ar trece de genunchi dar macar ca sanii is mari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 erau atunci pe vremea aia care vreme?si ce anume e asa amuzant la post-ul de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YsyGddGgDSU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9S75Rfva9O8&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Amin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 ) Nu mi-am inchipui ca , cadelnita poate fi folosita ca arma alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) MOtociclist prins beat... ceva imi da impresia ca era totusi pe scuter. http://www.mediafax.ro/social/ce-le-a-spus-un-motociclist-beat-politistilor-pentru-a-si-justifica-fapta-8750770 Editat Septembrie 14, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Amin. ĂÂştia Âşi maneliÂştii se pot bate liniÂştiți intre ei, nu trebuie despărțiți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 “Imi plac leoparzii, suricatele, poneii si corporatistii. Dar corporatistii imi plac cel mai mult. imi place cum umplu ei trecerile de pietoni din Pipera seara la sase, cind ies de la serviciu, ca niste turme de bizoni imbracati biznis, cu fete de robotei dezumanizati de firma care se hraneste cu suflete. Nici nu te mai intrebi de ce dracului nu pun astia semafoare pentru pietoni pe Dimitrie Pompei ala, ca sa mai opreasca din puhoi si sa poti sa treci si tu cu masina. N-ai timp. Esti prea fascinat de corporatiste, aceste erbivore la cura cu privire de antilopa gnu nefu… si glezne de hipopotamita brazilianca. Te abtii cu greu sa calci vreo doua-trei. Ai face-o doar asa, de curiozitate, ca sa vezi daca tipa. Nu de alta, dar nu le crezi in stare de emotii atit de puternice. Cum sa tipe? Ar muri si atit. De fapt, corporatistii nici macar nu mor. Ei ies din uz. Cit mai traverseaza treizeci de capete, te gindesti amuzat cum s-or fu… oamenii astia. Sigur baga englezisme ca sa simuleze pasiunea (altfel inexistenta). O ard cam asa: - Gaby, vreau un orgasm ASAP! - Of course, draga mea, dar wait a minute, ca n-am feedback pozitiv de la my dick! - Ohhh, ce cute, he’s on burnout?! - E dead. - Focuseaza-te pe my tits, poate o get it up! - You call those badges tits?! Daca-ti pui niste comprese iti trec! - Lasa vrajeala, ai deadline pina la 8 jumate sa fii hard. - Fi-mi-ar rate-cardul de ris, cre’ca mi-a ramas tot singele in brainstormingu’ de la sfirsitu’ programului! Eu as face gradini zoologice cu corporatisti. Multe custi mari, fiecare cusca reprezentind o firma. Sa-si traiasca viata in custile alea mai generoase decit cotetele in care lucreaza cu adevarat. Sa fie hraniti cu covrigi, iaurt si brinzoaice si sa faca in cusca, la vedere, toate prostiile pe care le fac ei in cea de doua lor existenta, job-ul: teambuilding-uri, diplome pentru angajatul lunii, iesiri din cusca-sediu in cusca-club (unde se distreaza refulindu-se la karaoke Âşi bind cocktailuri sau intre 3 si 5 beri), premii pentru angajatul lunii, drumetii in custi muntoase, bonding in jurul focului de tabara cu multa, multa ipocrizie. Ca vaaai, ce buni prieteni sintem noi, cit de mult ne apreciem unii pe ceilalti si ce echipa unita si mustind de coeziune alcatuim! Ptiu ptiu ptiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Două statui aÂşezate una în fața celeilalte pe o alee. Un el Âşi-o ea, nuduri. Coboara un înger Âşi le dă viață: - Drept răsplată că ați îndurat 80 de ani frigul Âşi căldura, fără să vă plângeți, aveți 20 minute în care să faceți ce vreți voi. Se duc statuile într-un tufiÂş Âşi încep să se audă chicoteli. Când se întorc, îngerul le zice: - Am văzut că v-a plăcut. Aveti încă 20 minute. La care una dintre statui îi zice celeilalte: - De data asta facem invers, ții tu porumbelul Âşi mă cac eu pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nOcjMDSEfXY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate