zaelu Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Zaele, daca asta numesti tu funny.. Acu... noi stim ca asa ceva doare si nu stim exact ce a patit riderul... dar... conform definitiei umorului e ceva "funny"... Stii cum e... uneori dam cu capul de o usa de dulap si cei din jur se tavalesc pe jos de ris... cind ne trece durerea... ridem si noi. uite... sint sigur ca ai mai vazut asta si ai ris: probabil si protagonistul a ris dupa ce a iesit din spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Acu... noi stim ca asa ceva doare si nu stim exact ce a patit riderul... dar... conform definitiei umorului e ceva "funny"... Stii cum e... uneori dam cu capul de o usa de dulap si cei din jur se tavalesc pe jos de ris... cind ne trece durerea... ridem si noi. uite... sint sigur ca ai mai vazut asta si ai ris: probabil si protagonistul a ris dupa ce a iesit din spital that is not funny ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Trei tipi casatoriti merg la pescuit. Cam dupa vreun ceas se putea asculta urmatoarea conversatie: - Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa. - Nici pe mine nu m-a lasat sa vin pana n-am promis ca voi renova apartamentul. Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al 3 lea nu zisese nimic. - Hei, tu, doar nu vrei sa ne faci sa credem ca n-a trebuit sa promiti nimic! - Eu am pus desteptatorul sa sune la 3:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am susurat la ureche: “Pescuit sau sex?” Si ea mi-a raspuns: “Sa te imbraci bine!” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JMoGj9QtZts&feature=list_related&playnext=1&list=SPCB78B0FE6975B975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 that is not funny ! dar ai ris... recunoaste daca nu mai vezi-l de vreo 15 ori... shtoomppp!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Acu... noi stim ca asa ceva doare si nu stim exact ce a patit riderul... dar... conform definitiei umorului e ceva "funny"... Stii cum e... uneori dam cu capul de o usa de dulap si cei din jur se tavalesc pe jos de ris... cind ne trece durerea... ridem si noi. uite... sint sigur ca ai mai vazut asta si ai ris: probabil si protagonistul a ris dupa ce a iesit din spital ce e de ras in asta? ca a fost la un pas de moarte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 dar ai ris... recunoaste daca nu mai vezi-l de vreo 15 ori... shtoomppp!! sincer nu am ras ... un avion usor are o viteza de ~ 100 km/h (minim) sa fii lovit de un plan al aripii (suprafata de contact relativ mica) la viteaza aia .. ma mir ca nu l-a decapitat ... so ... it`s not funny ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 daca nu mai vezi-l de vreo 15 ori... shtoomppp!! te'ai distrat tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Laptareasa universala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Un arab la aeroport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no… I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn’t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deers run too fast! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) La Âşcoală, profesoara: - Stai jos Bulă - Doamna profesoară, îmi dați 5? - Nu Bulă. 4S ! PS - RIP Jobs Editat Octombrie 6, 2011 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4RnVz7ECat0&feature=fvwrel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kga0eKfeeTE&feature=channel_video_title Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 limba italiana sora cu limba romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3VLcLH97eRw&feature=feedu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mrEk06XXaAw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Daca tot s-a adus vorba de flash mob-uri, mai jos e unul care mie-mi place foarte tare. Cica Oprah n-a stiut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 (editat) Editat Octombrie 8, 2011 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 ÂŞică o miers odată un moldovean la popă să si spovidească. Popa il intreabă: cu Âşe-ai pacatuit hiule? Omul nost îi zâsă: - Apăi, taică părinti, am ... pisica. Părintele, uimit, îi spusă: - Dapăi nu-i niica, hiule, că Dumnizău îi mare Âşî iartă. Dar ia zâ-ni Âşi nie: cum o fost? - Di pominâ, părinti ! AÂşe Âşeva, mai rar ! Popa, zâmbind la un gând care-i da târcoale, îi dă pacatosului nost di moldovean să zâcâ acasă 40 de rugăÂşiuni pentru iertarea pacatului: douăzăÂşi di Tatăl Nostru Âşî douăzăÂşi di HiÂşoara Maria, nascatoare di Dumnizău. A doua zâ se întâlneÂşte moldoveanul cu popa, care era tot zgâriat pi față. ÂŞi-l întreabă: - Sarman di mine, da Âşe-ai pâțât, parintili meu? Popa, ruÂşinat, îi raspunde: - Am înÂşercat Âşi ieu sâ ... pisica sâ văd cum ie, da' n-o vrut niÂşi în ruptul capului. La care, Âşugubăț, Âşoldoveanul îi grăi: - Vai di pacatele mele, părințele, da' ieu n-am zâs c-am ... mâța bre, Âşi pi Sica, viÂşina mia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Bărbatul: Ai grijă ce faci! În seara asta nu putem să ne facem de râs! Penisul: Eu?! Vezi-ți de treabă! Nu mă fac eu de râs! Tu te faci! Că eu fac parte din tine, nu tu din mine... Bărbatul: Termină cu prostiile! Tu n-ai văzut cum arată femeia asta?! N-ai cum să nu reacționezi ca lumea! Penisul: EÂşti un bou! Bărbatul: Cum îți permiți?! Penisul: Da' tu cum îți permiți să vorbeÂşti despre mine de dimineața până seara fără acordul meu?! Bărbatul: Cum adică?! Penisul: Păi nu eÂşti tu toată ziua: "Băi ce p..a mea?! Haideți mă mai repede în p..a mea! Am fost la film aseară în p..a mea". Crezi că mie-mi place treaba asta?! Bărbatul: Mă rog...Iartă-mă! Dar n-am înțeles de ce sunt bou... Penisul: Ca să nu te faci de râs, vorbeÂşte cu creierul! Că dacă se emoționează iar Âşi nu-mi pompează sânge, eu n-am cum să te ajut... Bărbatul: VorbeÂşte tu cu el... Penisul: N-am cum...Suntem certați de la faza aia când ți-a zis una în club că tu gândeÂşti cu capul de jos Bărbatul: Păi Âşi eu ce fac? Penisul: Mătreață... Bărbatul: Nu-mi arde de glumă! Într-o oră e aici Âşi vreau s-o impresionez! Penisul: Faci ce vrei. Eu mă culc... Bărbatul: EÂşti nebun?! Ce să fac cu tine culcat! Scoală-te! Penisul: Acum?! Parcă vroiai să mă scol mai târziu... Bărbatul: Păi mai târziu! Penisul: Nu mă scol mă! Să fiu al dracului dacă mă scol! Nu dai doi bani pe mine! Numai eu Âştiu ce mă aÂşteaptă! Bărbatul: Ce? Penisul: Mă dobitocule, tu Âştii că ai pietre la rinichi? Bărbatul: Ce face?! De unde Âştii? Penisul: Mi-a zis uretra alaltăieri că a auzit o discuție între rinichi Âşi vezică. Păi tu-ți dai seama când o să începi să elimini pietrele alea ce-o să fie pe capul meu?! Nici nu vreau să mă gândesc! Bărbatul: Mă duc la doctor Âşi mă operez cu laser! Penisul: TU?!? Care ți-e frică Âşi de dentist?! Bărbatul: Deci nu vrei să te scoli când vine femeia asta?! Penisul: NU!!! Bărbatul: Nu?! Penisul: NU!!! Bărbatul: Bineee!! De mâine te bag numai în chiloți Botezatu cu push up! ÂŞi iau cea mai strâmtă mărime! Te strivesc mă!!! Penisul: NU!!! Gata! Mă scol!!! Bărbatul: Promiți?! Penisul: Promit! Bărbatul: ÂŞi nu pe jumate...Ca lumea! Penisul: Promit! Bărbatul: Îmi vine să te pup! Penisul: N-ajungi... Bărbatul: Auzi! Sună la uÂşă!!! A venit! Cum te simți? Penisul: Ca o p..ă!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 (editat) http://vimeo.com/user1236650 Editat Octombrie 8, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate