Vizitator 01Hornet Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 . Pai si unde sa il pun? La filmari enduro? Sa fac un topic separat? Deranj mare ) trebuia neaparat pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 trebuia neaparat pus? Da frate, trebuia. Era neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Da frate , trebuia. Era neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 bingo. l-a prins total nepregatit fotograful... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=vlQ1mtn-g4k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Pe drumurile patriei..., valea Oltului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 inebunesti de ras..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZNM0ENUCO5I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) http://9gag.com/gag/ad0mEdZ?play=1 Editat Mai 13, 2013 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 01Hornet Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 inebunesti de ras..... 1-iNNebunesti de ras, 2 de N, de la "nebun" 2-e la fel de veche precum pamantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 fara N-ul ala sigur nu mai e cool videoul....si 2 nu conteaza ca e vechi....conteaza ca e super comic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) Editat Mai 14, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Stăteam la coadă la McDonald's în spatele a vreo 7 persoane. După vreo 20 de minute de aşteptare, nervi şi transpiraţie, a rămas doar o persoană în faţa mea şi deja îmi imaginam traseul îngheţatei cu caramel pănă în stomacul meu. La un moment dat, lângă mine, la coadă se aşază o fetiţă diabolică de vreo 6 ani. Şi când zic "lângă mine", mă refer la "în faţa mea". Când vine tipa să ia comanda, se pare că ochii albaştri pe care-i avea ticăloasa aia mică au contat mai mult decât timpul pe care l-am pierdut eu aşteptând. M-am enervat şi am zis:-Ştiu că eşti mică, dar trăim într-o societate, trebuie să respecţi regulile.Fiica diavolului s-a uitat sfidător la mine şi mi-a arătat limba. Apoi i-am spus:-Tu crezi că dacă ai 6 ani meriţi un McPuişor sau ce căcat vrei tu să mănânci mai mult decât mine? E vorba de principii, copil prost crescut şi ignorant. Să ma cac pe happy meal-ul tău, ia şi stai dracului la coadă ca noi toţi ceilalţi ! E o chestiune de principii. Eşti urâtă ! Şi adoptată. Şi Moş Crăciun nu există.Toată lumea se uita la mine de parcă eu aş fi fost personajul negativ din povestea asta.O vreme am să mănânc la KFC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Stăteam la coadă la McDonald's în spatele a vreo 7 persoane. După vreo 20 de minute de aşteptare, nervi şi transpiraţie, a rămas doar o persoană în faţa mea şi deja îmi imaginam traseul îngheţatei cu caramel pănă în stomacul meu. La un moment dat, lângă mine, la coadă se aşază o fetiţă diabolică de vreo 6 ani. Şi când zic "lângă mine", mă refer la "în faţa mea". Când vine tipa să ia comanda, se pare că ochii albaştri pe care-i avea ticăloasa aia mică au contat mai mult decât timpul pe care l-am pierdut eu aşteptând. M-am enervat şi am zis: -Ştiu că eşti mică, dar trăim într-o societate, trebuie să respecţi regulile. Fiica diavolului s-a uitat sfidător la mine şi mi-a arătat limba. Apoi i-am spus: -Tu crezi că dacă ai 6 ani meriţi un McPuişor sau ce căcat vrei tu să mănânci mai mult decât mine? E vorba de principii, copil prost crescut şi ignorant. Să ma cac pe happy meal-ul tău, ia şi stai dracului la coadă ca noi toţi ceilalţi ! E o chestiune de principii. Eşti urâtă ! Şi adoptată. Şi Moş Crăciun nu există. Toată lumea se uita la mine de parcă eu aş fi fost personajul negativ din povestea asta. O vreme am să mănânc la KFC. Ei asta-i buna, cum adica nu exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Stăteam la coadă la McDonald's în spatele a vreo 7 persoane. După vreo 20 de minute de aşteptare, nervi şi transpiraţie, a rămas doar o persoană în faţa mea şi deja îmi imaginam traseul îngheţatei cu caramel pănă în stomacul meu. La un moment dat, lângă mine, la coadă se aşază o fetiţă diabolică de vreo 6 ani. Şi când zic "lângă mine", mă refer la "în faţa mea". Când vine tipa să ia comanda, se pare că ochii albaştri pe care-i avea ticăloasa aia mică au contat mai mult decât timpul pe care l-am pierdut eu aşteptând. M-am enervat şi am zis: -Ştiu că eşti mică, dar trăim într-o societate, trebuie să respecţi regulile. Fiica diavolului s-a uitat sfidător la mine şi mi-a arătat limba. Apoi i-am spus: -Tu crezi că dacă ai 6 ani meriţi un McPuişor sau ce căcat vrei tu să mănânci mai mult decât mine? E vorba de principii, copil prost crescut şi ignorant. Să ma cac pe happy meal-ul tău, ia şi stai dracului la coadă ca noi toţi ceilalţi ! E o chestiune de principii. Eşti urâtă ! Şi adoptată. Şi Moş Crăciun nu există. Toată lumea se uita la mine de parcă eu aş fi fost personajul negativ din povestea asta. O vreme am să mănânc la KFC. Am patit si eu .... Merg la plimbare cu moto, depasesc viteza, mi se ia permisul si imi da dovada in loc. Pana aici nimic nelalocul lor. In discutii cu 'primul coleg' la munca .... imi zice, lasa ba , trece. Ca doar ti-a luat numai A-ul ... B-ul il ai, poti sa-ti faci treaba Am fost atat de surprins incat am ras dupa ce m-am despartit de el ... si ii zic ca le-a luat pe ambele. Dupa 5 minute faza se repeata, cu o colega ... Mai tarziu din nou, cu cineva de la contabilitate, identic .... ba inca ma si sfatuia ca-i 'periculos' cu motorul si ca nu-I rau ca mi l-a luat.... ( toti fiind soferi) A treia oara cand s-antamplat, mi-am zis ca sunt eu prost, m-am retras in toaleta si am verificat dovada ... cu speranta ca poate au dreptate. Din pacate nu au avut ... Fericit ca nu am luat-o razna, suparat ca am avut dreptate .... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Tare aia de la McD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 http://www.piticigratis.com/2013/05/m-am-uitat-la-viva-mamaia-ca-sa-nu-trebuiasca-sa-va-uitati-si-voi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate