Sari la conținut

Hai să râdem!

mihaiachi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• vintze

2171

• Penetru

1990

• ivan pedala

1637

• Flower-Power

1589

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu stiti voi , da' tiganusi astia chiar se pricep la motoare. In timp ce stateam la semafor, vine un din ala mic de spala geamurile, se uita la motorul meu, il studiaza pe o parte si-mi zice : "nenea asta nu e BMW, ca stiu eu cum arata un BMW, tu i-ai lipit astea cu BMW nu ? " :)))).

Ar fi fost tare sa vezi ca pleaca motocicleta imaginara a tiganusului cu tot cu topcase-ul tau, atunci sa te tii :))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiti voi , da' tiganusi astia chiar se pricep la motoare. In timp ce stateam la semafor, vine un din ala mic de spala geamurile, se uita la motorul meu, il studiaza pe o parte si-mi zice : "nenea asta nu e BMW, ca stiu eu cum arata un BMW, tu i-ai lipit astea cu BMW nu ? " :)))).

Ar fi fost tare sa vezi ca pleaca motocicleta imaginara a tiganusului cu tot cu topcase-ul tau, atunci sa te tii :))))

avea si el drepatate in felul lui.. cand o fi facut bmw motociclete.. :crack:

Link spre comentariu

Una calda, de la intalnirea saptamanala a bercenarilor din seara asta:

http://www.youtube.com/watch?v=Ow4mkCDXyI4

:crack:

gluma gluma dar ce foame avea in el de manca paine............si cati or mai fi ca el

Link spre comentariu

consum de prenandez(inhalanti)

Postat de sbb_r

cu 2 ani in urma

Salutare . De vreo 2 ani am inceput sa consum prenandez( maxim de 2 ori pe saptamana) , initial fumam marijuana . M-am lasat de marijuana din cauza ca nu mai imi placeau efectele si faptul ca de la un timp imi crestea pulsul dupa ce fumam . Am multi prieteni care consuma prenandez si cunosc foarte foarte multi care trag asa ceva insa multi nu recunosc , asa ca am inceput sa consum si eu(initial nici nu vroiam sa aud de asa ceva) . Efectele imi placeau foarte mult , sunt de tip halucinogen , nu mai imi crestea pulsul , totul era foarte tare . Insa de la un timp , la inceput cand incepeam sa trag imi crestea pulsul , dar ma lasa pe parcurs . Insa dintr-o data am inceput sa fac atacuri de panica , imi crestea pulsul ff mult , simteam ca imi vine sa lesin si aveam senzatie ca mor in secunda 2 . M-am lasat de prenandez , nu mai consum de 3 luni , dar crizele tot continuau , asa ca m-am apucat sa iau magne b6 si denoxinal . Crizele m-au lasat , dar daca de exemplu daca iau o gura de alcool , iar am atacuri de panica , sau daca fumez o tigara simt dupa ca nu mai pot respira . Va rog daca ma puteti ajuta cu vreun sfat sau daca stiti de ce anume sufar . Va multumesc!

http://www.sfatulmedicului.ro/comunitate/abuz-dependenta-si-intoxicatii/consum-de-prenandez-inhalanti_26528

Mai tari comentariile de pe acolo.

• Ionescu (cu 2 ani in urma)
    • 0

O substanta toxica odata consumata poate sa aduca daune permanente sau de foarte lunga durata, chiar si ingurgitate sau inhalate o singura data. Boala de care suferiti nu are alt nume decat "daunele aduse de catre inhalarea diluantului folosit in prenandez".

Nu stiu cat de bine ar fi sa va vindecati de aceste simptome caci unt pozitive pt. sanatatea dvoastra caci va impiedica sa consumati atat alcool cat si tutun.

Raspunde
  • civilizatu'' (cu 4 zile in urma)
    • 0

sa mori tu...

Link spre comentariu

consum de prenandez(inhalanti)

Postat de sbb_r

cu 2 ani in urma

Salutare . De vreo 2 ani am inceput sa consum prenandez( maxim de 2 ori pe saptamana) , initial fumam marijuana . M-am lasat de marijuana din cauza ca nu mai imi placeau efectele si faptul ca de la un timp imi crestea pulsul dupa ce fumam . Am multi prieteni care consuma prenandez si cunosc foarte foarte multi care trag asa ceva insa multi nu recunosc , asa ca am inceput sa consum si eu(initial nici nu vroiam sa aud de asa ceva) . Efectele imi placeau foarte mult , sunt de tip halucinogen , nu mai imi crestea pulsul , totul era foarte tare . Insa de la un timp , la inceput cand incepeam sa trag imi crestea pulsul , dar ma lasa pe parcurs . Insa dintr-o data am inceput sa fac atacuri de panica , imi crestea pulsul ff mult , simteam ca imi vine sa lesin si aveam senzatie ca mor in secunda 2 . M-am lasat de prenandez , nu mai consum de 3 luni , dar crizele tot continuau , asa ca m-am apucat sa iau magne b6 si denoxinal . Crizele m-au lasat , dar daca de exemplu daca iau o gura de alcool , iar am atacuri de panica , sau daca fumez o tigara simt dupa ca nu mai pot respira . Va rog daca ma puteti ajuta cu vreun sfat sau daca stiti de ce anume sufar . Va multumesc!

http://www.sfatulmedicului.ro/comunitate/abuz-dependenta-si-intoxicatii/consum-de-prenandez-inhalanti_26528

:scratch: ce se intampla pe aici??? cred ca m-am ratacit pe forum... :rusinica:

Link spre comentariu

tu realizezi ca tocmai prin faptul ca ai postat linkul asta penibil aici ajungi sa promovezi respectiva tampenie nu ? mi-au murit 2 neuroni doar citind titlul din descrierea linkului.

faci mai mult rau decat bine impartasind prostiile astea cu altii.

Link spre comentariu

tu realizezi ca tocmai prin faptul ca ai postat linkul asta penibil aici ajungi sa promovezi respectiva tampenie nu ? mi-au murit 2 neuroni doar citind titlul din descrierea linkului.

faci mai mult rau decat bine impartasind prostiile astea cu altii.

eeee, stai calm ca nu e ea promovata atat de tare, cum e de ziar. si mie mi-au murit 3neuroni, doar ca am norocul ca-s regenerabili :lol: ce rau as putea sa fac? daca ea si masa' nu se gandesc la ele, eu de ce s-o fac? banuiesc ca ele sunt constiente de ce fa,in special maicasa. asa ca daca sunt impacate cu ideia, eu ce vina am ca doar am distribuit. ;)

Link spre comentariu

• ivan pedala changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator pinned this topic