zeze Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Ieri am fost implicat intr'un accident pe dj-702. am tras o sperietura de moarte si ma bucur ca purtam echipamentul complet si casca mea shoei xr1000. am oprit pe marginea drumului si am pus piciorul in sant. mi s'a derulat toata viata prin fata ochilor, singurul lucru la care ma puteam gandi e ca nu mi'am scris pe interiorul gecii grupa de sange care este A2 rh negativ, si in eventualitatea in care urmarile accidentului sunt grave nu vor sti medicii ce sange sa imi puna. norocul meu a fost ca am reusit sa imi pastrez calmul pe toata perioada evenimentului si am tinut motocicleta pana in ultima secunda! cand am vazut ca impactul este inevitabil am lasat'o usor jos. mult noroc am avut, ma simt ca si cum as fi renascut. nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 doamne fereste de asa ceva dar da-ne mai multe detalii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_JAH Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 e un caz fericit ca esti ok acum si poti sa ne scrii aici. Da si tu mai multe detalii despe ce s-a intamplat, sigur e ceva de invatat din treaba asta.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 (editat) zeze INCONSTIENT Membru 264 posts Gender:Male Location:Bucuresti Numar: conform normelor in vigoare Posted Today, 09:49 AM nu aveti mai multe poze? ca mi se raceste popcornu Speram ca nu faci misto! Ne bucuram ca esti intreg, fiarele se repara!! Editat Iulie 29, 2013 de Straic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Ieri am fost implicat intr'un accident pe dj-702. am tras o sperietura de moarte si ma bucur ca purtam echipamentul complet si casca mea shoei xr1000. am oprit pe marginea drumului si am pus piciorul in sant. mi s'a derulat toata viata prin fata ochilor, singurul lucru la care ma puteam gandi e ca nu mi'am scris pe interiorul gecii grupa de sange care este A2 rh negativ, si in eventualitatea in care urmarile accidentului sunt grave nu vor sti medicii ce sange sa imi puna. norocul meu a fost ca am reusit sa imi pastrez calmul pe toata perioada evenimentului si am tinut motocicleta pana in ultima secunda! cand am vazut ca impactul este inevitabil am lasat'o usor jos. mult noroc am avut, ma simt ca si cum as fi renascut. nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. bine ca esti ok si n-ai patit nimic. in legatura cu grupa sanguina, stai linistit pentru ca se afla in cateva secunde. e ultima ta grija in caz de accident. ma amuza scenariu in care, dupa un accident, incep sa traga de echipamentul tau, sa te dezbrace in cautarea locului in care e scris grupa ta sanguina. parca-i si aud injurand pe cei de la smurd :"- unde dracu si-a scris asta frate grupa sanguina? nu gasec nimic... - ca naiba, ce-i punem?" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 pai imediat dupa cele intamplate eram mult prea bulversat sa constientizez tot ce mi se intampla asa ca am ramas intins jos, cum am invatat ca se face, am verificat daca imi pot misca membrele, sa nu fie ceva pe la coloana si sa o patesc mai rau daca incerc sa ma ridic. singura problema era la piciorul drept. m'am speriat putin cand am vazut ca nu il prea pot misca. a trecut cineva pe strada si m'a ajutat sa ridic motoreta de pe el si apoi a fost ok. sa aveti grija, nu stii niciodata cand te poate lovi o nenorocire din asta si apoi... asfalt uscat. asta daca nu mergeti cu barca sau skijet. in cazurile astea incercati pe ceva udatura. cred ca e de fapt pentru prelevare de organe compartimentul ala din interior cu grupa, sa stie in ce sa'ti conserve rinichiu' imediat dupa ce ti'l scoate bine ca esti ok si n-ai patit nimic. in legatura cu grupa sanguina, stai linistit pentru ca se afla in cateva secunde. e ultima ta grija in caz de accident. ma amuza scenariu in care, dupa un accident, incep sa traga de echipamentul tau, sa te dezbrace in cautarea locului in care e scris grupa ta sanguina. parca-i si aud injurand pe cei de la smurd :"- unde dracu si-a scris asta frate grupa sanguina? nu gasec nimic... - ca naiba, ce-i punem?" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 (editat) ce e asta frate, teaser? am prins doar sfarsitul filmului? ... Cum s-a intamplat treaba? Povesteste si tu ce dracu s-a intamplat ... Editat Iulie 29, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 ZEZE.....ti-au mai spus si altii..... Da si tu detalii despre accident....a intrat unu in tine,ti-a taiat fata si ai luat-o tu prin sant...etc Asa din ce spui nu o sa inteleaga nimeni nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 ce e asta frate, teaser? am prins doar sfarsitul filmului? ... Cum s-a intamplat treaba? Povesteste si tu ce dracu s-a intamplat ... Este doar trailerul, premiera urmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 a, nu frate. m'am oprit la un magazin sa imi iau servetele umede pentru viziera si am cazut de pe cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 banuiesc ca asa ai strans 266 de posturi,prin mistocareala...ce "tare" esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 a, nu frate. m'am oprit la un magazin sa imi iau servetele umede pentru viziera si am cazut de pe cric Al naibi cric! O data si o data iti vine de hac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 am venit in bucuresti 200 - 230 pe a1 si nu mi s'a intamplat nimic morala aici e : nu conteaza viteza, ci de cate ori te duci la biserica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Pana data viitoare sa iti pui cric central:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 RIP ultimul neuron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 am venit in bucuresti 200 - 230 pe a1 si nu mi s'a intamplat nimic morala aici e : nu conteaza viteza, ci de cate ori te duci la biserica Seamana cu un status de pe facebook scris la plictiseala. Data viitoare incearca 270-299 dar inainte mergi si mai des la biserica. RIP ultimul neuron. Mai are unul de rezerva dar nu vrea sa-l incarce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Nu e mai simplu sa pui piciorul stang jos? Asa nu ajungi in sant, daca nu esti pe contrasens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Nici eu n-o sa-l uit niciodata pe ala cu range rover-ul cu nr. de UK si volan pe dreapta din apropiere de Urziceni ce oprise in mijlocul drumului ca sa se dea pasagerul jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 bine ca ai scapat din aceasta primejdie. Cricul se indreapta P.S. : ma mir ca inca nu este mutat la FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Ai grija data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Ce cauciucuri ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 lume lume zeze face spume nici prea bine n'a parcat de cric s a impiedicat si motorul peste cap a dat de o fi bine de o fi rau casca sohei sa fie pe capul tau sanatate maxima ps cum e cand ti de deruleaza toata viata in fata ochilor???? eu am cateva episoade prin alte tari... o fi cu subtitrare???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 cum e cand ti de deruleaza toata viata in fata ochilor???? eu am cateva episoade prin alte tari... o fi cu subtitrare???? Sunt dublate... si garantat 3D...cam ca in Despicable Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate