Crazy-devil Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 50 % din populatia Romaniei au inteles total gresit schimbarea asta ....Din pacate am Prieteni care in trimit mesaj . ''An 5 minute ''sint'' la tine '' Si sincer....''Deajaba'' Explici dobitocului ca tot ca el o tine! pe mine unul chiar ma amuza !! si ma gandesc unde vom ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 si ma gandesc unde vom ajunge departe Nu in orice caz ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 BBW 4 EVER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) ) true! insa fiindca eu n-am renuntat la "sint", te rog sa-mi explici de ce s-a trecut la "sunt". cine a gresit: parintii si bunicii tai, si tu (da, se poate pune virgula inainte de "si"); sau cei din generatia facebook care au trecut la "sunt", "10gura", "pupik" si care in curand or sa povesteasca la o bere prietenilor ca gagica aia avea sfarcurile "fuchsia"... » Post actualizat in 01 Jul 2014 02:46 Si eu care credeam ca barbatii nu stiu culorile ))))) Editat Iulie 1, 2014 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 cat despre gramatica... este o "boala" universala. in toata istoria, la toate natiile majoritatea nu a stiut sa vorbeasca corect. am putea zice chiar ca in ultima vreme procentajul de analfabeti este in scadere. Si eu care credeam ca barbatii nu stiu culorile ))))) hahaah, si eu care credeam ca-s color blind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Nici masinile de la Google nu scapa de parcangiii din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 A... sar'na! Ma, n-or sti ei toate culorile, dar cat de cat se descurca. Aveam in vedere ceva culoare roz cand am zis fuchsia. Am o banuiala ca ai priceput. Oricum, in tabelul tau nu sint trecute toate denumirile alea "fancy". Si perceptia e alta in functie de sex. Tu cand zici peach poate te gandesti la o culoare. Sint convins unii dintre barbati cand zic peach se gandesc la ceva rotund. Pe dracu, cand zici peach eu ma gandesc la ceva neted, zemos si dulce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Pe dracu, cand zici peach eu ma gandesc la ceva neted, zemos si dulce Yeah, right?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) pentru ca `ondai `onda ... Editat Iulie 1, 2014 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 o stiu. obisnuiesc s-o ascult cand sunt constipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 cu demonstratie, gen.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) Editat Iulie 1, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 pentru ca `ondai `onda ... https://www.youtube.com/watch?v=pIKQjt-e0zYno asta da NOROC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Yeah, right?! more like this Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 O masina cu adevarat rezistenta: click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 CE cool e driverul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 more like this Nope..like this: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Nu e de Fun, dar e super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Nu e de Fun, dar e super tare. Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate